صفحه 32 از 139 نخستنخست ... 2230313233344282132 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 311 تا 320 , از مجموع 1383

موضوع: محل گفتمان و بررسی سرور نرمال a1

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط LEO نمایش پست ها
    چرا نمیخوایید باور کنید رد شد از کپ LEO غیر ممکنه یعنی انقد نمیفید که بعد از زدن 2میلیون تروپ هجومی و حتی دریغ از گرفتن یه گزارش نمیشه از این کپ رد شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://dejkoob.ir/ir/report...5f,105845246d7

باری دیگر ذیوار LEO سرور رو لرزاند

Salam khedmate leadere azize NW

in linka chize tazei nist, bishtar az inke az didane in link taajob konam , taassof mikhoram

rad shodan az divare LEO ya Blueboy kare sadei nist va bayad dustane Metaye moghabel ino az avvale bazi midunestan
    amma shenakhte kafi nadashtan

chizi ke baes mishe man taasof bokhoram ine ke che esrari be in kar darand
    chera plan haye bi haadaf o bedune hich dastavardi mirizan

miduni manzuram chie ke!

masalan ba in hame hammer mitunestan Nesfe player haye motevasset be bala ro tu NW azyat konan

katibe begiran azamun

cap 0 konan

dorost dast roo targetaei mizaran ke baraye zadan o rad shodan az oun targeta potansiele kafi ro nadaran

man age bedunam 100k troop daram chera be jaye inke beram Leader kolle NW ro bezanam o tush divar besham, naram o 10 ta cape motevasset o 0 nakonam? chera naram 3 ta katibe nagiram? chera player haye def sazo sefr nakonam ke potansiele defaeie Metaye doshmano az bein nabaram
    !!!!

in neshun dahandeye tasmimate ehsasie

dar akhar behet tabrik migam LEO ye aziz
    ma be didane in linka adat darim az shoma chizi joz in entezar nemire

Man.j

2. تشکر heros تشکر نمود
    پسندیدن heros پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Musio_Viper نمایش پست ها
    چند روزی !! میشه فکرمو مشغول کردن که چرا حذف نمیشن! نگو دلشون نیومده حذف کنن اکانت دکتر رو دیدن امیدوار شدن به خودشون! که اونم تمومه کارش
    مایی که اینجا هستیم 2سال پیش اگه اشتباه نکنم تو سرور 2 جنگ 3-1 رو تو والس تجربه کردیم و حذف نکردیم در صورتی که شبو روز کراپ لاک بودیم و خواب نداشتیم از 3دات و هادیه فلان شده ) !
    اینجوریش دیگه والا نوبره!
    Mostafa-Viper
    درود.
    2 به 1 بود چون عملا جنوب غرب نپ بود باهاتون و هنگام حذف اکانت های جنوب غرب مانند peker کتیبه هایی هم به شما تحویل داده شد.
    سرور2 راند2 Soren بودیم در جنوب غرب و متای مقابل 2ونیم ساید رو در اختیار داشت متای Royal و در سرور2 راند3 هم که اوضاع مشخص بود در بازی جا نزدیم ولی این دوستان متاسفانه هنوز هیچی ندیدن فقط همر کوبیدن دیوار شدن هنوز روشون همری درست و حسابی بلند نشده.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط heros نمایش پست ها
    میبینم که همه nw ها اینجا هستن . از بس که بیکار شدین و روزها پشه میپرونین اومدین به فروم پناه اوردین خودتون رو سرگرم کنین. باشه الان آقا معلم میاد اوقات فراغتتون رو واستون پر میکنه . آقا معلم بسم الله .

