-

نوشته اصلی توسط
saeed
هر بار که مدیر و مولتی کم میارن بحث قیمت کم رو پیش میکشن
.
سعید چرا از در و دیوار حرف میزنی ؟ تموم کن دیگه خسته کردی ما رو !
مشکل داری با سایت ؟ بازی نکن , من به شخصه اگه مدیر این سایت بودم بن میکردمت ! این همه بهت احترام میزارن تو هم هی تخریب کن ! بس کن دیگه !!
مشکل داری با این اوضاع ثبت نام نکن ! اینجا رو هم اینطوری اسپم نده !
واقعا" عصبیم کردی , اون آبادی اگه تو جاسوسی واست 8کی منابع نشون داده اشتباه نشون داده شده چون آبادی 25% بیشتر از 4کی منبع نمیده اولین بار .
حالا چرا 8 کی نشون داده مشکلی هست که تو اسکریپت بوده و قرار هم نیست همه چیز طبق روال شما باشه !
من از ادمین و مدیر های اینجا طرف داری میکنم چون دارم میبینم چقدر دارن زحمت میکشن و هر کاری هم بکنن که درآمدشون بره بالا حقشونه .
شما هم کم ایراد بگیر ! اگه ایرادی هم هست بیا فقط مطرح کن تا بررسی بشه , نه اینکه بیای اینجا همه چیز رو تخریب کنی حتی با تیکه انداختنات !
اگه حق با تو هم باشه سعید بهت حق نمیدم چون لحن حرف زدنت خیلی بده , درضمن این قسمت برای بحث در مورد باگ ها یا مشکلات بازی نیست , اینجا برای حرف زدن در مورد سیاست های ساید ها و بازیکنان و غیره هست !
اگه حرف حساب میزدی جای بحث بود ولی همش چرندیات میبافی مینویسی ! هر چی هم من پست میزارم رپلای میکنی بازم چرت و چرت مینویسی !
لطفا" تمومش کن , شخصیت خودتو بیش از این نیار پایین.
ویرایش توسط Hadi : 08-05-2014 در ساعت 12:41 PM
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-
هادی جان نمی دونستم داری خاله بازی میکنی تو سرور
نامه 2-3 که رو اکنت برای آرش گزاشتم این بود که واحه 25% هم 8 کیلو منبع داره
مثل این که شما تا الان متوجه این موضوع نشده بودید
من چرت و پرت میگم قبول
یه دور گفته هام رو مرورو کنم
به مولتی میگیم حیون واحه زیاده میگه ازاین به بعد کمتر بهش اضافه میکنیم
به مولتی میکن حیوانات کام زیر 20 تا هست
یه عکس از 3X میده که حیوانات کام هم زیاد (در صورتی که تب کناریش سرور 8 باز بوده )
شما هم میای میگی سعید جان نگو بهت میخندن (در صورتی که هفته اول سرور استاندارد رو ندیدی )
یه ایرادی از ابزار قهرمان گرفتم همه با هم اومدن رو یه لینک از dejkoob.ir/kirilloid.ru نظر دادن در صورتی که هیچ کدوم حتی جنابالی نمیدونستید این سایت ربطی به شرکت دژکوب نداره و مال روسیه هست
ادمین میاد میگه مشت نمونه خروار هست یعد دیگه پیداش نمیشه
مشکل واحه در اینجا عنوان شد
به دلیل جواب ندادن معلوم بود که ظرفیت واحه ها یکسان درنظر گرفته شده و باگ نیست کارهای عمدی هست
مثل واحه های 50% که برای سهولت برنامه نویسی به این شکل طراحی شدن
جناب عالی اصلا تو باغ نیستی این نامه ها برای خیلی وقت پیشه و من 4 کیلو منبع رو نمیخوام نامه ها رو گزاشتم تا شیوه پاسخ گویی رو ببینید
من کاری با درامد ادمین ها ندارم اتفاقا خوشحال میشم که بیشتر بشه اما به صورت درست
قرار نیست هر چیزی رو که بخوان تعقیر بدن چون بعضی از چیز ها به هم مربوط هستن (البطه شما و ادمین ها به دلیل تجربه بالا از این ارتباط بی خبرید )
من مشکلی رو به ادمن نشون دادم ایشون به جای جواب داره با من بحث میکنه که مشکلی نیست
هر وقت هم نمیتونه جواب بده میگه طلا اینجا قیمت کمه
یا کجا میتونن بازی هارو باسرعت چند برابر اجرا کنن (من اصلا سرور سرعت تو عمرم بازی نکردم )
اگه من قصدم گیر بیخود دادن بود میگفتم تو کام دارن هر روز 25% منابع رو رایگان جایزه میدن با اکنت پلاس رو چرا شما نمیدید + منبع قفس و....
قرار هم نیست همه چیز طبق روال شما باشه
شما داری خاله بازی میکنی که روالش با بازی ما فرق داره و روال عادی فرق داره
نامه هایی که من رو اکنت دارم رو شما ندیدی
ولی الان با جواب مولتی جوابتو میدم
ببخشید ها کوتاه کردم :دی
یه سوال 25% واحد مگه قرار نیست 4کی منابع بده؟ و شما مگه 4 کی منابع غارت نکردین؟
نه خیر واحه 25% 8 کیلو منبع میده (ببخشد که باعث شد به جای ته سرور الان متوجه بشی )
حالا از رو چه منبعی این حرف رو میزنم
من خودم از 10 تا واحه 8 کیلو گرفتم حد اقل و سایر دوستانم این مورد رو بارها تجره کردن
من درخواست کردم که قوا نین سرور برو به من بدن
جواب مولتی این بود
قوانین همینایی هست که اجرا میشه، نوشته شده و مکتوب چیزی نیست که لینک بدم بخونی
طبق چیزی که اجرا میشه واحه 8 کیلو منبع داره
حد اقل اینو با کل اتحادت درمیون بزار تا جاهای چرندشو بهت نشون بدن
در ضمن لول کل کل رو خودت بالا بردی
------------------------
خدمت ادمین محترم و مولتی هانتر ها
1- اون داستان مشت نمونه خروار رو هنوز برای من ثابت نکردید جدا برای من جای سوال داره لطف کنید از یه جای جوابی برای من پیدا کنید ( فقط مسئله قیمت سکه رو توش قاطی نکنید )
2- قسمت ساپرت بازی رو باز کنید 2 نفر رو از سرور های مخطلف بیارید توش حد اقل سوالی پیش اومد از اونا بپرسد هر هفته یا هر ماه هم چند تا سکه بهشون بدید داستان ساپرت و مولتی هانتر کاملا جداست مولتی باید قابل اطمینان باشه ساپرت تجربه داشته باشه کافیه
3 من توقع ندارم مولتی شما تمام قوانین رو با ریزه کاری هاش در جریان باشه
ولی وقتی بهش مشکلی نشون میدم بره با تیم فنی مشورت کنه بدون مشورت وقتی اطلاعات نداره بحث بیخود بامن بحث نکنه
همون طوری که اخر من مجبور کردمش بره به تیم فنی تون بگه و جواب تیم فنی یک مسئله جدید بود که که کسی نمیدونست در صورتی که یه بخشی باید باشه توفروم به نام تعقیرات که هر تعقیری اعمال شد اونجا درج بشه
ما علم غیب نداریم که تعقیرات رو بدونیم
از این دسته مسائل کم نیست همه رو باید جایی عنوان کنید
بعضی از تعقیرات قابلیت سوء استفاده رو دارن که همه باید در جریان باشن تا کسی نتونه ازش سو استفاده که
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
لول کل کل رو از اینی که هست هم میشه بالا تر بود .
سعید جان ازت میخوام دونه دونه به پاسخ های من جواب بدی حاشیه تراشی نکنی باشه؟

نوشته اصلی توسط
saeed
هادی جان نمی دونستم داری خاله بازی میکنی تو سرور
نامه 2-3 که رو اکنت برای آرش گزاشتم این بود که واحه 25% هم 8 کیلو منبع داره
مثل این که شما تا الان متوجه این موضوع نشده بودید
اول سرور یه مشکلی بود در مورد واحه که حل شد رفت ! بعدش ما تا الانش هر چی واحه 25% زدیم خالی کردیم و غارت کردیم طبق قوانین .کام 4کی بیشتر منبع نداده ! حالا شما میگی بیشتر از 4 کی میده ؟ مدرک بده تا منم بهت حق بدم. این از این. حالا میخواین بگین که یه واحه جاسوسی زدین 8 کی منبع نشون داده؟ خوب میتونستید آروم و بدون جو سازی اینو مطرح کنید که جاسوسی چرا اینطوری شده تو واحه 25 %
درضمن اکنت نه اکانت !
من چرت و پرت میگم قبول
یه دور گفته هام رو مرورو کنم
به مولتی میگیم حیون واحه زیاده میگه ازاین به بعد کمتر بهش اضافه میکنیم
خوبه قول داری ها :دی
خوب عزیزم منم میدونستم حیون واحه زیاده و گزارش دادیم , حتی یک بار کم کردن مقدار حیوانات واحه ها رو و مقدار تخم ریزی هاشون رو کم کردن , میشه الان بهم بگی دیگه بیشتر از این چیکار باید بکنن؟
به مولتی میکن حیوانات کام زیر 20 تا هست
یه عکس از 3X میده که حیوانات کام هم زیاد (در صورتی که تب کناریش سرور 8 باز بوده )
شما هم میای میگی سعید جان نگو بهت میخندن (در صورتی که هفته اول سرور استاندارد رو ندیدی )
به خدا جای خنده داره
شما اینجا رو قبول نداری
خوب ادمین این سایت هم .کام رو قبول نداره , چرا باید عین .کام باشه ؟
یه ایرادی از ابزار قهرمان گرفتم همه با هم اومدن رو یه لینک از dejkoob.ir/kirilloid.ru نظر دادن در صورتی که هیچ کدوم حتی جنابالی نمیدونستید این سایت ربطی به شرکت دژکوب نداره و مال روسیه هست
ادمین میاد میگه مشت نمونه خروار هست یعد دیگه پیداش نمیشه
خوب , ببین هنوز اثبات نکرده میگی ایراد !
شما به من بگو ببینم لینکی که از کیریلوید دادیم چه ربطی به این حرف داره ربطی به شرکت دژکوب نداره و مال روسیه هست؟ اینو بهم توضیح بده خداوکیلی
مشکل واحه در
اینجا عنوان شد
به دلیل جواب ندادن معلوم بود که ظرفیت واحه ها یکسان درنظر گرفته شده و باگ نیست کارهای عمدی هست
مثل واحه های 50% که برای سهولت برنامه نویسی به این شکل طراحی شدن
جناب عالی اصلا تو باغ نیستی این نامه ها برای خیلی وقت پیشه و من 4 کیلو منبع رو نمیخوام نامه ها رو گزاشتم تا شیوه پاسخ گویی رو ببینید
مشکل واحه به کنار اول پست ج دادم.
من تو باغ نیستم ؟ هستم خوبم هستم چون دارم میبینم میگی به جا 8 کیلو 4 کیلو داده و بعدش میگی واسم مهم نیست و بعدش میگی میخوای شیوه ی پاسخ گوی مدیران رو نشون بدی ؟
ادمین پاسخ گویش چیه؟ نمیتونه واسه سرور خودش واسه سایت خودش نظر بده؟
شما تو سایت این ادامین بازی میکنی بعدش بهشون میگی نظراتتو در این مورد نخواستیم؟
من کاری با درامد ادمین ها ندارم اتفاقا خوشحال میشم که بیشتر بشه اما به صورت درست
قرار نیست هر چیزی رو که بخوان تعقیر بدن چون بعضی از چیز ها به هم مربوط هستن (البطه شما و ادمین ها به دلیل تجربه بالا از این ارتباط بی خبرید )
من مشکلی رو به ادمن نشون دادم ایشون به جای جواب داره با من بحث میکنه که مشکلی نیست
هر وقت هم نمیتونه جواب بده میگه طلا اینجا قیمت کمه
یا کجا میتونن بازی هارو باسرعت چند برابر اجرا کنن (من اصلا سرور سرعت تو عمرم بازی نکردم )
اگه من قصدم گیر بیخود دادن بود میگفتم تو کام دارن هر روز 25% منابع رو رایگان جایزه میدن با اکنت پلاس رو چرا شما نمیدید + منبع قفس و....
خوب قرار نیست دیگه هر چیزی بخوان تغییر بدن ! الان شما میتونی بگی چیو تغییر دادن شاکی شدی؟ منظورت اینکه 8 کی منبع میده واحه؟ کجا میده؟
اهان منظورت اینکه واحه زیادی حیوان دارن؟ خوب عزیزم شما که تو باغی میدونی اسکریپت از اول روش کار داره میشه؟ پس اگه حیوان زیاد بوده بدون از اول اینطوری بوده هی تغییرات نمیدن !
قرار هم نیست همه چیز طبق روال شما باشه
شما داری خاله بازی میکنی که روالش با بازی ما فرق داره و روال عادی فرق داره
نامه هایی که من رو اکنت دارم رو شما ندیدی
ولی الان با جواب مولتی جوابتو میدم
قرار نیست همه چیز طبق روال من باشه درست و قرار نیست همه چیز طبق روال تو باشه !
من خاله بازی هم بکنم میدونم چی میگم شمای که جو گیر شدی اومدی اینجا میخوای تخریب سایت و شخصیتی ادمین کنی ! اینجاست که شخصیت و احترام بالای ادمین های سایت رو نشون میده که به این طرز رفتار شما پاسخی نمیدن.
نه خیر واحه 25% 8 کیلو منبع میده (ببخشد که باعث شد به جای ته سرور الان متوجه بشی )
حالا از رو چه منبعی این حرف رو میزنم
من خودم از 10 تا واحه 8 کیلو گرفتم حد اقل و سایر دوستانم این مورد رو بارها تجره کردن
من درخواست کردم که قوا نین سرور برو به من بدن
جواب مولتی این بود
طبق چیزی که اجرا میشه واحه 8 کیلو منبع داره
حد اقل اینو با کل اتحادت درمیون بزار تا جاهای چرندشو بهت نشون بدن
در ضمن لول کل کل رو خودت بالا بردی
دوستان جدیدا" افتتاح شد 8کی منبع واسه 25% واحه.
شما 10 تا خالی کردی؟ میشه از اتک های که گذاشتی و غارت 8 کی کردی واسمون عکس بزاری؟
مولتی هانتر سرور گفته که واحه 25% 8 کی منبع میده تو اولین حمله؟ جناب مولتی هانتر ها بیان جواب بدن ببینم جدی 8 کی منبع میده؟
باتشکر
هادی
Hadi Metal™
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Hadi
لول کل کل رو از اینی که هست هم میشه بالا تر بود .
من کیبرد رو نگاه نمی کنم تایپم هم همنطور منظور رو میرسونم به نظر خودم کافیه
اول سرور یه مشکلی بود در مورد واحه که حل شد رفت ! بعدش ما تا الانش هر چی واحه 25% زدیم خالی کردیم و غارت کردیم طبق قوانین .کام 4کی بیشتر منبع نداده ! حالا شما میگی بیشتر از 4 کی میده ؟ مدرک بده تا منم بهت حق بدم. این از این. حالا میخواین بگین که یه واحه جاسوسی زدین 8 کی منبع نشون داده؟ خوب میتونستید آروم و بدون جو سازی اینو مطرح کنید که جاسوسی چرا اینطوری شده تو واحه 25 %
داخل این سرور انبار واحه ها به طور پیشفرض 2 کیلو در نظر گرفته شده همون طور که تو لینک جاسوسی هست
متن خود مولتی :
"ظرفیت آبادی 25 درصد چوب 1000 عدد از هر منبع می باشد که در بازه های زمانی سر ریز آن حذف می گردد.
در هنگام حمله یا گزارش جاسوسی سر ریز 2000 در نظر گرفته میشود فارغ از نوع آبادی.
در صورتی که شما قبل از حذف سرریز جاسوسی یا حمله بزنید میزان منابع بیش از 1000 و نهایتا 2000 خواهد بود که در این مورد شما 2000 مشاهده کردید.
سپس بعد از گزارش جاسوسی شما که یک ساعت قبل از حمله بوده سرریز آبادی حذف شده و به 1000 رسیده سپس تا 1056 افزایش یافته که شما حمله زده اید.
بنابراین شما از هر منبع 56 تا بیشتر از ظرفیت آبادی برداشته اید.
"
داستانتش اینه که بعد از این که متوجه این موضوع شدن در طی یه مدت خواصی منبع انبار رو به 1000 کاهش میدن
چون تعداد واحه ها بالا هست این کار طول میکشه و...
الان اگه قبل از اینکه منبع کم بشه به واحه اتک بدی واحه تا2000 منبع داره
واما اصل ماجرا اینه که من به مولتی میگم اینجا چنین مشکلی هست مولتی اصرار داره که نیست
درضمن اکنت نه اکانت !
خوبه قول داری ها :دی
خوب عزیزم منم میدونستم حیون واحه زیاده و گزارش دادیم , حتی یک بار کم کردن مقدار حیوانات واحه ها رو و مقدار تخم ریزی هاشون رو کم کردن , میشه الان بهم بگی دیگه بیشتر از این چیکار باید بکنن؟
حیوانات واحه 2 بار کم شد تو یه بازه 3-5 روزه که شروعش از آخرین نامه مربوط به واحه من هست
این نامه متنش موجود نیست ولی محتواش همین بود که خودشون اینجا حضور دارن و میتون بگن که بنده راست میگم یا دروغ
"
جواب این نامه موجود نیست اما تا جایی که یادمه مینویسم
حرف شما درست و منطقی بود
ما شروع به منطقی کردن تعداد نیرو ها به 15-30 نیرو هستیم که تا اواسط هفته به صورت نامحسوس انجام میشه
"
به خدا جای خنده داره
شما اینجا رو قبول نداری
خوب ادمین این سایت هم .کام رو قبول نداره , چرا باید عین .کام باشه ؟
چه جالب !!!!!
خوب , ببین هنوز اثبات نکرده میگی ایراد !
شما به من بگو ببینم لینکی که از کیریلوید دادیم چه ربطی به این حرف داره ربطی به شرکت دژکوب نداره و مال روسیه هست؟ اینو بهم توضیح بده خداوکیلی
منم قبل از این که سایت کیریلوید در این حد تکمیل بشه یک برنامه ای نوشته بودم برای بازی فک کنم یه جور مبدل بود
اگر یه جا بازی با برنامه مقایرت داشت مشکل از برنامه من بود یا دژکوب ؟؟
شما نمیتونید باسایت دژکوب صحبت کنید و به عنوان منبع لینکی یا گزارشی از این سایت رو بدید
مشکل واحه به کنار اول پست ج دادم.
من تو باغ نیستم ؟ هستم خوبم هستم چون دارم میبینم میگی به جا 8 کیلو 4 کیلو داده و بعدش میگی واسم مهم نیست و بعدش میگی میخوای شیوه ی پاسخ گوی مدیران رو نشون بدی ؟
من غارتم رو کردم الانم واحه ای 100 تا منبع کنارم نداره که بخوام به 2000 تا انبارش گیر بدم واسمم مهم نیست که این داستان فیکس بشه یانه جواب دادن مدیر هم که دیدی
ادمین پاسخ گویش چیه؟ نمیتونه واسه سرور خودش واسه سایت خودش نظر بده؟
شما تو سایت این ادامین بازی میکنی بعدش بهشون میگی نظراتتو در این مورد نخواستیم؟
جواب اینو دادم
خوب قرار نیست دیگه هر چیزی بخوان تغییر بدن ! الان شما میتونی بگی چیو تغییر دادن شاکی شدی؟ منظورت اینکه 8 کی منبع میده واحه؟ کجا میده؟
اهان منظورت اینکه واحه زیادی حیوان دارن؟ خوب عزیزم شما که تو باغی میدونی اسکریپت از اول روش کار داره میشه؟ پس اگه حیوان زیاد بوده بدون از اول اینطوری بوده هی تغییرات نمیدن !
عزیز هم حیون و هم قفس رو با هم زیاد کردند که به نظر خودشون این دوتا همدیگه رو خنثی میکردن
اما فک نکردن هر اکنتی 300-500 قفس بگیری دیگه تا وسط سرور فارم نمیشه (هم من میتونم فارم کنم هم شما ولی نه همه رو ارزشش رو نداره )
طبق چند تا سروری که ران کردن دیدن قیمت قفس اوایل سرور خیلی بالا هست اینا استفاده کردن از این تجربه و .....
قرار نیست همه چیز طبق روال من باشه درست و قرار نیست همه چیز طبق روال تو باشه !
من میگم عادی باشه وقی زدن فارم رو کلا با خاک یکسان کردن و یک منبع رو از بازی حذف کردن یه منبع دیگه جاش بزارن
تمام تقیرات اعمال شده بر زد رومن و به نفع توتن هست واسه همین متوجه نمیشید
مدیران هم تجربه بازی ندارن که بتونن اینو تشخیص بدن
من خاله بازی هم بکنم میدونم چی میگم شمای که جو گیر شدی اومدی اینجا میخوای تخریب سایت و شخصیتی ادمین کنی ! اینجاست که شخصیت و احترام بالای ادمین های سایت رو نشون میده که به این طرز رفتار شما پاسخی نمیدن.
اتفاقا برعکس تشکر میکم یک سایت قانون مند از یک سری لحاظ ساختن (اولین بار که تو سایت رجیستر کردم با اکنت ... تشکر کردم ازشون )اما تو این زمینه ها گند زدن
دوستان جدیدا" افتتاح شد 8کی منبع واسه 25% واحه.
شما 10 تا خالی کردی؟ میشه از اتک های که گذاشتی و غارت 8 کی کردی واسمون عکس بزاری؟
همون جواب مولتی رو میزارم اینجا "ما 80 تا ای دی گزارشی که این بین هست بیش از 70 موردش پاک شده از دیتابیس
"
مولتی هانتر سرور گفته که واحه 25% 8 کی منبع میده تو اولین حمله؟ جناب مولتی هانتر ها بیان جواب بدن ببینم جدی 8 کی منبع میده؟
باتشکر
هادی
از یک تا 10 به تجربه مولی هانتر ها چند میدی
من خودم به مولتی هانتر ها 7-8 میدم اما به مدیر شون منفی میدم چون هیچی بارش نیست
برو نامه هارو بخون جای مولتی بیا جواب بده اگه جای مولتی بودی چه جوابی میدادی حالت مسخرش هم بیخیال شو
-

نوشته اصلی توسط
saeed
از یک تا 10 به تجربه مولی هانتر ها چند میدی
من خودم به مولتی هانتر ها 7-8 میدم اما به مدیر شون منفی میدم چون هیچی بارش نیست
برو نامه هارو بخون جای مولتی بیا جواب بده اگه جای مولتی بودی چه جوابی میدادی حالت مسخرش هم بیخیال شو
من به شما 0 میدم چون :

نوشته اصلی توسط
Hadi
[/B]
دیگه جای بحث نیست , اگه سعید میخوای الکی جو سازی کنی من طی یک نامه مجبورم از مدیر سایت بخوام که پست های شما رو پاک کنه ! چون این مکان جای بحث های الکی نیست .
Hadi Metal™
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
توضیح دادن که چرا حتی میشه با زره سبک سلامتی قهرمان بشه 1 درصد؟ نخوندید یا واضح نبود توضیح ؟ من بیشتر توضیح بدم؟
-

نوشته اصلی توسط
Turbo
توضیح دادن که چرا حتی میشه با زره سبک سلامتی قهرمان بشه 1 درصد؟ نخوندید یا واضح نبود توضیح ؟ من بیشتر توضیح بدم؟
من 100% مطمعا نیستم حرف من درست باشه تو اون ماجرا اما یادمه اوایل به اون صورت حساب میدشد یعنی بیشتر نقش 4 تا پماد رو داشت تا زره
منظورم این بود که از جایی سوال کردی یا نه
اگه نه که هی چی
-

نوشته اصلی توسط
Hadi
من به شما 0 میدم چون :
دیگه جای بحث نیست , اگه سعید میخوای الکی جو سازی کنی من طی یک نامه مجبورم از مدیر سایت بخوام که پست های شما رو پاک کنه ! چون این مکان جای بحث های الکی نیست .
امیدوارم حقوق یا گلد کافی بگیری اگه نه که حیفه حتما اقدام کن براش
من جوابتو تا جایی که میشد واضح دادم دیگه دیگه مقاومت خودت بالاست
واما ادمین های محترم
اول از اون چند تا مولتی هانتر معذرت میخوام که اگه توهینی شد خودشون شاهد مقاومت بالای مدیر سرور بودن
بعضی چیزا تو دژکوب با محاسبات ساخته شدن که بالانس نژادی رو حفظ کنن با تعقیرش شاید متوجه نشید اما بالانس نژادی بهم میخوره
میدونم کلی گزارش باگ میدن حتی چند نفر هم به من نامه دادن و مسخره بودن درخواستشون رو دیدم اما دلیل نمیشه به خاطر درخواست اونا مال مابقی رو نبینید
فک کنم باز کردن اکنت ساپرت خیلی کمک کنه بهتون
واز تیم فنی تون درخواست دارم تعقیرات رو تو جایی حتما عنوان کنن چون اگه عنوان نشه باگ در نظر گرفته میشه و امکان سو استفاده داره
-
-

نوشته اصلی توسط
saeed
من 100% مطمعا نیستم حرف من درست باشه تو اون ماجرا اما یادمه اوایل به اون صورت حساب میدشد یعنی بیشتر نقش 4 تا پماد رو داشت تا زره
منظورم این بود که از جایی سوال کردی یا نه
اگه نه که هی چی
سوال نمی خواد دیگه معنی از ضربات وارد به قهرمان 4 واحد کم میکنه مشخصه. ربطی به سلامتی قهرمان نداره. چون اگه ربط داشت در مواردی که قهرمان میمرد انگار آیتم عمل نمیکنه! که این میشه باگ.
آیتم باید همیشه عمل کنه پس اگه فرمول چیزی باشه که شما میگی قهرمان نباید هیچ وقت بمیره. اما اگه آیتم صدمات رو 4 واحد کم کنه پس میشه سلامتی قهرمان حتی 1 باشه.
-
-

نوشته اصلی توسط
Turbo
سوال نمی خواد دیگه معنی از ضربات وارد به قهرمان 4 واحد کم میکنه مشخصه. ربطی به سلامتی قهرمان نداره. چون اگه ربط داشت در مواردی که قهرمان میمرد انگار آیتم عمل نمیکنه! که این میشه باگ.
آیتم باید همیشه عمل کنه پس اگه فرمول چیزی باشه که شما میگی قهرمان نباید هیچ وقت بمیره. اما اگه آیتم صدمات رو 4 واحد کم کنه پس میشه سلامتی قهرمان حتی 1 باشه.
تو نسخه های اولیه ورژن 4 همه تجهیزات قهرمان برای سلامتیش بعد از اتک کاربرد داشتن
شرط اولیه مرگ قهرمان با جون صفر و کمتر هست
تجهیزات بعد از این شرط عمل میکردند برای همین امکان زیر 5 درصد شدن نبود
سر این داستان قلبلا تو فروم دژکوب بحص شده بود الان اگر تعقیر داده باشن من در جریان نیستم
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن