صفحه 30 از 82 نخستنخست ... 2028293031324080 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 , از مجموع 818

موضوع: سرور c3 بیگ همر

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sadegh_Samadi نمایش پست ها
    ابوذر جان شما منو نمیشناسی از صمد بپرس من کیم چون صمد نرمال هم پلی میداد از کاظم جیا بپرس من کیم یا از محمد رضا انمی
    اینا ک گفتی همه استاد منن ولی خدای پورو نیستن مشتی محمد رضا ک خودش خدای متواضه ای بود و هست کاظم هم خیلی بیشتر از اون اما شما اکنتی ک هیچ کس روش نبوده ریل کاتا کذاشتی با اختلاف 2 دقیقه هنوزم هنوزه فکر شاخ قول شکستید

مشتی همونا هم منو میشناشن ازشون بپرس بگو ابوذر 1کیلو ادمیه ک با اون اتک همر و کپش بره

اما اشکال نداره
    چاین سرور ادامه داره

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 1kilu نمایش پست ها
    اینا ک گفتی همه استاد منن ولی خدای پورو نیستن مشتی محمد رضا ک خودش خدای متواضه ای بود و هست کاظم هم خیلی بیشتر از اون اما شما اکنتی ک هیچ کس روش نبوده ریل کاتا کذاشتی با اختلاف 2 دقیقه هنوزم هنوزه فکر شاخ قول شکستید

مشتی همونا هم منو میشناشن ازشون بپرس بگو ابوذر 1کیلو ادمیه ک با اون اتک همر و کپش بره

اما اشکال نداره
    چاین سرور ادامه داره
    عشقم من نزدم که :دی
    من مگه فروتن نیستم آیا؟:دی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

دوستان اتک های دیورز روی تموچین رو من لانچ کردم ...
    حق با دوستان هست ...
    متاسفانه قرار بود موج شکن زده شه و با همون موج شکن ها بقیه ریل ها بیاد ... که وقتی اتک لانچ شد دیدم ایپی داره :|
    با اکانت خودم که ایپی نداشت ... نمیدونم این حرکت مسخره چی هست ...
    بعدشم کلینر اول خورده تارگت رو به ما اشتباه داده بودن ...
    ما داشتیم میرفتیم برای اون یکی ده ...
    اینا هم یه جریاناتی داره ...
    ولی کاملا حق با se هست دیروز اگر ایپی نمیخوردیم 2 تا کلینر دیگه با موج های تکمیل کننده و موج شکن زده میشد
    ولی نشد که بشه و تقصیر من هست که اولش چک نکردم ...
    شرمنده از nw
    مرسی از بچه های هماهنگ se

سهیل

4. تشکر gorbehnareh تشکر نمود
    پسندیدن gorbehnareh پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

ابوذر داداشی اونایی که منو میشناسن میدونن اول و آخر بازی من رفاقته و بس چه بزنم چه بخورم همرامم همیشه آخر سرورا افتخاری لانچ کردم واسه خودم نزدم به عشق دوستان زدم و به عشق دوستان بازی میکنم من قرار بود حذف کنم چون واقعا سرم شلوغه نمیرسم پرچمم خراب میشه:دی (الکی) ولی داداش همون 3 تا اسمی که گفتم ازشون مرام منو بپرس سرور ta3 همینجا با حاج کاظم مقابل هم قرار گرفتیم ازش همزمان چکمه منحصر و انبار کوچیکش رو سبز زدم+چیف نانکپ که البته اون موقع باگ چیف وجود داشت و چیف نشد و مولتی هانتر 3کی گلد هدیه داد عوضش:دی ولی خدا شاهده بعدش شدید رفیق شدیم با هم داداش اراده کن حذف میکنم دژکوب ارزش هیچی جز رفاقت نداره
    اینجا هم هر پلنی لانچ شده دوستان زحمتشو کشیدن من هنوز وقت نکردم فقط فیک زدم چند روز پیش و دفاع و اینسرت همین
    از بچه های ج.غ تشکر میکنم بابت اتکها و دفاعشون
    ویرایش توسط Sadegh_Samadi : 09-07-2014 در ساعت 12:31 AM دلیل: دوست داشتم مشکل داری سهیل؟:دی

6. پسندیدن BLACKHAND پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MR-PRESIDENT نمایش پست ها
    دوستان اتک های دیورز روی تموچین رو من لانچ کردم ...
    حق با دوستان هست ...
    متاسفانه قرار بود موج شکن زده شه و با همون موج شکن ها بقیه ریل ها بیاد ... که وقتی اتک لانچ شد دیدم ایپی داره :|
    با اکانت خودم که ایپی نداشت ... نمیدونم این حرکت مسخره چی هست ...
    بعدشم کلینر اول خورده تارگت رو به ما اشتباه داده بودن ...
    ما داشتیم میرفتیم برای اون یکی ده ...
    اینا هم یه جریاناتی داره ...
    ولی کاملا حق با se هست دیروز اگر ایپی نمیخوردیم 2 تا کلینر دیگه با موج های تکمیل کننده و موج شکن زده میشد
    ولی نشد که بشه و تقصیر من هست که اولش چک نکردم ...
    شرمنده از nw
    مرسی از بچه های هماهنگ se

سهیل
    تو حرف نزن خائن به جنوب غرب:دی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

