نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 818

موضوع: سرور c3 بیگ همر

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _ARTEMIS_ نمایش پست ها
    همین دیشب همرت دیوار شدا :دی
    پاپ 1500؟کراپ لاک؟لول
    اون حمله های امروز صبح یه سری اشتباهات موقع لانچ پیش اومده بود از این به بعد چیزی باشه خودم لانچ میکنم ببینم چیکار می کنید)))
    البته دیگه لینک سبز فکر نکنم پیدا بشه.
    برا اون چیفتون هم باید بگم کلی خندیدیم یه مورد داشت دادیم مولتی هانتر برسی کنه که کلا لول داشت.
    خیلی کوتاه
    خبر امد خبری در راه است

عموی برو در خونه خودتون بازی کن اینارو ک میبینی اینجا دارن بازی میکنن گنده لاتن مخصوص علی هامون

منتظریم خودتم لانچ کنی ببیتی چی میشه

پ.ن چیفر رمزمون علی خان خوله هستش

پ.ن گندم میفروشم میخری )

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 1kilu نمایش پست ها
    خیلی کوتاه
    خبر امد خبری در راه است

عموی برو در خونه خودتون بازی کن اینارو ک میبینی اینجا دارن بازی میکنن گنده لاتن مخصوص علی هامون

منتظریم خودتم لانچ کنی ببیتی چی میشه

پ.ن چیفر رمزمون علی خان خوله هستش

پ.ن گندم میفروشم میخری )
    اگر 2تا همرمو با لینک سبز میزدن همزمان یه منحصر ازم میزدن میزدم رو حذف دیگه این اطراف هم نمی اومذم)))

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _ARTEMIS_ نمایش پست ها
    اگر 2تا همرمو با لینک سبز میزدن همزمان یه منحصر ازم میزدن میزدم رو حذف دیگه این اطراف هم نمی اومذم)))
    پ

اگه اکانتمو ب خاطر بحث با مولتی هانتر ول نمیکردم شک نکن ی فیدرم هم نمیتونستی بزنی مثل همون روز اول ک 3تا کتیبه ازتون زدم بدونه لاست ربعتونو شخم میزدم تختش میکردم با بچه ها گل کوچیک بازی میکردم

همین الانم دیر نشده ها هستن چند نفری ک همرشونو بدن بهم اما جنوب غرب ارزششو نداره بزنم بیام بگم کیو زدم اگه علی چیفر بود ی چیزی میزدمش خخخخخخخخخ
    sw چندتا پلیر داشت ک هیچ وقت فراموششون میکردم
    mfm امین
    صمد xXx
    اینا کل کردن باهاشون حال میداد نه شماها دوست عزیز

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

پ

اگه اکانتمو ب خاطر بحث با مولتی هانتر ول نمیکردم شک نکن ی فیدرم هم نمیتونستی بزنی مثل همون روز اول ک 3تا کتیبه ازتون زدم بدونه لاست ربعتونو شخم میزدم تختش میکردم با بچه ها گل کوچیک بازی میکردم

همین الانم دیر نشده ها هستن چند نفری ک همرشونو بدن بهم اما جنوب غرب ارزششو نداره بزنم بیام بگم کیو زدم اگه علی چیفر بود ی چیزی میزدمش خخخخخخخخخ
    mfm امین
    صمد xXx
    اونم معلوم شد چجوری گند زده بودین با اکانت خریدن و ... زدین.
    بعدشم عزیز الان دیگه بازی نیستی تو

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

پ

mfm امین
    صمد xXx
    ابوذر جان شما منو نمیشناسی از صمد بپرس من کیم چون صمد نرمال هم پلی میداد از کاظم جیا بپرس من کیم یا از محمد رضا انمی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sadegh_Samadi نمایش پست ها
    ابوذر جان شما منو نمیشناسی از صمد بپرس من کیم چون صمد نرمال هم پلی میداد از کاظم جیا بپرس من کیم یا از محمد رضا انمی
    اینا ک گفتی همه استاد منن ولی خدای پورو نیستن مشتی محمد رضا ک خودش خدای متواضه ای بود و هست کاظم هم خیلی بیشتر از اون اما شما اکنتی ک هیچ کس روش نبوده ریل کاتا کذاشتی با اختلاف 2 دقیقه هنوزم هنوزه فکر شاخ قول شکستید

مشتی همونا هم منو میشناشن ازشون بپرس بگو ابوذر 1کیلو ادمیه ک با اون اتک همر و کپش بره

اما اشکال نداره
    چاین سرور ادامه داره

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

اینا ک گفتی همه استاد منن ولی خدای پورو نیستن مشتی محمد رضا ک خودش خدای متواضه ای بود و هست کاظم هم خیلی بیشتر از اون اما شما اکنتی ک هیچ کس روش نبوده ریل کاتا کذاشتی با اختلاف 2 دقیقه هنوزم هنوزه فکر شاخ قول شکستید

مشتی همونا هم منو میشناشن ازشون بپرس بگو ابوذر 1کیلو ادمیه ک با اون اتک همر و کپش بره

اما اشکال نداره
    چاین سرور ادامه داره
    عشقم من نزدم که :دی
    من مگه فروتن نیستم آیا؟:دی