-
من حدود 2 سال دژکوب رو کامل ترک کردم
تا این که آرش منو اورد اینجا
خود منم سرور خارجی بازی نمیکنم مشکلات خودشو داره
از این که گفتم کام بازی نکردی منظوری نداشتم خود منم کشوری رو بیشتر ترجیح میدم تا جهانی رو
اینجا که دیدم وضعیت مسخرس رفتم کام اکنت زدم
فک کنم 72 ساعت اول سرور بود
هم جارو چک کردم
توی اون زمان همین حالتی بود که گفتم
خود مولتی هانتر هم عنوان کرد که واحه 70-80 جیوان دار هم دیده اوایل سرور واحه نیرو نداره
همین مقدار نیرو بود اونجا اون موقه
واسم عجیبه , انتظاراتی دارید از ادامین !
حالا برن یه مولتی هانتر بازی بلد بیارن بزارن اونجا , فردا خود شما حرف در میاری که این مولتی هانتر دستش تو یه کاسس با فلان بازیکن !
یادمه تو .آی آر از ساپورت سوال میکردیم بعضی وقتها ساپورت جوابشو نمیدونست یا عجق وجق ج میداد !
سعید جان شما برو دعا کن که ادمینای اینجا با عشق و علاقه به ما پلیر ها خدمت میکنن و احترام میزارن ! ولی جوابشون رو شما با جک و مسخره کردن و لحن بد میدی ؟ واقعا" متاسفم برات
قبل از اینکه با هم اتک بدیم به قاتل میخواستیم تنها اتک بدیم
بعد اون نامه نگاری داستان احترام کلا از بین رفت
ایشون میگن به نظرم نباید اینجوری باشه من ولی نظر ایشون رو نخواسته بودم و وارد اون نامه نمیشم
من کاری با اون 20تا ساپرتر ندارم نه من میتونم ایراد بگیرم نه کس دیگه من فقط با اون یهدونه سرپرست هست
منم از اون اعتراض ها تا الان نکردم چون اونقدر آدم هستن که اصلا نیازی به اعتزاض من نیست
سعید جان , پلیر های اومدن سرور c1 که خودشون .کام بازن
خود دژکوب کی گفته قبول نداره؟ مدرکی داری؟
قبلا با مولتی هانتر این موضوع رو داشتیم طبق کلی قانونو و .... فقط سایت دژکوب وزیرشاخه هایی که تحت کنترل خودشونن ... ماجرا برای 2-3 سال پیشه
پس جای داغ کردن و جوش اوردن نیست ! اوکی؟
طی یه سری نامه نگاری های که با امید و حامد ادامین سایت داشتیم مطلع کردیم که نحوه ی گزارش ها اشتباه هست و جریان 25% رو هم گفتیم !
این گزارشی که شما در موردش حرف میزنی مال قبل این بود که 25% رو تو سرور ها اعمال کنند
وقتی هم که اعمال کردن منجنیق رو هم طبق این فرضیه برداشته بودن , اگه کمی دقت کنی متوجه میشی که چیزی اینجا از عمد نبوده یه اشتباه ساده واری هست که بازم شامل هر سیستمی ممکن است مشکلات و ... میباشد .
اگه شما هم لحن حرف زدنت رو بلد باشی و با توضیح و منطق حرف رو به کرسی بنشونی میبینی که همه چیز درست میشه.
و اخر سر در این مورد به حامد ادمین سایت اطلاع دادم که در این مورد تحقیق کنند و درستش کنند .
شما هم کمتر حرص بخور کمی از آرش جون یاد بگیر.
فر ض کن من مدیر سرو
یه تجربه متوسطی دارم
وقتی میگی 25% (من فکر میکردم 33% باشه دقیقا یادمه کلمه 1/3 رو خوندم ) میرم تحقیق میکنم
وقتی نمیدونم مسئله ای رو میرم تحقیق میکن
چیزای ساده رو که میدونم درجا ارجاع میدم به تیم فنی
از مثال فیک منجنیق پایین تر تو سرور نداریم رو اون من 10-15 تا نامه دادم آخرشم درست نکرد
اتک شما مال قبل داستان 25%بود یه داستان دیگست
هر گزارشی که سیو هست وقتی درخواست میدی
میره سراغ گزارش که کامله و توی سرور ذخیره شده
اول چک میکنه که اجازه دیدم گزارش رو داری یا نه
چیز هایی رو که سطح دست رسیش رو داری رو اعمال میکنه و برات نمایش میده
هر زمانی تعقیری اعمال بشه رو تمام گزارشا اعمال میشه
برای هرکدوم از محاجم و مدافع و اتحاد هاشون گزارش جدا ذخیره نمیشه یک گزارش کلی هست که وقتی درخواست میدی دسترسی ها روش اعمال میشه
پ.ن: یعنی سعید فروم c1 رو گرمش کردی :دی
قصدم همین بود
موضوع هم برای گرم گردنش فعلا دارم
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن