-
با سلام. سرور پونصد این هفته که شده بود همون سرور اسپید پنجاه یا صد بود در واقع. خو چرا اسمشو پونصد گذاشتید؟ من که حذف اکانت زدم. اگه میگید برا بعضیا که از سرعت پایینتر لشکریان و منابع و.... خوششو میاد خو پونصد چرا میان؟ برن همون سرورای سرعت پایینتر. تو این سایع این همه سرورای اسپید پایین هست. کلا سرعت بالا همین پونصد و هزار بود که پونصدش اینجوری خراب شد این هفته. من نمیدونم چرا این سرور پونصد شده موش آزمایشگاهی؟!!! هرچیرو بخوان تست کنن اول رو این تست میکنن؟!!!
این سرورای سرعت بالا برا بازیکناییه که میخوان سریع دهکده یا دهکده هاشونو ارتقا بدن برسن به جنگشون. با این سرعتی که این هفته داشت حتی برا تک دهکده دو روز باید فقط وقت میذاشتی که ارتقا بدی!!! بعدش تایم سرور دست نخورده باقی مونده بود که این از اونم عجیبتر بود. البته یه چیزی هست فک کنم. برا بازیکنایی که عادت به سرعت بالا داشتن وقتی این سرور اومدن یا مثل من حذف اکانت زدن یا مجبور شدن کلی گلد مصرف کنن برا ساخت سریع!!!! یکیو همون اول سرور دیدم که همین کارو کرده بود. بقیه هنوز جمعیتشو به صد نرسیده بود جمعیت این آقا از پونصد رد کرد. البته همونجا استپ خورد. فک کنم ته گلدش در اومد.
به هر حال هر بازیکنی طبق نوع بازی. وقتی که میتونی رو بازی بذاره و مسائل دیگه یه نوع سرورو انتخاب میکنه. شما اومدید با این کارتون یه سرور اسپید بالارو با بازیکنای اختصاصی خودش عملا به یه سرور اسپید پایین تبدیل کردید. بهتر بود به جای این کار یه سرور دیگه با همین شرایطی که مد نظرتون بود افتتاح میکردید . نه اینکه این سرورو خراب کنید.
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن