نقل قول نوشته اصلی توسط AXEMAN نمایش پست ها
سلام!
پستو میخوندی میفهمیدی عزیز دلم! من خواب بودم ! 8 ساعت کسی رو اکانت نبود ! همه هم میدونن تقریبا من رو اکانتم تنهام !

در مورد پلن ها هم دوست عزیز منطقه ی ما نمیشه اسمشو گداشت منطقه من تو ام ام هامم بهشون گفتم اما کو گوش شنوا؟

وقتی پلیرهای یه ساید دارن واسه خودشون بازی می کنن چی بگم من؟ 3 روزه خودمو پاره کردم تو اسکایپ و گارنا اما چیزی که مشاهده کردم جز بیخیالی نبود و هر کیم این وسط 0 شد و چیف شد و ... میاد و از من گلایه می کنه!
به طرف میگیم پسوورد بده بزنیم میگه به لیدر اعتماد ندارم !!!!! اون یکی پسوورد میده وسط اتکا میاد عوض می کنه ! یکی دیگه اصلا جواب نمیده ! یکی دیگه بهش میگیم پسوورد بده میگه شما بدین منم میدم ! یکی دیگه میگه من فقط میتونم جانشین کنم!
حتی صحبت جالب یکی از لیدر هامون هم این بود که داداش اینا 3 روزه منو نزدن بیخیال من خوابم میاد ! حوصله جنگ ندارم !
پس میبینی اینجا من با این آدما طرفم ! پس انتظار نداشته باش بتونم کاری کنم!
عالم و آدم دیدن من تو سرور های اسپید ایران اوضاعم چجوری بود ! چجوری بازی می کردم ! چی کارا کردم ! اما اینجا !!!! تاسف میخورم برای پلیر های ساید خودم !

ما این سرور اومدیم به یاد قدیم اما چیزی که دیدیم واقعا تاسف بار بود! من اگه 10تا پلیر خوب اینجا داشتم که نمیگم همر نمیگم دف نمیگم اکانت شاخ فقط 10تا پلیر که بفهمن دقت کن بفهمن وضعیت این نبود !
به هر حال موفق باشید ! و از سرور لذت ببرید!

MaMaD SAiNT
ممد میشه اینطوری صحبت نکنی ؟ ))) من عادت ندارم ))))))))))