هادی جان نمی دونستم داری خاله بازی میکنی تو سرور
نامه 2-3 که رو اکنت برای آرش گزاشتم این بود که واحه 25% هم 8 کیلو منبع داره

مثل این که شما تا الان متوجه این موضوع نشده بودید

من چرت و پرت میگم قبول
یه دور گفته هام رو مرورو کنم
به مولتی میگیم حیون واحه زیاده میگه ازاین به بعد کمتر بهش اضافه میکنیم
به مولتی میکن حیوانات کام زیر 20 تا هست
یه عکس از 3X میده که حیوانات کام هم زیاد (در صورتی که تب کناریش سرور 8 باز بوده )
شما هم میای میگی سعید جان نگو بهت میخندن (در صورتی که هفته اول سرور استاندارد رو ندیدی )

یه ایرادی از ابزار قهرمان گرفتم همه با هم اومدن رو یه لینک از dejkoob.ir/kirilloid.ru نظر دادن در صورتی که هیچ کدوم حتی جنابالی نمیدونستید این سایت ربطی به شرکت دژکوب نداره و مال روسیه هست
ادمین میاد میگه مشت نمونه خروار هست یعد دیگه پیداش نمیشه

مشکل واحه در اینجا عنوان شد
به دلیل جواب ندادن معلوم بود که ظرفیت واحه ها یکسان درنظر گرفته شده و باگ نیست کارهای عمدی هست
مثل واحه های 50% که برای سهولت برنامه نویسی به این شکل طراحی شدن

جناب عالی اصلا تو باغ نیستی این نامه ها برای خیلی وقت پیشه و من 4 کیلو منبع رو نمیخوام نامه ها رو گزاشتم تا شیوه پاسخ گویی رو ببینید

من کاری با درامد ادمین ها ندارم اتفاقا خوشحال میشم که بیشتر بشه اما به صورت درست
قرار نیست هر چیزی رو که بخوان تعقیر بدن چون بعضی از چیز ها به هم مربوط هستن (البطه شما و ادمین ها به دلیل تجربه بالا از این ارتباط بی خبرید )

من مشکلی رو به ادمن نشون دادم ایشون به جای جواب داره با من بحث میکنه که مشکلی نیست
هر وقت هم نمیتونه جواب بده میگه طلا اینجا قیمت کمه
یا کجا میتونن بازی هارو باسرعت چند برابر اجرا کنن (من اصلا سرور سرعت تو عمرم بازی نکردم )

اگه من قصدم گیر بیخود دادن بود میگفتم تو کام دارن هر روز 25% منابع رو رایگان جایزه میدن با اکنت پلاس رو چرا شما نمیدید + منبع قفس و....

قرار هم نیست همه چیز طبق روال شما باشه
شما داری خاله بازی میکنی که روالش با بازی ما فرق داره و روال عادی فرق داره

نامه هایی که من رو اکنت دارم رو شما ندیدی
ولی الان با جواب مولتی جوابتو میدم

ببخشید ها کوتاه کردم :دی
یه سوال 25% واحد مگه قرار نیست 4کی منابع بده؟ و شما مگه 4 کی منابع غارت نکردین؟
نه خیر واحه 25% 8 کیلو منبع میده (ببخشد که باعث شد به جای ته سرور الان متوجه بشی )
حالا از رو چه منبعی این حرف رو میزنم
من خودم از 10 تا واحه 8 کیلو گرفتم حد اقل و سایر دوستانم این مورد رو بارها تجره کردن
من درخواست کردم که قوا نین سرور برو به من بدن
جواب مولتی این بود
قوانین همینایی هست که اجرا میشه، نوشته شده و مکتوب چیزی نیست که لینک بدم بخونی
طبق چیزی که اجرا میشه واحه 8 کیلو منبع داره

حد اقل اینو با کل اتحادت درمیون بزار تا جاهای چرندشو بهت نشون بدن

در ضمن لول کل کل رو خودت بالا بردی

------------------------
خدمت ادمین محترم و مولتی هانتر ها
1- اون داستان مشت نمونه خروار رو هنوز برای من ثابت نکردید جدا برای من جای سوال داره لطف کنید از یه جای جوابی برای من پیدا کنید ( فقط مسئله قیمت سکه رو توش قاطی نکنید )
2- قسمت ساپرت بازی رو باز کنید 2 نفر رو از سرور های مخطلف بیارید توش حد اقل سوالی پیش اومد از اونا بپرسد هر هفته یا هر ماه هم چند تا سکه بهشون بدید داستان ساپرت و مولتی هانتر کاملا جداست مولتی باید قابل اطمینان باشه ساپرت تجربه داشته باشه کافیه

3 من توقع ندارم مولتی شما تمام قوانین رو با ریزه کاری هاش در جریان باشه
ولی وقتی بهش مشکلی نشون میدم بره با تیم فنی مشورت کنه بدون مشورت وقتی اطلاعات نداره بحث بیخود بامن بحث نکنه
همون طوری که اخر من مجبور کردمش بره به تیم فنی تون بگه و جواب تیم فنی یک مسئله جدید بود که که کسی نمیدونست در صورتی که یه بخشی باید باشه توفروم به نام تعقیرات که هر تعقیری اعمال شد اونجا درج بشه
ما علم غیب نداریم که تعقیرات رو بدونیم
از این دسته مسائل کم نیست همه رو باید جایی عنوان کنید
بعضی از تعقیرات قابلیت سوء استفاده رو دارن که همه باید در جریان باشن تا کسی نتونه ازش سو استفاده که