کم آوردن یعنی لیدر یه منطقرو به هیچ حساب نکنی بهشون بر بخوره بیان گزارش بدن به مولتی هانتر بگن آغا اجازه کارو چپ دست مارو به هیچی حساب نمیکنه اون بنده خدام 1 ساعت بازداشت کنه اکانت رو که ج.غ زیاد اعتراض نکنن بابا صادق صمدی خفن بابا پلیر بابا کسی که کاظم جیا تورو میشناسه تو چقد شاخی آخه : )))))) بابا پلیر 1 ایکس ایران بابا کسی که رضا انمی میشناستت : ))))) اینا خودشون چی بودن که اوسطوره ی تو شدن خدا بهمون رحم کنه لیدر کلتون تو عمرش فوش نشنیده بود اون روز 2 کلمه یادش دادیم میگفت بی تربیت اینای که میگی چه هست ایششششش مامانم اینا : ))))))
    ویرایش توسط moderator : 09-07-2014 در ساعت 01:50 PM دلیل: پست ویرایش شد؛ لطفا رعایت ادب رو بفرمایید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ChapDAST نمایش پست ها
    کم آوردن یعنی لیدر یه منطقرو به هیچ حساب نکنی بهشون بر بخوره بیان گزارش بدن به مولتی هانتر بگن آغا اجازه کارو چپ دست مارو به هیچی حساب نمیکنه اون بنده خدام 1 ساعت بازداشت کنه اکانت رو که ج.غ زیاد اعتراض نکنن بابا صادق صمدی خفن بابا پلیر بابا کسی که کاظم جیا تورو میشناسه تو چقد شاخی آخه : )))))) بابا پلیر 1 ایکس ایران بابا کسی که رضا انمی میشناستت : ))))) اینا خودشون چی بودن که اوسطوره ی تو شدن خدا بهمون رحم کنه لیدر کلتون تو عمرش فوش نشنیده بود اون روز 2 کلمه یادش دادیم میگفت بی تربیت اینای که میگی چه هست ایششششش مامانم اینا : ))))))
    ma ham khob hame bacheha nw ro0o mishnasim
    maram karo mishnase karoro mishnasi ? super lunchere nw =))))))))))))))
    cata hat aval nakhore salavat
    bashad ke luncher shavid
    vala

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Xyster نمایش پست ها
    ma ham khob hame bacheha nw ro0o mishnasim
    maram karo mishnase karoro mishnasi ? super lunchere nw =))))))))))))))
    cata hat aval nakhore salavat
    bashad ke luncher shavid
    vala
    what the faz dooste man : ))) سعی کن فارسی تایپ کنی فرومه ها : )))) اولین بار تو فروم ثبت نام کردی ؟؟ : ))) متاسفانه من نبودم مگرنه میگفتم بهتون من 7 8 روزی هست که نیستم و امروز اومدم دیدم چی شده عزیزم آره مارو میشناسی دیگه لازم نیست چیزی بگم میگن یه ساید وقتی کم بیاره میره کپ مولتی هارو صفر میکنه یذره خالی شه این دوستتون که چکمه دستشه دیوار که شد بد جور بنده خدا سوزش پیدا کرد اشکال نداره تازیخچش دستمونه دژکوب رو تو شمال غرب زیر نظر ما یاد گرفت بگذریم : )))) شما هم حتما فارسی تایپ کن ": )))) کسی که اون ته رفته ده زده از ترس درگیری دیگه نباید اینجا بل بل بزنه گلم : )))

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

what the faz dooste man : ))) سعی کن فارسی تایپ کنی فرومه ها : )))) اولین بار تو فروم ثبت نام کردی ؟؟ : ))) متاسفانه من نبودم مگرنه میگفتم بهتون من 7 8 روزی هست که نیستم و امروز اومدم دیدم چی شده عزیزم آره مارو میشناسی دیگه لازم نیست چیزی بگم میگن یه ساید وقتی کم بیاره میره کپ مولتی هارو صفر میکنه یذره خالی شه این دوستتون که چکمه دستشه دیوار که شد بد جور بنده خدا سوزش پیدا کرد اشکال نداره تازیخچش دستمونه دژکوب رو تو شمال غرب زیر نظر ما یاد گرفت بگذریم : )))) شما هم حتما فارسی تایپ کن ": )))) کسی که اون ته رفته ده زده از ترس درگیری دیگه نباید اینجا بل بل بزنه گلم : )))
    loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
    chand ta servere darin az bacheha ma kotak mikhori n ???
    1kish b3
    in server omadin kare bacheha maro0o bokonin ke multi bekharin ke ..................
    are ma kam avordim shoma har ro0oz plyerato0on kam mishe
    lollll
    are kash maham planer dashtim vase 1 katibe 5 ta hamer mikard to0o divar
    plane ali asghari hamine dige ma mese shoma pro nistim
    pro bodaneto0on kar dasteto0on dade hame servera bayad hazf konin =))))))))))))))

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

من تو این چند تا پستی که از شما دیدم چند تا چیز دستگیرم شد :
    تو ساید شما هر کی اکانتش بخوره یا سوتی بده چند روز بوده که رو اکانت نبوده الان تازه اومده! دی
    شما کلا بنیانگذار دژکوب در ایران هستی همه شاگرد شما بودن و هیچکس رو هم قبول نداری
    یکی از بزرگترین افتخاراتت تو زندگی اینه که فحش زیاد بلدی حالا خودت که اختراع نکردی که یه جاشنیدی که یاد گرفتی !بماند
    دلبندم نه به بازیت کار دارم نه به سابقت ، تو این فروم خیلی ها میان پست میزارن خیلی ها هم رقیب ما هستن تو بازی اما اینو فهمیدن که این یه بازیه هر کاریش کنی هر چقدر هم جدیش بگیری بازم یه بازیه و وقتی پست میزارن آدم لذت میبره از ادبیات محترمانشون . نمونش سهیل پرزدینت
    آدم به خاطر یه بازی ، این مدلی شخصیت خودش رو زیر سوال نمیبره
    حالا شما بیا چهار تا تیکه هم بار من کن و فکر کن خیلی باحالی

صفحه 30 از 82 نخستنخست ... 2028293031324080 ... آخرینآخرین