نقل قول نوشته اصلی توسط LEO نمایش پست ها
واما در مورد صحبت های اکانت man.j من هم تا حدودی باهاش موافقم.... من به عنوان لیدر کل nw همینجا اعلام میکنم که حاضرم این فرجه رو به NE و SE بدم و باهاشون آتش بس کنم که فرصتی برای ریکاوری و حاضر شدن برای واندر ها داشته باشن ولی SW از این قائده مستثناست جون کلا بچه پررو هستن و NW تا حذف تک تک پلیرهاش این ربع رو خواهیم زد ... حتما میپرسید چرا ... این ربع از سیاست کثیفی استفاده کرد آمد سرور رو 3 به 1 کرد که من با اینش هیچ مشکلی ندارم و نظر خودم مبنی بر همین 3 به 1 بود ولی این ربع از سادگی دو ساید دیگه استفاده کرد اونارو انداخت جلو و خودش عقب وایساد و لیدر های این ربع پیش خودشون فکر کرده بودن که این دو ربع خودشونو فدا کنن و خودشون خیلی راحت بیان NW رو بزنید ولی غافل از اینکه تری دات بیدی نیست که با این باد ها بلرزه و وقتی اینو فهمیدن لیدرهاشون مثل موش فرار کردن .......حالا تصمیم با خود لیدر های NE , SE هست اگه دوست دارن آتش بس کنیم به اکانت بنده نامه بدن که اعلام آتش بس کنم و از نظر کتیبه هم یه قول های بهشون میدم که بهشون هم جنگ آموز بدم هم انبار

خدمت گزار شمال غرب

هادی

Man ettela nadashtam ke Sw hamchin syasati ro dar pish gerefte bude

ma nahayatan bayad in forsatam be SW bedim

fek nakonam khode SW ham in edea ro dashte bashe ke betune be tanhaei ba NW varee jange jeddi beshe
chon khodesham midune ma hanooz hammer haye motevasete NW ro ham ru nakardim
che berese be sangin hash

Man pishnahad midam hattaBE SW ham forsat dade beshe

tu hamalate badimun hatman in faktor ro dar nazar migirim ke SW che pishinei dashte
:P

alan zadane SW baraye NW kari nadare rasman bedune hazine mishe hame kari ba SW kard
vali bazi az ini ke hast yek tarafe tar khahad shod

yek mah e baad mishe in kari ke alan mikhai bokonio be shivei kard ke lezzate bishtari bede

zadane harifi ke defa nadare o hammer haeiam ke dare nemizane hich hesse khubi nadare

Man.j