نقل قول نوشته اصلی توسط S.Y نمایش پست ها
حاجی پلن نوب تر از این که یارو اومده با قهرمان اتک فیک داده بعد به یه ده دیگه ریل داده فک کرده ما نوبیم
بعد دقیقا همین پلن رو 10 ساعت بعدش هم اجرا کردن

ماشاالله جفتشون هم ناموفق بود

جناب اقایی که میگفتی خخخخخخخ و لووووووول از سوزش ..... هست
الان دقیقا شما همین حالت رو داری>؟

نیاز به جواب نیست از این حمله ها مشخص هست

سلام به همه!
تو کلا کارو زندگی نداری همش اینجایی؟
یه دو سه روز نبودم دیدم زیاد پست دادی همشو یهو جواب بدم !
از کتیبه ی خودم شروع می کنم! قبول دارم اشتباه خودم بود دقت کن خودم چرا ؟ چون خوابیدم و یه 8 ساعتی کسی رو اکانت نبود! پس کار خفن و آکروباتیکی انجام ندادین یه تایم در آوردن ساده اونم به مدت چند روزو خلاصه مبارکتون باشه ! چرخش بچرخه واستون ! البته اگه در حدی باشی که بهت جنگ آموز بدن !:دی
اما در مورد بقیه چیز هایی که اتفاق افتاد میگم تا بدونی!
شمال شرق ما در گیر یه سری مسائل بچه گونه شده که هر کی داره واسه خودش یه سازی میزنه و با ساز خودشم میرقصه ! پس اینقدر ذوق نکنین که دارین همچین سایدی رو میزنین! و موفقین! علی کینگ ان ای ما هم نبودش این چند روزو به همین خاطر بود که ساید اینجوری بود!
بالاخره شماها 50تا لیدر دارین و ما همین یکیو داریم خیلیم دوسش داریم !:دی
در مورد پلن نوبیانه و قهرمان فیک و اینا هم عزیزم من که دیگه بهتر میدونم آمارشو از کی گرفتی:دی! اما ما میزاریم رو حساب این که شما مخت خیلی خوب کار می کنه ! اصلا آی کیوت بالای 1000 :دی! خوبه ؟ راضی شدی؟! حله ؟ رواله ؟ من نوب تو پرو ( که از سابقه جفتمون مشخصه ):دی!
در مورد اون دوستمونم که علاقه زیادی به مهد کودکو شیرخوارگاه و این صحبتا داره ! عزیزم شما بزار دندونات در بیاد بعد به فکر مهد کودک و این حرفا باش !
همممم دیگه کی بود به ما تیکه انداخت ؟؟؟؟ یادم نیس ! هر کی بود با خودش بود ! آینه آینه !لول! لول ! لول!

ببخشید وقتتونو گرفتم !

MaMaD SAiNT