صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1383

موضوع: محل گفتمان و بررسی سرور نرمال a1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

همون جور که گفتیئ خیلی طولانی بود!
    ولی خوب
    منابع اولا از 8تا دهکده که در 1.4*1.4زد با مرکز تجاری 20 و توتن میشه 60کی که در میاد 480کی و دوبار میتونه بره که میشه 960کی خوب تا اینجا در 20 دیقه حدودا میشه 1میل رو زد ولی حواستون باشه! برای زدن این حجم باید حدودا 160کی گرزی داشته باشید! که گندم خورشو مسلما ندارید و منفیه پس باید بازم غارت کنید چون باید منابع هم برای ساخت هم برای زنده موندن گرزیا باشه! حالا اگر به خوایید بدزدید هم با 90کی میشه دزدید در دوبار دزدیدن و اگر با چکمه و نقشه و این چیزا فاصله 1خونه رو بزنید در 20دیقه حدودا میتونین این کارو بکنین ولی خوب بازم نگه داریشون سخته اگر غارت نکنین و چون باید منابع رو یه بار هم که می خوایید با تاجرا بفرستید پخش کنید رو دهکده هاتون باید فاصله دیگه رو هم اضافه کنیم که دوباره با 1 تجارت خونه 20 برسونیم منابع رو و این خودش خیلی زمان میبره!حالا این همه توهم زدیم که خیلی کارارو میشه کرد!اینم روش که میشه 1ملیون رو غارت کرد هر ساعت که بتونی بدی به دهکده ای که پوش میکنیش!اونم از 8تا دهکده غارت کنی! میرسیم مورد بعدش که دیگه اگر طرف با 1ملیون در 20دیقه وارد تاپ میشه همین اندازه رو باید غارت کنه که بتونه پوش کنه پس 960کی میشه 1ملیونو 920کی اگر این اندازه لازم باشه واسه تاپ اوکیه ولی اگر نصفش لازم باشه یا کمتر(که در سرور ما کمتر لازمه در20دیقه) به راحتی میتونه بدونه پوش وارد تاپ تن بشه
    درضمن اگر نیرو هاتونو به دهکده ای به صورت پشتیبان بدید میتونید مقدار گندم مصرفی رو به صورت هر منابعی که می خوایید به طرف بدید حتی اگر جانشین باشه(قبلا این جوری بود)

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _Slithereen_ نمایش پست ها
    ولی خوب
    منابع اولا از 8تا دهکده که در 1.4*1.4زد با مرکز تجاری 20 و توتن میشه 60کی که در میاد 480کی و دوبار میتونه بره که میشه 960کی خوب تا اینجا در 20 دیقه حدودا میشه 1میل رو زد ولی حواستون باشه! برای زدن این حجم باید حدودا 160کی گرزی داشته باشید! که گندم خورشو مسلما ندارید و منفیه پس باید بازم غارت کنید چون باید منابع هم برای ساخت هم برای زنده موندن گرزیا باشه! حالا اگر به خوایید بدزدید هم با 90کی میشه دزدید در دوبار دزدیدن و اگر با چکمه و نقشه و این چیزا فاصله 1خونه رو بزنید در 20دیقه حدودا میتونین این کارو بکنین ولی خوب بازم نگه داریشون سخته اگر غارت نکنین و چون باید منابع رو یه بار هم که می خوایید با تاجرا بفرستید پخش کنید رو دهکده هاتون باید فاصله دیگه رو هم اضافه کنیم که دوباره با 1 تجارت خونه 20 برسونیم منابع رو و این خودش خیلی زمان میبره!حالا این همه توهم زدیم که خیلی کارارو میشه کرد!اینم روش که میشه 1ملیون رو غارت کرد هر ساعت که بتونی بدی به دهکده ای که پوش میکنیش!اونم از 8تا دهکده غارت کنی! میرسیم مورد بعدش که دیگه اگر طرف با 1ملیون در 20دیقه وارد تاپ میشه همین اندازه رو باید غارت کنه که بتونه پوش کنه پس 960کی میشه 1ملیونو 920کی اگر این اندازه لازم باشه واسه تاپ اوکیه ولی اگر نصفش لازم باشه یا کمتر(که در سرور ما کمتر لازمه در20دیقه) به راحتی میتونه بدونه پوش وارد تاپ تن بشه
    درضمن اگر نیرو هاتونو به دهکده ای به صورت پشتیبان بدید میتونید مقدار گندم مصرفی رو به صورت هر منابعی که می خوایید به طرف بدید حتی اگر جانشین باشه(قبلا این جوری بود)
    اینش واسه من جالب بود که مثلا تو سرور خودم من با نفر اول تاپ 5 میل فاصله دارم پوش کنم کنار غارتم چه رکوردی میشه :دی

** پوش کار بدیه )))**
    ای کاش شعورم مدرک داشت
    تا بلکه بعضیا به هوای مدرکشم که شده
    یادش میگرفتن…

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.j نمایش پست ها
    اینش واسه من جالب بود که مثلا تو سرور خودم من با نفر اول تاپ 5 میل فاصله دارم پوش کنم کنار غارتم چه رکوردی میشه :دی

** پوش کار بدیه )))**
    زیاد هم بد نیست :d
    No Game

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.j نمایش پست ها

** پوش کار بدیه )))**
    تو این سرور حرف اختلاف نفر اول و دوم 30ملیونه و نفر اخر تا اول 170ملیونیه تا الان که 130 ساعت مونده تا اخر تاپ!شایدم برای این اختلاف زیاد خیلی ها فکر کنن پوشه و اگر تو سرورهای قدیمی یا کام بودیم میشد گفت صد در صد پوشه ولی اینجا از نفر اول تا نفر صدمش به خوان چند برابر غارت کنن خیلی سخت نیست واسشون!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

و شمال غربی که سر حرفش نیست/اتک میدهد ۱۰ تا ۱۰ تا/دف ما هم بدجور/ولی اما اس ای/همچنان بر سر حرف/ منتظر تا که جوابی شنود...

شعر نو ٬ همین جوری یهویی.
    دوستان شمال غربی مثل اینکه زدن زیر حرفشون :دی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammadamin22 نمایش پست ها
    و شمال غربی که سر حرفش نیست/اتک میدهد ۱۰ تا ۱۰ تا/دف ما هم بدجور/ولی اما اس ای/همچنان بر سر حرف/ منتظر تا که جوابی شنود...

شعر نو ٬ همین جوری یهویی.
    دوستان شمال غربی مثل اینکه زدن زیر حرفشون :دی
    نه داداش همه شمال غرب سر حرفشون هستن
    شما یه لینک بدید ببینید ما اینور با طرف برخورد میکنیم یا نه
    مطمئنا برخورد میکنیم
    چون یه بار خودم فیک دادم 2000 نفر رو سرم خراب شدن
    فهمیدن فیکه ولم کردن :دی
    No Game

7. تشکر Mohammadamin22 تشکر نمود
    پسندیدن Mohammadamin22 پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط No Game نمایش پست ها
    نه داداش همه شمال غرب سر حرفشون هستن
    شما یه لینک بدید ببینید ما اینور با طرف برخورد میکنیم یا نه
    مطمئنا برخورد میکنیم
    چون یه بار خودم فیک دادم 2000 نفر رو سرم خراب شدن
    فهمیدن فیکه ولم کردن :دی
    Screen Shot 2014-08-17 at 10.40.49 AM.jpg
    آره اون حرکتت رو که در جریانش هستم
    الان رو سه تا از بچه هامون یه ۱۰ تا اتکی هست... خدا کنه ریل باشه.

9. تشکر No Game تشکر نمود
    پسندیدن No Game پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammadamin22 نمایش پست ها
    Screen Shot 2014-08-17 at 10.40.49 AM.jpg
    آره اون حرکتت رو که در جریانش هستم
    الان رو سه تا از بچه هامون یه ۱۰ تا اتکی هست... خدا کنه ریل باشه.
    بازیکنش کیه ؟
    No Game

11. پسندیدن Mohammadamin22 پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _Slithereen_ نمایش پست ها
    ولی خوب
    نه داداش اینقدر سخت نگیرش
    همه نیرو هاش رو یه ده هم نبود نبود چون از چند تا دهش داره پوش میکنه از چند ده هم میزنه
    بعد مسلما هر کی 160 کی گرزی داره حداقلش یه 50 کی هم شوالیه داره

حال توتن به کنار اگه گول باشه رعد هم بزنه جریان کلا تغییر میکنه یا همین توتن شما باشه ولی دلاور باشه خیلی فرق داره
    No Game

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط No Game نمایش پست ها
    نه داداش اینقدر سخت نگیرش
    همه نیرو هاش رو یه ده هم نبود نبود چون از چند تا دهش داره پوش میکنه از چند ده هم میزنه
    بعد مسلما هر کی 160 کی گرزی داره حداقلش یه 50 کی هم شوالیه داره

حال توتن به کنار اگه گول باشه رعد هم بزنه جریان کلا تغییر میکنه یا همین توتن شما باشه ولی دلاور باشه خیلی فرق داره
    اگر این شکلی باشه یعنی طرف همر سنگین نداره!
    درضمن شوالیه بدترش میکنه یعنی خود شوالیه 3برابر گندم میخواره یک سوم گرزی ولی بیش تر غارت می کنه! خودش تو گندم خور بد تر هست
    ولی الان همین لئو قبل کتیبه ها شاید 5بار به مدت 5دیقه امده باشه تاپ ولی بعدش غارتو نگه داشته و نزاشته واسه مدال ها و احتمالا هنوزم غارت نمی کنن حالا به هر دلیل

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین