نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: قانون جدید برندگان سرور

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط turbo نمایش پست ها
    اتفاقا این که سه تا واندر 100 بشه بی معنیه اینطوری باشه بذار 13 تا واندر 100 بشه همه خوش و خرم!
    در ضمن فقط بحث سکه نیست تعداد اعضای اتحاد زیاد بشه سرور تک قطبی میشه پلیرهای قوی تر میرن تو یه اتحاد و بقیه پلیرها رو صفر می کنند.
    در مورد واندر که بحث ها شده .

ولی منم و نه تنها من بلکه خیلی ها تو سرور های معمولی از 20 نفری بودن اتحاد ها ناراضی هستن .

اینکه شما میگید 60 نفر افراد قوی جمع شن تو یه اتحاد و ضعیف ها رو بزنن شاید تو سرور های پر سرعت شما یعنی بالای 1000 عملی باشه , اما تو سرور های کم سرعت مثل 1ایکس عملی نیست که هیچ , امکان نداره اتفاق بیفته .

من اولین بار که اومدم این سایت به مولتی گفتم ایشون هم همین نظر رو دادن دیگه نخواستم کش بدم , ولی الان تو سرور c1 غارت در سطح نرمال هستش نه مثل سرور های دیگه که غارت در سطح خیلی بالای بود , پس ارتقاع سفارت تو سرور های معمولی 1ایکس خیلی سخته ! یا منابع ارتقاع سفارت رو کم کنید تا بشه تو بازه ی زمانی معیین 20 کرد , یا همون 60 نفری کنید !

دوس دارم بدونم به غیر اینکه قوی ها جمع میشن تو یه اتحاد چه دلیل دیگه ی دارید ! البته صاحب اختیار هستین <<<< آقا امید اگه میشه جواب بدین...
    ویرایش توسط Hadi : 07-14-2014 در ساعت 07:57 PM
    یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
    تاجو از سرش تو میدون , سرباز پیاده انداخت.لطفا ثبت نام کنید.

Hadi Metal™
    BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™

2. پسندیدن M3nTaL پسندید
    نپسندیدن Ali, bardia_f7 نپسندید