نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1383

موضوع: محل گفتمان و بررسی سرور نرمال a1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط G0D نمایش پست ها
    http://0up.ir/do.php?imgf=a-ali-ar.png یک نگاه به عکس زیر بیندازید لطفا . کلی گشتم پیداش کردم ! این ده همون ده نیست ؟! نکنه می خوای بگی الان اسمشو عوض کردن ؟! از خوده شهاب بپرسین بهتون میگه همونه یا نه . ضمنا فاصله این ده تا فیدر و کپ اکانت Justfriend حدودا با تجار توتن میشه نزدیکه 30 ساعت اگه اشتباه نکنم ! حالا چرا بحث زمان و فاصله رو پیش کشیدم ؟ چون اگه شما تو نان کپت نیرو بسازی بعد پارکشون کنی عملا گزینه غارت میره کنار و میمونه پوش به دهکده ی مورد نظر که با توجه به مدت زمان طولانی بین دهکده ها امکانش نیست . اگه غارت نکنه پوش هم نشه چجوری قراره سربازخونه و اصطبلشو شارژ کنه ؟ حالا بزرگاش به کنار :|
    سلام مجدد نه داداش خیلی چیزا رو حذف میکنید ببینید او تو کپش یه مرتاض کوچیک داره پس مصرفش الان نصفه این یک مورد بعد اطراف اون پر دهکده ناتار هست و جالبش اینه جز خودش کسی نیست اونا رو غارت کنه اون زیاد مشکل نداره با گندمش چون اطرافش پر از بازیکن های خودش هست در مورد ساخت سرباز خونه فیدر داره نقش بسزاریی داره اینا میتونه تعدیل بزنه مثلا من خودم همیشه آهن اضافه میارم همش رو انتقال میدم به کپم و یه تعدیل میزنم و استفاده میکننم همیشه منابعی وجود داره که اضافه میمونه راستی ممنون از این بحث که واقعا یه حالی از فروم عوض کرد از کل کل های بی هوده بحث دژکوبی به آدم میچسبه
    ویرایش توسط No Game : 08-30-2014 در ساعت 10:10 AM
    No Game