خدایا این فروم رو از بچه های nw نگیر . چون دیگه جایی ندارن برن .
    سلام و درود.
    بله دیگه وقتی حریفی نداریم و 5 روزه ده زدیم تو جنوب شرق یکی نمیاد 0 کنه!
    نتیجه این میشه که دوستان ما میان تو فروم که علت این اتفاقات رو جویا بشن.
    شما رو باید ببرم کلاس آخر بهتون درس درست و حسابی بدم در مورد دژکوب دوست خوب من که از یک هیرو پوشالی ، تبدیل به یک قهرمان واقعی بشی.
    اسم اکانتت چیه شما عزیزم؟
    ویرایش توسط Gosfande_Shoja : 07-10-2014 در ساعت 02:52 PM دلیل: دلم خواست ویرایش کنم بتوچه!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Man.j نمایش پست ها
    Salam khedmate leadere azize NW

in linka chize tazei nist, bishtar az inke az didane in link taajob konam , taassof mikhoram

rad shodan az divare LEO ya Blueboy kare sadei nist va bayad dustane Metaye moghabel ino az avvale bazi midunestan
    amma shenakhte kafi nadashtan

chizi ke baes mishe man taasof bokhoram ine ke che esrari be in kar darand
    chera plan haye bi haadaf o bedune hich dastavardi mirizan

miduni manzuram chie ke!

masalan ba in hame hammer mitunestan Nesfe player haye motevasset be bala ro tu NW azyat konan

katibe begiran azamun

cap 0 konan

dorost dast roo targetaei mizaran ke baraye zadan o rad shodan az oun targeta potansiele kafi ro nadaran

man age bedunam 100k troop daram chera be jaye inke beram Leader kolle NW ro bezanam o tush divar besham, naram o 10 ta cape motevasset o 0 nakonam? chera naram 3 ta katibe nagiram? chera player haye def sazo sefr nakonam ke potansiele defaeie Metaye doshmano az bein nabaram
    !!!!

in neshun dahandeye tasmimate ehsasie

dar akhar behet tabrik migam LEO ye aziz
    ma be didane in linka adat darim az shoma chizi joz in entezar nemire

Man.j
    خدایی اول باره میبینم یکی از nw ها داره حرف منطقی میزنه . دمت گرم man.j

6. تشکر Man.j تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

چرا نمیخوایید باور کنید رد شد از کپ LEO غیر ممکنه یعنی انقد نمیفید که بعد از زدن 2میلیون تروپ هجومی و حتی دریغ از گرفتن یه گزارش نمیشه از این کپ رد شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://dejkoob.ir/ir/report...5f,105845246d7

باری دیگر ذیوار LEO سرور رو لرزاند
    بله خان حق با شماست . 444444444444.jpg

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

واما در مورد صحبت های اکانت man.j من هم تا حدودی باهاش موافقم.... من به عنوان لیدر کل nw همینجا اعلام میکنم که حاضرم این فرجه رو به NE و SE بدم و باهاشون آتش بس کنم که فرصتی برای ریکاوری و حاضر شدن برای واندر ها داشته باشن ولی SW از این قائده مستثناست جون کلا بچه پررو هستن و NW تا حذف تک تک پلیرهاش این ربع رو خواهیم زد ... حتما میپرسید چرا ... این ربع از سیاست کثیفی استفاده کرد آمد سرور رو 3 به 1 کرد که من با اینش هیچ مشکلی ندارم و نظر خودم مبنی بر همین 3 به 1 بود ولی این ربع از سادگی دو ساید دیگه استفاده کرد اونارو انداخت جلو و خودش عقب وایساد و لیدر های این ربع پیش خودشون فکر کرده بودن که این دو ربع خودشونو فدا کنن و خودشون خیلی راحت بیان NW رو بزنید ولی غافل از اینکه تری دات بیدی نیست که با این باد ها بلرزه و وقتی اینو فهمیدن لیدرهاشون مثل موش فرار کردن .......حالا تصمیم با خود لیدر های NE , SE هست اگه دوست دارن آتش بس کنیم به اکانت بنده نامه بدن که اعلام آتش بس کنم و از نظر کتیبه هم یه قول های بهشون میدم که بهشون هم جنگ آموز بدم هم انبار

خدمت گزار شمال غرب

هادی

Man ettela nadashtam ke Sw hamchin syasati ro dar pish gerefte bude

ma nahayatan bayad in forsatam be SW bedim

fek nakonam khode SW ham in edea ro dashte bashe ke betune be tanhaei ba NW varee jange jeddi beshe
    chon khodesham midune ma hanooz hammer haye motevasete NW ro ham ru nakardim
    che berese be sangin hash

Man pishnahad midam hattaBE SW ham forsat dade beshe

tu hamalate badimun hatman in faktor ro dar nazar migirim ke SW che pishinei dashte
    :P

alan zadane SW baraye NW kari nadare rasman bedune hazine mishe hame kari ba SW kard
    vali bazi az ini ke hast yek tarafe tar khahad shod

yek mah e baad mishe in kari ke alan mikhai bokonio be shivei kard ke lezzate bishtari bede

zadane harifi ke defa nadare o hammer haeiam ke dare nemizane hich hesse khubi nadare

Man.j

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Man.j نمایش پست ها
    Man ettela nadashtam ke Sw hamchin syasati ro dar pish gerefte bude

ma nahayatan bayad in forsatam be SW bedim

fek nakonam khode SW ham in edea ro dashte bashe ke betune be tanhaei ba NW varee jange jeddi beshe
    chon khodesham midune ma hanooz hammer haye motevasete NW ro ham ru nakardim
    che berese be sangin hash

Man pishnahad midam hattaBE SW ham forsat dade beshe

tu hamalate badimun hatman in faktor ro dar nazar migirim ke SW che pishinei dashte
    :P

alan zadane SW baraye NW kari nadare rasman bedune hazine mishe hame kari ba SW kard
    vali bazi az ini ke hast yek tarafe tar khahad shod

yek mah e baad mishe in kari ke alan mikhai bokonio be shivei kard ke lezzate bishtari bede

zadane harifi ke defa nadare o hammer haeiam ke dare nemizane hich hesse khubi nadare

Man.j

این درسته اما اکانتی مثل doom رو باید زد که بقیه هم بفهمن خیانت معنیش چی میشه

10. پسندیدن Man.j پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Gosfande_Shoja نمایش پست ها
    سلام و درود.
    بله دیگه وقتی حریفی نداریم و 5 روزه ده زدیم تو جنوب شرق یکی نمیاد 0 کنه!
    نتیجه این میشه که دوستان ما میان تو فروم که علت این اتفاقات رو جویا بشن.
    شما رو باید ببرم کلاس آخر بهتون درس درست و حسابی بدم در مورد دژکوب دوست خوب من که از یک هیرو پوشالی ، تبدیل به یک قهرمان واقعی بشی.
    اسم اکانتت چیه شما عزیزم؟
    سوالات امتحانات شهریور ماه توسط معلم عزیز جناب آقای گوسفند شجاع منتشر شد .

1- لیدر کل nw چه کسی است و چگونه به این مقام دست پیدا کرده است ؟ (3 نمره )

2 - نحوه زدن کتیبه از ناتار ها را بار رسم شکل توضیح دهید ؟ (1 نمره )

3 - کتیبه مرتاض های کوچک چه کاری انجام میدهد و به چه خزانه ای نیاز دارد ؟ ( 2 نمره )

4 - چه کسی موفق شد اولین کتیبه را از ناتار ها بگیرد ؟ ( 3 نمره )

5- چه مقدار همر لازم است تا از دیوار داش لیو بتواند رد شود ؟ ( 3 نمره )

6 - مراحل تشخیص و ارسال فیک را به صورت کامل نام برده و یک مورد را به دلخواه توضیح دهید ؟ ( 4 نمره )

7 - در صورتی که طرف مقابل شما حذف کرد از بازی چگونه میتوان بازی را ادامه داد ؟ ( 4 نمره )

8 - فعالیت کلاسی - اولین کسی که بتواند کتیبه انبار بزرگ را به آقا معلم تحویل بدهد 8 نمره اضافه بر 20 داده میشود .

موفق موید باشید . به امید قبولی شما در امتحانات

12. پسندیدن Gosfande_Shoja پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

heros
    دقیقا از کدوم ناحیه داری میسوزی؟چه کارت کرده؟

14. پسندیدن Gosfande_Shoja پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

منصور جان میخای شما رو بفرستیم بری انور کلاس آموزش بذاری؟ :دی

من فکر میکنم اصلا لازم نیست نقطه های ضعف و قوت دشمن رو بیایم اینجا بیان کنیم که فردا علیه خودمون استفاده بشه !
    همینهایی که دل براشون میسوزونید فردا میان و از پشت خنجر میزنن.الان تو این تایم از سرور به هیچ وجه اینجوری خودمونو برنده فرض کردن درست نیست.یجوری دوستان صحبت میکنن انگار که سرور تموم شده.هنوز همرهایی تو سایدهای مخالف وجود دارن که میتونن خیلی از ما رو بزنن با خاک یکی بشیم.این رو از روی آمار و ارقام میشه فهمید به راحتی.سروری که همر ساختن و بازسازی مثل آب خوردن میمونه جای این بذل و بخشش ها رو نداره!
    به نظر من نه فرجه دادن لازم هست نه اینکه کتیبه هامون رو بهشون بدیم.مگه کم بیخوابی کشیدیم و هزینه خرج کردیم که به راحتی بخوایم به دشمن فرصت بدیم؟تری داتی ها یادتون نمیاد جنوب شرقی که ۹۰% از کپ هاشونو زده بودیم تو سرور ۲ بعد خودشونو به موش مردگی زدن و زیر زیرکی و با دسیسه باعث شدن متای شمال از بین بره و شمال شرقی که واقعا طی این مدته متا قوی شده بود رو با خودشون متا کردن و آخر این همه زحمتمون به باد رفت و همون ش.ش ما رو جوری زد که یادمون نره؟
    بجای اینکه با حذف ۴تا اکانت که از صفحه سرور پاک شدن و طبل تو خالی بودن خودمونو برنده فرض کنیم بیایم همرها و دفاعهای که ازمون خورده و ترکیده رو بازسازی کنیم.
    هادی جان,امیر بلو,ایکس ایگرگ مگه همین ۲ ۳ روز پیش من از شما درخواست دفاع نکردم چی گفتین؟
    هادی:من دفاع الان از کجام بیارم داریم از ۴تا منحصر دفاع میکنیم ۲تا جنگ آموز!
    امیر:بخدا رو همه اتک هست دفاع ندارم اگه بود میفرستادم!
    اِ اِ اِ اِ خوب این کارتون چیه اون حرفتون چیه؟
    من فکر میکنم بجایه فرجه دادن به سایدهای مخالف از اون هایی که حاضرن بخوایم دفاعیمونو تامین کنن که فردا این داستانها پیش نیاد.
    اصلا بیایم به فکر یه رکورد جدید باشیم. :دی
    مثلا کل ۴ ساید رو تبدیل به ۳دات کنیم :دی توی این چند ماه باقی مونده و لیدرهای خودمونو اونجا حاکم کنیم و انقدر همه رو بزنیم که یا ۳داتی بشن یا حذف کنن :دی
    من نمیدونم کی گفته حتما باید واندر ما بیاد بالا و بعد بخوره و باز بیاد بالا و دوباره بخوره؟یا اینکه حریفمون قدر باشه که چی بشه مثلا؟
    واقعا به ما راحتی نیومده انگار.به جای این حرفها فکر میکنم مرزهای ۳دات رو گسترش بدیم و بجایه این حرفا کاری کنیم که قبل پایان سرور برندهٔ واقعی مشخص بشه و جای برای دسیسه و این حرفا نمونه.
    ویرایش توسط JustFriend : 07-10-2014 در ساعت 05:25 PM
    انسان ها شکست نمیخورند بلکه تنها تلاش کردن شان را متوقف می سازند.

16. پسندیدن Gosfande_Shoja, shahabr پسندید
صفحه 32 از 139 نخستنخست ... 2230313233344282132 ... آخرینآخرین