-

نوشته اصلی توسط
_Slithereen_
No game
اینجا پوش لازم نیست!ناتار هست که از15کراپ با کراپ 19 و ابادی 150%بیش تر تولید میکنه!500تاگرزی 700تا دلاور و 150تا شوالیه توتن در عرض یک ربع نمیتونن خالیش کنن

اینا هم که میگم یکی دوتا نیست تو 10*10 من حداقل برات بشمارم 6تا هست خوب دیگه غارت بی معنی هست و طرف در حد نیاز میزنه من الان انبار غذام زیر 1ملیون و نیم نمیاد هیچ وقت تازه زمانی که نیستیم وگرنه که هیچ دیگه پس با این حساب زیاد ملاک نیست دیگه غارت تو این سرورها و درضمن طرف می تونه 200کی گرزی تو 20 تا دهکده دور از هم بسازه فرت فرت بزنه فارمای تپل رو بره تاپ خیلیم راحت تر از اب خوردنه
الان مهاجمین سخت تره گرفتنش یا مدافعین! چون بستگی به نیرو و سطح نیرو داره و چون ساخت نیرو راحته وقتی که گذاشتی اهمیت داره
10 خانه فاصله بهتره یا 1 خونه ؟
بعد یک میل یه جا بهتره یا 1 کی 1 کی ؟
زمان و میزان مهم هست
تا شما 10 خونه رو بزنی و همشون همر پر برگرده
این 5 بار زده هر کدوم 1 میل
-

نوشته اصلی توسط
No Game
10 خانه فاصله بهتره یا 1 خونه ؟
بعد یک میل یه جا بهتره یا 1 کی 1 کی ؟
زمان و میزان مهم هست
تا شما 10 خونه رو بزنی و همشون همر پر برگرده
این 5 بار زده هر کدوم 1 میل
خود کشی هم بکنه نمیتونه فول کنه! مگه الیکه هر 10مین 1ملیون؟مگر اون اکانت هم غارت کنه بعد این بیاد ازش غارت کنه وگرنه نمیتونه
-

نوشته اصلی توسط
_slithereen_
خود کشی هم بکنه نمیتونه فول کنه! مگه الیکه هر 10مین 1ملیون؟مگر اون اکانت هم غارت کنه بعد این بیاد ازش غارت کنه وگرنه نمیتونه
نه اتفاقا میشه ... شده دیگه که اکانت های های ما همه دارن این کار رو میکنن ٬ از تحسین گرفته تا هیرو۱ همه این کارو میکنن منتها توی تعداد ده هاش تفاوت داره به همین خاطر هیرو یه مقدار غارتش بیشتره :d
قضیه پوش برای اول بازیه ٬ برای وقتی که نوب زیاده نه الان ٬ حاجی یه چیزی بگید که با عقل جور در بیاد.
-

نوشته اصلی توسط
Mohammadamin22
نه اتفاقا میشه ... شده دیگه که اکانت های های ما همه دارن این کار رو میکنن ٬ از تحسین گرفته تا هیرو۱ همه این کارو میکنن منتها توی تعداد ده هاش تفاوت داره به همین خاطر هیرو یه مقدار غارتش بیشتره :d
قضیه پوش برای اول بازیه ٬ برای وقتی که نوب زیاده نه الان ٬ حاجی یه چیزی بگید که با عقل جور در بیاد.
خوب منم میگم نمیشه دیگه!
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
_Slithereen_
خوب منم میگم نمیشه دیگه!
اون قسمت دومش رو با مجید بودم
-

نوشته اصلی توسط
Mohammadamin22
عملی میشه کرد
من واقعا مولتی اکانت ندارم
داشتم عملیش میکردم
به خصوص برا اکانت های گول جالب میشه
با رعد بزنی تند تند غارت کنی
حالا ما نخواستیم تو 2 دقیقه 1 میل غارت کنه شما فرض کن 1 میل رو تو 20 دقیقه بزنه
بازم زیاده
هدف از طرح این مسئله این وبد که مدال غارت مهمه یا نه
که به نظر من میشه راحت گرفت با این روش
-

نوشته اصلی توسط
_slithereen_
میتونه میشه دور ده اون میتونه ده بزنه انبار بزرگ بزنه و تجارتخونه ها رو 20 کنه
به این راحتی در عرض 10 دقیقه میتون ه 1 میل رو بریزه توش :d فکرش رو بکن 15 تا ده بزنی دورش چی میشه