نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین نژاد ؟

رأی دهندگان
34. نظرسنجی بسته شده است.
  • توتن

16 47.06%
  • رومن

10 29.41%
  • گول

8 23.53%
صفحه 4 از 20 نخستنخست ... 2345614 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 193

موضوع: آموزش نحوه بازی و پرشس و پاسخ

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط king نمایش پست ها
    سلام
    نمیشه منکرش شد ک بهترین نژاد رومن هستش...داخل پاپ بازی رو دس نداره ب ویژه اگر گولد استفاده کنین!!!
    همین سرور 20 دیدم ک ی رومن با 4000 سزار و 10000 شمشیر زن 40000 نیزه دار توتن رو ترکوند قهرمان سطح 36 هم مرد!!!:d
    واسه زدن واندر ک رو دس نداره مدافعین بسیار خوب...از جمله برتری هاش داشتن شوالیه هستش ک واسه غارت یکی از بهترین هاست!!!
    اگه فقط یک بار با رومن بازی کنین و شگرد بازی کردنش بیاد دستتون میتونید سرور رو زیر و رو کنید!!!
    توتن از نظر من واسه تازه واردا بهتره آخه نیروهاش ارزونه و غارتش اول بازی راحت تره پس کمتر ب پلیر فشار میاد!
    اما باید مراقب سواره نظام ها بود ک مثل مورچه زیر پا لهشون میکنه!
    رومن بهترین نژاد هست؟ چند تا دلیل قانع کننده بیارید لطفا"
    پاپ بازی ؟ خوب دیگه ورژن 3.6 به پایین نیست که بگیم اره پاپ باز خوبیه نژاد رومن ! ورژن 4 هر کی گلد داشته باشه چه رومن چه گول چه توتن میره بالا ....
    شما میشه به ما یه گزارش بدی ببینیم چطوری 4کی سزار با 10 کی شمشیرزن , 40 کی نیزدار رو ترکونده و این حمله واقعا" ارزش داشته؟
    با محاسباتی که من میکنم ترکونده باشه هم از همر حداکثر 2کی شمشیر زن و 1 کی سزار میمونه ! حالا بدون اینکه منجنیق و دژ کوب و دیوار و قصر یا اقامتگاه رو حساب کنیم ! !!!! شما یه گزارش به ما نشون بده ببینیم ارزش داره این حمله یا نه !

نقل قول نوشته اصلی توسط mr.3x نمایش پست ها
    با بعضی از گفته هاتون موافقم اما بعضیهاشون هم نه
    نژاد رومن نژاد خوبیه البته همونطور ک فرمودید اگه گلد خوب خرج کنی میتونی ی همر توپ بکشی بیرون و واقعا میترکونه اما چیزی ک هست اینه ک اگه دیوار شدی بازسازی به مراتب خیلی سختراز توتن هستش ک یکی از ویژگیهای فوق العاده توتنها هست از همین رو من فکر میکنم نژاد توتن با توجه ب این ویژگی ک عرض کردم و چیزی ک شما گفتید بهترین نژاد هست
    کاملا" موافق نژاد توتن بهترین نژاد سرور هستش , یه دلیلش اینه این بازی مال آلمانی ها هستش و توتن ها در زمان قدیم نژاد همون آلمانی ها بودن پس باید نژاد خودشون رو قوی تر نشون بدن.

داداش مهم دیوار کردن همر رومنه!!!!
    کار ساده ای نیست!
    اگه کتیبه جنگ آموز منحصر بیفته دست رومن بهتره توتن ها سرور بذارن رو حذف!!!!
    دیوار کردن رومن سخت تر از توتن هستش؟ بزار یه محاسبه کنیم برای 1 ماه :

تو یک ماه نزاد توتن در حالت ایده عال میتونه:

برای گرزدار : کلیک کنید
    که مجموع حمله برابر است با: ۶٬۹۶۰٬۰۳۴
    و مجموع منابع مصرفی برایس ساخت برابر است با :۹۰٬۳۹۱٬۷۲۱

برای تبر زن: کلیک کنید
    مجموع قدرت حمله برابر است با :۶٬۴۷۷٬۱۹۹
    منابع مصرفی برابر است با: ۹۶٬۳۲۱٬۵۶۷

تو یک ماه نژاد رومن در حالت ایده عال میتونه:

برای شوالیه سزار : کلیک کنید
    قدرت حمله : ۶٬۵۳۲٬۸۲۶
    منابع: ۱۱۲٬۴۰۱٬۳۴۱

برای شوالیه: کلیک کنید
    قدرت حمله: ۶٬۱۳۵٬۲۶۸
    منابع: ۱۰۲٬۳۷۳٬۴۴۶

با کمی دقت و با محاسبه میشه فهمید که نژاد توتن خیلی عالی تر هستش هم مقدار مصرفی منابع کم هست هم در حالت گرزدار قدرت هجومی بیشتر است , اینم باید در نظر گرفت که قدرت دژکوب توتن از همه ی نزاد ها بیشتر هستش که واقعا" باعث میشه همر توتن یه سوپر همر واقعی بشه در حالت تبر زن هم درسته مقدار هجومی تقریبا" 55هزار تا کمتر هست ولی مقدار منبع مصرفیش کمتر هستش.

حالا یه شبیه سازی کنیم :

توتن در حال حمله به گول با همر تبری:

کلیک کنید

توتن در حال حمله به گول با همر گرزدار

کلیک کنید

حالا رومن در حال حمله به گول با همر شمشیرزن و سزار:

کلیک کنید

خوب نتیجه چی میشه؟

تلفات توتن تبری: 75.6% تلفات گول:100%
    تلفات توتن گرزی: 69.6% تلفات گول 100%
    تلفات رومن : 86.6% تلفات گول 100%

اره خوب درسته دیوار کردنش سخته اما اینم باید بدونیم ک خیلی سختر از توتن میشه همر کشید بیرون دیگه, و اگرم دیوار شد اکانت مدت زیادی نسبت به توتنی ک دیوار شده افه و فقط پاپ داره فکر اینجاشم باید بکنی (منابع بیشتر- زمان بیشتر-گلد بیشتر) طبیعتا قدرت بیشتر اما باید بصورت کلی در نظر گرفت همه چیزو
    قسمت قرمز رنگ مخالفم
    اما حق با شماست ساختن همر در رومن بسیار سخت تر از توتن هستش چون در توتن عین خیالت نیست تلفات میدی اما رومن 1 دونه هم نباید بدی !

امید وارم حرفام قانع کننده بوده باشه
    باتشکر از لطف شما
    BesT WarrioR™
    یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
    تاجو از سرش تو میدون , سرباز پیاده انداخت.لطفا ثبت نام کنید.

Hadi Metal™
    BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™

2. تشکر mr.3x, Im Failing تشکر نمود
    پسندیدن mr.3x پسندید
    نپسندیدن Im Failing, Ali, amoo نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

دیشب با 100ک محافظ ی مینی همر با 80ک گرزی و 50ک شواله رو دیوار کردم!!!
    داش جاسوس رومن با آبخوری مصرف گندمش 1 میشه اما سوارست این ی برتری رومن...دیوارش 80% امتیاز دف میده این دومیش...قابلیت ساخت 3 مورد هم زمان اینم واسه پاپ بازی ک بقیه نژاد ها فقط 2 تا همزمان میسازن این سومیش...موقع زدن واندر کدوم نژاد بهترینه؟؟؟اینجاست ک سزار خودشو نشون میده...ببخشید گرزی با دف 5 جلو سواره چ فایده ای جز غارت و همر داره اما لژیون رومن دفش عالیه...قدرت هجومی سزار 180 هستش هجومیش ب کنار قدرت دف پیاده و نظامیش رو هم در نظر بگیر...جاسوس توتن پیادست...منجنیق رومن 50%قدرت هجومی بیشتری داره بعد شما نگا اختلاف 5 تایی هجومی دژکوبا میکنی؟؟؟؟....هجومی شمشیر زن 10 تا بیشتر تبر زن هستش واسه دف هم بهتره!!!....شوالیه رومن واسه غارت عالیه!!!
    بعد شما چسبیدین ب زمان ساخت گرزی و همر...عزیزم کلی نگاه کن!
    همیشه از خوبی های دوستت واسه خودت یه دیوار بساز که اگه روزی بدی دیدی فقط یه آجر کم کنی، بی انصافیه اگه دیوارو خراب کنی!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

داش مگه من بیکارم هی گزارش جمع کنم و نمایش بدم جلو دوستان!:d
    همیشه از خوبی های دوستت واسه خودت یه دیوار بساز که اگه روزی بدی دیدی فقط یه آجر کم کنی، بی انصافیه اگه دیوارو خراب کنی!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amil58 نمایش پست ها
    سلام

من فکر میکنم توتنها پلیرهایی هستن که میتونن از اول بازی درگیر باشن و همرشون رو چندین دفعه بزنن و دوباره بسازن ولی رومنها بیشتر بدرد آخر بازی میخورن
    واسه واندر زدن یا حتی اگر همرشون دیوار بشه مطمعنا مقدار قابل توجهی از دفاع حریف رو با خودشون خواهند برد

البته این وسط از نژاد گول نگزرید که با توجه به وجود دهکده های ناتار و منابع سازی خوبشون الان بهترین غارتگر رعد محسوب میشه توجه کنید که از هر دهکده 4000 حمله و از هر اکانت 8000 حمله بیشتر نمیشه زد پس سرعت رفت و برگشت خیلی مهمه
    و اینکه شمشیر زن گول بعد از رومن تو حمله بهترینه و یه مقدار ارزونتر و سریعتر ساخته میشه

هیچ وقت یادم نمیره اون زمان که ورژن 3.5 بازی میکردیم یه گول بود که با اختلاف چندین میلیونی تو سرور سرعت معمولی نفر اول غارت بود
    سلام داش
    من هنوز میگم بین شوالیه رومن و رعد نمیشه بهترین رو واسه غارت انتخاب کرد!!!
    شوالیه رومن خوب منابع میاره رعد سریع هستش!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

داش جاسوس رومن با آبخوری مصرف گندمش 1 میشه اما سوارست این ی برتری رومن...دیوارش 80% امتیاز دف میده این دومیش...قابلیت ساخت 3 مورد هم زمان اینم واسه پاپ بازی ک بقیه نژاد ها فقط 2 تا همزمان میسازن این سومیش...موقع زدن واندر کدوم نژاد بهترینه؟؟؟اینجاست ک سزار خودشو نشون میده...ببخشید گرزی با دف 5 جلو سواره چ فایده ای جز غارت و همر داره اما لژیون رومن دفش عالیه...قدرت هجومی سزار 180 هستش هجومیش ب کنار قدرت دف پیاده و نظامیش رو هم در نظر بگیر...جاسوس توتن پیادست...منجنیق رومن 50%قدرت هجومی بیشتری داره بعد شما نگا اختلاف 5 تایی هجومی دژکوبا میکنی؟؟؟؟....هجومی شمشیر زن 10 تا بیشتر تبر زن هستش واسه دف هم بهتره!!!....شوالیه رومن واسه غارت عالیه!!!
    خوب من به تک تک مواردی ک گفتین جواب میدم
    جاسوس=جاسوس توتن (زمان کمتر .منابع کمتر واینکه تحقیق زودتروالبته قدرت جاسوسی بیشتر)
    دیوار=درسته دیوار رومن قدرت دفاعی بیشتری داره اما دیوار توتن نسبت به رومن دیرتر خراب میشه
    پاپ بازی=همونطور ک هادی جان فرمود داخل ورژن4 این گلد هست ک پاپ میکشه بالا نه نژاد
    زدن واندر=قدرت همرها رو هادی جان گذاشته دیگه نیازی ب توضیح نیست
    دف =قابل توجه ک سربازه پیاده بیشترین قدرت دربرابر سواره نسبت به سایر پیاده ها و دلاور بیشترین قدرت پیاده رو نسبت به نیروی مشابه خودش داره
    و خلاصه ای هم درباره اینکه میگید قدرت هجوم سزارو شمشیرزن بیشتره با توجه به زمان مشخص مثلا 1ماه شما بشین محاسبه کن(هادی گذاشته) ببین کدومشون قدرت هجومیه بیشتری دارن

7. تشکر Hadi تشکر نمود
    پسندیدن Hadi, Ali پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

خوب شما باز بدون مدرک داری همینطوری میگی دیوار کردم و فلان کردم ! این لینک اماری که شما دادی
    کلیک کنید

خوب تو خوب بود نژاد رومن شکی نیست اما بهترین بودنش نه نیست ! نژاد رومن رو بازیکنای حرفه ی بازی میکنن برا همین به نظر شما بهترین نژاد میاد !
    جاسوس رومن با ابخوری 1 میشه مصرف گندومش , خوب جاسوس توتن 1 هست ! شما مقدار منبعی که مصرف آبشخور رومن میکیند مصرف جاسوس توتن کنید چند برابر بیشتر از رومن میتونید جاسوس بکشد.
    جاسوس=جاسوس توتن (زمان کمتر .منابع کمتر واینکه تحقیق زودتروالبته قدرت جاسوسی بیشتر)
    تنها مزیتش سواره بودن هست که سرعتش زیاده مزیت خاصی نداره ! (جاسوس مهم تعدادش هست)

دیوار رومن درسته 80% امتیاز میده اما خیلی زود تخریب میشه مشکلش هم همینه . اگه سرور های دژکوب بازی کرده باشید دلیل اینکه واندر رو واسه توتن میگیرن میدونستید , طبق فرمایش دوستمون:
    دیوار=درسته دیوار رومن قدرت دفاعی بیشتری داره اما دیوار توتن نسبت به رومن دیرتر خراب میشه
    قابلیت ساخت 3 مورد هم زمان اینم واسه پاپ بازی ک بقیه نژاد ها فقط 2 تا همزمان میسازن این سومیش
    خوب همون طور که قبلا" عرض کردم , ورژن 4 گلد میگه کی پاپ باز خوبیه , بازم پاپ بازی برمیگرده به نژاد توتن اول بازی سرباز بیشتر منابع بیشتر پس در حقیقت ارتقاع و جمعییت بیشتر .

موقع زدن واندر کدوم نژاد بهترینه؟؟؟اینجاست ک سزار خودشو نشون میده
    لطفا" این پست رو دوباره مطالعه کنید پاسخ رو میگیرید:
    نقل قول نوشته اصلی توسط best warrior
    دیوار کردن رومن سخت تر از توتن هستش؟ بزار یه محاسبه کنیم برای 1 ماه :

تو یک ماه نزاد توتن در حالت ایده عال میتونه:

برای گرزدار : کلیک کنید
    که مجموع حمله برابر است با: ۶٬۹۶۰٬۰۳۴
    و مجموع منابع مصرفی برایس ساخت برابر است با :۹۰٬۳۹۱٬۷۲۱

برای تبر زن: کلیک کنید
    مجموع قدرت حمله برابر است با :۶٬۴۷۷٬۱۹۹
    منابع مصرفی برابر است با: ۹۶٬۳۲۱٬۵۶۷

تو یک ماه نژاد رومن در حالت ایده عال میتونه:

برای شوالیه سزار : کلیک کنید
    قدرت حمله : ۶٬۵۳۲٬۸۲۶
    منابع: ۱۱۲٬۴۰۱٬۳۴۱

برای شوالیه: کلیک کنید
    قدرت حمله: ۶٬۱۳۵٬۲۶۸
    منابع: ۱۰۲٬۳۷۳٬۴۴۶

با کمی دقت و با محاسبه میشه فهمید که نژاد توتن خیلی عالی تر هستش هم مقدار مصرفی منابع کم هست هم در حالت گرزدار قدرت هجومی بیشتر است , اینم باید در نظر گرفت که قدرت دژکوب توتن از همه ی نزاد ها بیشتر هستش که واقعا" باعث میشه همر توتن یه سوپر همر واقعی بشه در حالت تبر زن هم درسته مقدار هجومی تقریبا" 55هزار تا کمتر هست ولی مقدار منبع مصرفیش کمتر هستش.

حالا یه شبیه سازی کنیم :

توتن در حال حمله به گول با همر تبری:

کلیک کنید

توتن در حال حمله به گول با همر گرزدار

کلیک کنید

حالا رومن در حال حمله به گول با همر شمشیرزن و سزار:

کلیک کنید

خوب نتیجه چی میشه؟

تلفات توتن تبری: 75.6% تلفات گول:100%
    تلفات توتن گرزی: 69.6% تلفات گول 100%
    تلفات رومن : 86.6% تلفات گول 100%
    ببخشید گرزی با دف 5 جلو سواره چ فایده ای جز غارت و همر داره اما لژیون رومن دفش عالیه...قدرت هجومی سزار 180 هستش هجومیش ب کنار قدرت دف پیاده و نظامیش رو هم در نظر بگی
    خدا ببخشه , میشه بگید کجای دنیا با گرزدار دفاع میکنند؟ اصلیتش برای همون همرش هست دیگه کسی که بیاد با گرز دار دفاع کنه همون بهتر که نباشه
    من قبول دارم لژیونر دفاش خوبه و با محافظ یه ترکیب عالی برای دفاع میشه اما طبق فرمایش دوستمون :

دف =قابل توجه ک سربازه پیاده بیشترین قدرت دربرابر سواره نسبت به سایر پیاده ها و دلاور بیشترین قدرت پیاده رو نسبت به نیروی مشابه خودش داره
    پس هر تیمی یه مزیتی در دفاع داره بازم رومن برتر نشد !
    قدرت هجومی سزار ! 180؟ خوب بر منکرش لعنت اما طبق محاسباتی که بالا تقدیم حضورتون کردم بازم جلو همر توتن کم میاره !
    با سزار هم دف میکنن ! اما دیگه چاره ای نباشه ! حرفه ای و سزار و دف ؟ جور نمیاد !
    منجنیق رومن 50%قدرت هجومی بیشتری داره بعد شما نگا اختلاف 5 تایی هجومی دژکوبا میکنی؟؟؟؟
    75 برای رومن
    50 برای توتن
    خوب 50% نمیشه این اما تو این شکی نیست که منجنیق رومن خیلی قوی هستش .
    اما همر بدون دژکوب به درد دیوار شدن هم نمیخوره ! منجنیق ها تایم هاشون تو دو نزاد توتن و رومن برابر هستش اما باید در کنارش دژکوب ساخت که تایم ساخت دژکوب رومن از تایم ساخت دژ کوب توتن بیشتر است پس مقداری ساخت دژکوب و منجنیق رومن نسبت به مقدار ساخت دژکوب و منجنیق توتن کمتر خواهد بود
    حالا تعداد دژکوب و منجنیق توتن بیشتر از رومن شد ! قدرت تخریب دژکوب بیشتر هست پس دیوار مدافع خیلی زود تر نسبت به دژکوب رومن تخریب میشه .
    حالا شما میگید منجنیقش قوی تر هست منجنیق زیاد تو تخریب دیوار نقش نداره !!!!!
    همون 5 تا اختلاف تو دژکوب باعث میشه همر توتن قوی تر از رومن باشه دوست من .

داش مگه من بیکارم هی گزارش جمع کنم و نمایش بدم جلو دوستان!:d
    دیدم بهتره اول جواب این پست شما رو بدم بعدش به قسمت اخر پست قبلیتون برسم
    داداش نه ما بی کاریم که بدون مدرک پست میزارم که فلان قدر دیوار کردیم و زدم و کشتیم !

هجومی شمشیر زن 10 تا بیشتر تبر زن هستش واسه دف هم بهتره!!!....شوالیه رومن واسه غارت عالیه!!!
    جالبه تو پست قبلی تو 1 ماه میشه 25391 شمشیر زن ساخت که مقدار هجومیش میشه ۲٬۲۰۶٬۴۰۷

برای تبرزن هم میشه 40431 ساخت که هجومیش میشه ۳٬۰۴۸٬۴۴۱
    10 تا بیشتر هست اما من نمیدونم چرا 1 میلیون تبرزن بیشتر از شمشیرزن قدرت داره !
    شوالیه رومن ! تا شما بیای شوالیه رومن بسازی و غارت رو شروع کنی طرف 5 کی گرز دار ساخته .

عزیزم کلی نگاه کن!
    بدون شرح

در اخر هم اضافه کنم اگه مقدور باشه لطفا" پشت سر هم پست ندید و همه ی جواب هاتون رو در یک پست مطرح کنید تا فروم ی مرتب داشته باشیم
    باتشکر

BesT WarrioR

Hadi Metal™

9. تشکر mr.3x تشکر نمود
    پسندیدن mr.3x پسندید
    نپسندیدن Ali, amoo نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

داش من پلیر اکانت Queen از سرور 20 هستم اگه بپرسی میگن ک دیشب دو اتحاد برتر سرور بینشون زد و خورد بود توقع داری من اون وسط بیام گزارش واستون ذخیره کنم!!!
    همین سرور رومن تاپ یک غارته...داش پلیر داریم تا پلیر!!!
    اگه قرار بود همیشه با حساب و کتاب همه چی درست از آب در بیاد ک تجربه لازم نبود!!!
    همین الآن ما ب زور نفر 10 تاپ غارت میشیم ب خاطر کمبود نیرو نی!!!
    ب خاطر نبود وقته
    من ک یکی از پلیر ها اکانتم صبح ساعت صبح7 تا 8 شب کتابخونه درس میخونم!!!
    بقیه دوستان هم ک یا سر کارن یا دانشگاه...ی شب نشستم پا اکانت بعد از اینکه تاپ رفرش شد با اختلاف 5 میل نفر آخر بودیم بعد ازنیم ساعت با اختلاف 3 میل شدیم رنک یک...ک از طرف دوستان پیام ها اومد ک دلشون خوش بود ما رو تو تاپ گرفتن...نمیدونستن نیروها ما همه خوابن و اکانت آفه!!!
    داش از سرور کلاسیک تا ب الآن بازی میکنم...اینو فهمیدم دژکوب جا حساب و کتاب نی تو دژکوب هر وقت تونستی غیر ممکن رو ممکن کنی بازیکنی!!
    داش هادی ب امید خدا ی سرور با هم بازی میکنیم ما رومن شما توتن دیگه اونجا معلوم میشه رومن بهتره یا توتن...فقط داش منتظر باش تو اون سرور کل حساب کتابتون ب هم بریزه آخه مهران ب قول خودش کسیه ک غیر ممکن رو ممکن میکنه!!
    منتظرت هستم داش!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

آخ یادم رفت...داش نگفتم ک با گرزی دف میکنن حرفم اینه اگه همر بخوابه رو گرزی کل زحمتت ب باد فنا میره...در ضمن داش ایقد پست هارو طولانی نکن آدم گیج میشه!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

داش من پلیر اکانت Queen از سرور 20 هستم اگه بپرسی میگن ک دیشب دو اتحاد برتر سرور بینشون زد و خورد بود توقع داری من اون وسط بیام گزارش واستون ذخیره کنم!!!
    همین سرور رومن تاپ یک غارته...داش پلیر داریم تا پلیر!!!
    اگه قرار بود همیشه با حساب و کتاب همه چی درست از آب در بیاد ک تجربه لازم نبود!!!

منتظرت هستم داش!
    موفق باشید.

پی نوشت : خسته شدم از توضیح

Hadi Metal™

13. نپسندیدن Ali, amoo نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

داداش همه نژادها خوبن...شما توتن ما رومن همه چیز در عمل اثبات میشه.
    خسته نباشی

صفحه 4 از 20 نخستنخست ... 2345614 ... آخرینآخرین