-

نوشته اصلی توسط
Mohammadamin22
اوکی ٬ ما ها خیلی نوب و فلان فلان شده بودیم؟ نه؟ ۲۸ کیلو حیوون الکی نیستا... این همر ما چند کیلو دف درست و حسابی رو صاف میکرد؟ نه حیوون رو ؟
همینه دیگه شما اگه تو کار تیمی و دف جمع کردن خیلی توووووپ بودید٬ پلیرتون به جای حیوون جمع کردن رو دفای سایدش حساب میکرد...
همین حرفتون تفاوت ما با شماهارو مشخص میکنه
ما از کتیبه های مهم به شدت محافظت میکنیم یه سری دفاع شناور داریم تارگت تشخیص بدیم پر میکنیم
همرهای که رو لئو زدید فکر نکنم ریپورت گرفته باشید !! خوب خواجه حافظ شیراز هم میدونه کتیبه منحصر به شدت دفاع روشه ولی بازم باکله میرفتن تو دیوار وکماکان در حال رفتن تو دیوار هستن
اصولا جایی رو باید بزنیم ارزیابی میکنیم طی چند روز فیک میدیم جاسوسی میکنیم دفاع تخمین میزنیم چقدر هست
شما همینطوری یا علی مدد راه میافتید میرید تو دیوار 90% همرهای بلند کردید دیوار شده رکوردی ها !!!!!!!
شما شیوه بازیتون ما اسمشو میگیم علی اصغری 
ما هرچی میگیم شما بهانه میاری فلان فلان قدر حیوون توش بوده
شما اول بگو حدف از این حمله چی بوده ؟؟ تا این سوال جواب قابل قبول نداشته باشه بقیه حرف ها بیهوده هست
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
اخرین قوایه پدربزرگ پیر
pdar10.JPG
کاش میگفت هدف گیری خزانه بدونه هیرو چه فایده ای داره ؟(اتک رو چشمان بزرگ بود و بدونه هیرو:d)
-
-

نوشته اصلی توسط
Mohammadamin22
درود.
دوست خوبم قبول کنید کپ 0 کردن ریسکی هست که کمتر کسی به اون دست میزنه حالا چه 10کیلو گرزی چه 20 کیلو فرقی ندارد 0 شده و در منفی ترین وضع اینه که تولید اکانت هانیبال از بین رفته !
بی شک بازیکنان شمال غرب همین تارگتی که شما گذاشتید رو هم خواهد زد ولی در صورتی که نیاز باشد از این تارگت های پر دفاع ، دکتر ویژن هم بود ، گادفادر هم بود که دیگر نیستند.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
No Game
ميدوني چيه داداش
يکم هم به شانس بستگي داره
شايد ما اونجوريم
مثلا همين داداش مجتبي وقتي دف ميخواد يه سرو بيمه ميشن بهش دف ميدن نتيجش اين ميشه مثلا ما خودمون هم دف رسونديم بهش
ولي هفته پيش بود به کتيبه بزرگ ما حمله گذاشته بودن
تو کل سرور فقط 1 نفر پيدا شد دف داد اونم 500 تا سرباز پياده که 3 ساعت بعد حمله رسيد کمکيش

درود.
ماشالا تعداد کتیبه ها زیاده بعضی تارگت پر میشه بعضی جاها اینسرت میشه بعضی نان کپ های سنگین پر میشه و بعضی از تارگت ها هم بخاطر اینکه به قیافه مهاجم نمیخوره خزانه 20 داشته باشه!!و همر هم سنگین نیست با همون تک قهرمان خودت قابل دفاع هست 
ای برادر ، دفاع هم فقط دفاع در سرور2راند3 که دوستان میدونن زیر چند 5 ساعت 400کیلو دفاع رفت جلوی پویان NE HERO که با چکمه لانچ کرده بود.
این سرور که داریم دور همی زندگی مصالمت آمیز میکنیم البته این زندگی به زودی از این حالت خارج میشه گویا جنوب شرق دوست داره کمی زد و خورد کنیم
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Gosfande_Shoja
درود.
ماشالا تعداد کتیبه ها زیاده بعضی تارگت پر میشه بعضی جاها اینسرت میشه بعضی نان کپ های سنگین پر میشه و بعضی از تارگت ها هم بخاطر اینکه به قیافه مهاجم نمیخوره خزانه 20 داشته باشه!!و همر هم سنگین نیست با همون تک قهرمان خودت قابل دفاع هست

ای برادر ، دفاع هم فقط دفاع در سرور2راند3 که دوستان میدونن زیر چند 5 ساعت 400کیلو دفاع رفت جلوی پویان NE HERO که با چکمه لانچ کرده بود.
این سرور که داریم دور همی زندگی مصالمت آمیز میکنیم البته این زندگی به زودی از این حالت خارج میشه گویا جنوب شرق دوست داره کمی زد و خورد کنیم

من عاشق زد و خورد های دژکوبم
-
-
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
No Game
آه داداش رو زخمم نمک نپاش
بعضي از دوستان ميان اينجا پلن هاشون رو رو نمايي ميکنن مثلا شما تو نقشه عکس ميکشي علامت ميزني
الان مشاهده کردم عين همينو ميخوام اجرا کنن :دي
مرد مومن اينجور پلن ها رو ميزاري لاقل تو نقشه علامت نزار دورش با قرمز خط نکش بلکه خودشون رو بزنن
نميگي يه شب من خوابم بگيره نيم دقيقه برم دستشويي بيام
اينا ميزنن ميبرن

بعد نميگن من هر روز 7-8 بار 40 -40 خودمو چک ميکنم ؟

وجدانا سايد هاي دشمن از 3تا کتيبه اي که دسمته هيچ کدوم خزانه ندارن خخخخخ يه قهرمان بزنيد ببريد نيرو ها رو گريزه

ديروز هم يکي از 60 ساعت داره فيک ميده مرد مومن فيک ميدي چرا بعدش ميري تجهيزات قهرمانتو هي تغيير ميدي
فکر کنم داداش مجتبي اينا رو ما فيک ميدن اصلي هاش رو ميزنن به شما

والا ما نقشه هم اینجا گذاشتیم ، چشمان کوچک رو جابجا کردن مثلا از 7 خونه ای ده تازه تاسیس از اکانت toma بردن تو اکانت pedar bozorg که نزدیک بود!
انقدر بنده خداها پلیر کم داشتن که وقت نکردن که چک کنن قهرمان از 11 دقیقه ای لانچ شده!
شما بادمجان بمی و آفت نداری نه خودت و نه کتیبه هات
این تغییر ابزارهای قهرمان که دیگه اوج هنر هست و تو این سرور تمام دانسته ها و باورهایمان در دژکوب با دیدن اینطور حرکات خط بطلان کشیده شد!
والا تارگت ها کاملا مشخص هست و شکر خدا ساید ریکاوری خوبی در بخش دفاع داشته خصوصا که با جنگ آموز بزرگ دفاع ساخته میشه !
این عزیزان هم که عکس میزارند و از دفاع و منفی اون عکس میگیرند به یاد داشته باشند که قرار باشه ما بزنیم که نمیریم دفاع متمرکز رو بزنیم بلکه اکانت هایی رو میزنیم که دفاع رو ساختن و رو اکانت پدربزرگ پارک کردن ؛ الان دیگه مولتی بازی در اون ساید(جنوب شرق) به علت رفتن بازیکنان به سرور c1 به اوج رسیده و دفاع هرچی هست متمرکز رو بعضی اکانت های خاص شده که بر اون اشراف کامل داریم.
با احترام
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
No Game
آه داداش رو زخمم نمک نپاش
بعضي از دوستان ميان اينجا پلن هاشون رو رو نمايي ميکنن مثلا شما تو نقشه عکس ميکشي علامت ميزني
الان مشاهده کردم عين همينو ميخوام اجرا کنن :دي
مرد مومن اينجور پلن ها رو ميزاري لاقل تو نقشه علامت نزار دورش با قرمز خط نکش بلکه خودشون رو بزنن
نميگي يه شب من خوابم بگيره نيم دقيقه برم دستشويي بيام
اينا ميزنن ميبرن

بعد نميگن من هر روز 7-8 بار 40 -40 خودمو چک ميکنم ؟

وجدانا سايد هاي دشمن از 3تا کتيبه اي که دسمته هيچ کدوم خزانه ندارن خخخخخ يه قهرمان بزنيد ببريد نيرو ها رو گريزه

ديروز هم يکي از 60 ساعت داره فيک ميده مرد مومن فيک ميدي چرا بعدش ميري تجهيزات قهرمانتو هي تغيير ميدي
فکر کنم داداش مجتبي اينا رو ما فيک ميدن اصلي هاش رو ميزنن به شما

http://upload7.ir/imgs/2014-07/82283608935322712667.png
دیگه ما حداقل اینجوری فیک نمیزاریم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
راجع به پست بالا بگم یه چند تا اسطوره تو ساید بودن از این بدتر میذاشتن ها امین ! یادت نیست ؟! خدارو شکر کم شدن :d
-

نوشته اصلی توسط
Mohammadamin22
ببين شايد فلسفه اين حمله اينجور نباشه
اين جور فيک ها يه فلسفه ديگه داره
اگه اساتيد اجازه بدن من توضيح بدم
ببين داداش اين نوع فيک ممکنه به اين صورت زير باشه
2 تا رعد 16 تا کاتا
ببين اگه اردوگاه شما 20 باشه اينو عين عکس شما نشون ميده
با اين 16 تا کاتا خزانه 10 شما 0 ميشه حتي ديوارت 20 باشه و رمن هم باشي يا هر نژادي بهترين ديوارمون که رمنه گزارشش اينه
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/log2.php?lQACABUGEnAFrEwI
ممکنه قبل رسيدن اين حمله با اختلاف ناچيز 1 ثانيه يه قهرمان بخوره به خزانه
اين يه جور از صورت مسئله
حالا يه سوال اينجاست
شايد شما دف کني
دف هم بکني چيزي کم نميشه 16 تا کاتا با 2 تا رعد تلفات خاصي نداره
هم براي دف کننده هم براي حمله کننده
تو اينجور حمله ها دوستان توجه خاصي به اين جور حمله ها نميکنن و بي خيال دف ميشن چون عکس خودش مشخص ميکنه قهرماني نيست
گريز شايد فعال باشه
و به راحتي با اين کار کتيبه بره
کاش دوست من يه عکس کامل با يک گزارش ميگذاشتيد
شايد حق با شما باشد