-

نوشته اصلی توسط
Hadi
مونده کدومو دوس داشته باشی . برای عموم آزاده : )
عضر نه عذر :|
متاسفم برات : )
قابل توجه مولتی هانتر ها و ادامین سایت:
جناب ادمین امید و حامد جان , میشه بیاین بگین چرا آبادی های 25% بعضی هاشون 8 کی منابع میدن؟ آیا این مشکل درست شده یا نه؟
( اینکه آبادی میگی مشکل داره خوب درست , ولی طرز حرف زدن شما با ما فرق داره )
فایل پیوست 374
هادی شاهکاری فک کردم داری شوخی میکنی که نمیدونی
این مسئله رو تو اولین نامه هام به آرش گفتم که داره غارت میزنه واسه 4k نره واسه 8k بره
این متن نامه مولتی هست
"در صورتی که شما قبل از حذف سرریز جاسوسی یا حمله بزنید میزان منابع بیش از 1000 و نهایتا 2000 خواهد بود که در این مورد شما 2000 مشاهده کردید. "
من هم این مورد رو فهمیدم هم اینکه یک چیزی ازش داره برمیداره
-
بنظره من چه 10تا چه 100تا اثر داخل بازار باشه باز فرقی نمیکنه چون چندتا اکانت هستن که نمیزارن کسی بخره و فکر میکنم برای اینکه قیمتها یکم بیاد پایین باید واسه اکانتها محدودیت خرید بزارن
ازمولتی میخوام اگه امکانش هست روی این موضوع یکم کار کنه
با تشکر
Sajjad 3X
آدما مثل عکس هستن …
زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین !
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
im failing
داداش من پیرو خط امام هستم زیاد برام فرقی نداره ولی اگه اشتباه نکنم اون سرباز پیاده اشنامون باشه فقط شما یه لطفی بکن بگو کدوم شاه هست که ما هم مطمئن بشیم
اقا این حراجی رو نمیشه یه کاریش کرد؟:| یه اثر میخوای بخری باید 200 تا بید بزنی:|
به نظر من واس اثر هنری باید مقدار بید رو افزایش بدن اگه امکانش هست باقی ایتم ها همون قدر خوبه جلو انتقال سیلور رو میگیره...
ویرایش توسط Ali : 08-06-2014 در ساعت 02:30 PM
دلیل: بیخیال فردا میکننم تو گونی:D
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 3 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mr.3x
بنظره من چه 10تا چه 100تا اثر داخل بازار باشه باز فرقی نمیکنه چون چندتا اکانت هستن که نمیزارن کسی بخره و فکر میکنم برای اینکه قیمتها یکم بیاد پایین باید واسه اکانتها محدودیت خرید بزارن
ازمولتی میخوام اگه امکانش هست روی این موضوع یکم کار کنه
با تشکر
Sajjad 3X
گلد ارزونه یکی پول داره
میتونه میخره
این یکی از اثرات پاین بودن قیمت گلده
بهتره برید سراغ میتینگ و پارتی کاری که ما کردیم
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ali
اقا این حراجی رو نمیشه یه کاریش کرد؟:| یه اثر میخوای بخری باید 200 تا بید بزنی:|
به نظر من واس اثر هنری باید مقدار بید رو افزایش بدن اگه امکانش هست باقی ایتم ها همون قدر خوبه جلو انتقال سیلور رو میگیره...
خب داداش از من چرا نقل گرفتی الان?:d
-

نوشته اصلی توسط
saeed
هادی شاهکاری فک کردم داری شوخی میکنی که نمیدونی
این مسئله رو تو اولین نامه هام به آرش گفتم که داره غارت میزنه واسه 4k نره واسه 8k بره
این متن نامه مولتی هست
"در صورتی که شما قبل از حذف سرریز جاسوسی یا حمله بزنید میزان منابع بیش از 1000 و نهایتا 2000 خواهد بود که در این مورد شما 2000 مشاهده کردید. "
من هم این مورد رو فهمیدم هم اینکه یک چیزی ازش داره برمیداره
عزیزم بحث من سر اینکه از همون ابتدا لحن حرف زدنت بده ! واسه همین کل کل میکنم وگرنه مشکلات همیشه هست و با خونسردی میشه درستشون کرد.
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
هیتلر
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
saeed
گلد ارزونه یکی پول داره
میتونه میخره
این یکی از اثرات پاین بودن قیمت گلده
بهتره برید سراغ میتینگ و پارتی کاری که ما کردیم
گلد ارزونه؟
ربطی به پایین بودن یا گرون بودن نداره اون کسی که بخواد بخره میخره فرقی واسش نداره
جشن و پارتی هم که ما از بس گرفتیم قرتی شدیم
)
آدما مثل عکس هستن …
زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین !
-

نوشته اصلی توسط
ZartVam
آره یه فکری به حال این اثر هنری بکنین :| ... به نظر من اگه خود مولتی هانتر اثر هنری به بازار تزریق کنه :دی خوبه .... خود دولت هم وقتی میبینه قیمت سکه یا طلا بالا رفته خیلی سریع به بانک کارگشایی اعلام می کنه که به مردم سکه بدن تا قیمتا بیاد پایین

.... البته تو همین سکه دادن های دولت , جیب یه سری ها پر میشه که تو دژکوب این جیب متغلق به خود مدیریت هست

نمیشه محدودیت خرید اثر رو اعمال کرد .... دژکوب = وقت + هزینه .... هرکی پول بیشتری بده , آش بیشتری می خوره.... همه ی دنیا همینطوره

.... باید باهاش کنار بیایم ولی خب میشه ارزونترش کنن تا کسایی که هزینه ی زیادی نمی کنن هم بتونن رقابت داشته باشن
پ.ن برای هادی : 16920/60=282 تعداد گرزی که سالم از آبادی برگشتن .... احتمالا 285 تا گرز زدی که 3تاش مردن :| .... آمار چندان دندونگیری نیست که بخوای مخفیش کنی .... رو عکس های بعدی که می خوای بدی یا دقت بیشتری کن یا کلا مخفی کاری نکن

آخ راس میگی یادم نبود مقدار غارت رو پاک کنم لول
)
ولی در کل مهم مهاجم بود که معلوم نشه محسن جان :دی محسن راستیتش من از تو هم زرنگ ترم :دی بری تو لیست اتک های اتحاد میبینی این حمله رو
)) فقط خواستم کسی ندونه این حمله مال کیه :دی
در مورد تزریق اثر هنری هم محسن جون مطمئن باش قیمتش پایین نمیاد :دی چون بعضی ها هستن که قیمت ها رو دارن میبرن بالا !
به فکر جشن باشید
)
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Hadi
عزیزم بحث من سر اینکه از همون ابتدا لحن حرف زدنت بده ! واسه همین کل کل میکنم وگرنه مشکلات همیشه هست و با خونسردی میشه درستشون کرد.
لحن من به یه دلیلی از عمد اون جوری بود
مشکلات که همه جا هست
https://www.dropbox.com/s/ofxxum6941...inimap.php.gif
این برای سرور خارجی هست یهجا اشتباه کرده و دهکده هارو با فاصله های زیادی از مرکذ رجیستر کرده (یه حاله قرمر رنگ بالاسمت چپ هست)
این یه باگ بود که شما اطلاع نداشتی
شما نیروی واحه رو صاف میکردی
4 کی غارت میکردی
همسایت هیچ کاری نمیکرد 4 کی غارت میکرد
واسه ما عادی بود که 25% 8 کیلو منبع بده
من چند روز اول بازی همیشه رو اکنت هستم
هر کسی میخواست یه واحه رو با 2 دور غارت کنار من خالی کنه
من بین غارتش یه سر میزدم به واحه
تا این که برای محاجر ده 2 میدیم کسی واحه ای رو که من زدم رو خالی میکنه
جای سوال داشت برام که کی اینجور حرفهای پای اکنته
تا اینکه اون 4 تا گزارش رو دادم
من گزارش رو دیدم متوجه شدم خالی کردنش کار نیرو نیست عنوان هم کردم