-
خودکشی دست جمعی دسته ای از نهنگها صحبت این روزهای سرور هست.
اما اصطلاح نهنگ جالب نیست به نظرم همون ماهی بهتره!
یک سری اکانت که فقط وقت سرور رو گرفته بودن و حکم اسپم توی سرور رو داشتن رفتن.
فیک فیک فیک و غارت از فیدرهای بچه ها بیشترین زوری بود که زدن و حذف کردن.ما توی ۱۰ ساعت کپ ۰ میکردیم اونها توی یک هفته ۲تا انبار میزدن تو پروفایلشون هم میزنن در حد ما نیستین.خودشون فرار رو بر قرار ترجیح دادن چون میدونستن با این موش دوندنشون اگه بمونن بدجور تنبیه میشن.وقتی میزنید اونقد مردونگی داشته باشید وایسین جوابشو بگیرین.
بله من هم توی سرور ۱۲ حذف کردم منکر نمیشم ولی کتیبه هاشونو زدیم کپ هاشونو زدیم همر هاشونو دیوار کردیم پلن هاشونو خنثا کردیم بزرگترین نون کپ سرور رو ازشون چیف کردیم با افتخار حذف دادیم.نه اینکه از رو فیدر من با ۱۵۰۰تا رعد رد بشی بگی در حد ما نیستی.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
salam be hame dustan
be nazaram hanooz ham mishe server jazzab beshe
mishe be metaye SW-SE-NE ye forje dad baraye baz sazi va taghire team e leaderi
mitunan hanooz bazi konan be nazare man
nabayad na omid beshan
kheili az big hammer ha az hamin alan e server mitune start bokhore
ba chand ta hammer e khub ke midunam hanooz daran mitunan jangamooz bezanan o azash defa konan
fek mikonam Majid god father gozineye khubi bashe vase jam kardane in Meta va amoozeshe def sazio hammer be player haye motevassete baghimunde
manzuram az motevasset aslan tohin kardan nist. dejkoob e dige harki kamtar bazi karde bashe tu in bazi emkane movafaghiatesh kamtare
dar har surat omidvaram hazf nakonan o ba ye barname rizi e mojadad be bazi bargardan
hanooz ettefaghe khasi naioftade
chand ta playere khub(amma tak ro) hazf kardan
ghabele jobrane
man mokhalefati ba Nape 2 3 haftei nadaram
shoraye leaderi dar in mored fek konan Plz
Man.j
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
میبینم که همه nw ها اینجا هستن . از بس که بیکار شدین و روزها پشه میپرونین اومدین به فروم پناه اوردین خودتون رو سرگرم کنین. باشه الان آقا معلم میاد اوقات فراغتتون رو واستون پر میکنه
. آقا معلم بسم الله .
خدایا این فروم رو از بچه های nw نگیر . چون دیگه جایی ندارن برن .
ویرایش توسط heros : 07-10-2014 در ساعت 04:51 AM
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
heros
میبینم که همه nw ها اینجا هستن . از بس که بیکار شدین و روزها پشه میپرونین اومدین به فروم پناه اوردین خودتون رو سرگرم کنین. باشه الان آقا معلم میاد اوقات فراغتتون رو واستون پر میکنه

. آقا معلم بسم الله .
خدایا این فروم رو از بچه های nw نگیر . چون دیگه جایی ندارن برن .
پس شما اینجا چی هستی؟
نمیدونم مجتبی چکار کرده این میاد هر روز میگه آغا معلم آغا معلم
مجتبی بیا تکلیف ما رو روشن کن یا لینکش رو بده یا چیزی بدونیم سر این چی اومده
کلن 4 تا پست گذاشتی هر 4 تاش گیر دادی به معلمی این مجتبی
اسم اکانتتون رو محبت کنید بدید شما رو هم از رو صفحه روزگار محو کنیم بلکه شما هم دیگه نیای فروم مثل بقیه دوستان فارممون
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
وقتی فارمای توپولمون تو 3تا ساید رو از دست دادیم معلومه ناراحت میشیم البته اگر شما هنوز بازی میکنید نشاندهنده اینه که هنوز فارم برای زدن هست
-
-
چرا نمیخوایید باور کنید رد شد از کپ LEO غیر ممکنه یعنی انقد نمیفید که بعد از زدن 2میلیون تروپ هجومی و حتی دریغ از گرفتن یه گزارش نمیشه از این کپ رد شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://dejkoob.ir/ir/report...5f,105845246d7
باری دیگر ذیوار LEO سرور رو لرزاند
ویرایش توسط LEO : 07-10-2014 در ساعت 12:04 PM
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
واما در مورد صحبت های اکانت man.j من هم تا حدودی باهاش موافقم.... من به عنوان لیدر کل nw همینجا اعلام میکنم که حاضرم این فرجه رو به NE و SE بدم و باهاشون آتش بس کنم که فرصتی برای ریکاوری و حاضر شدن برای واندر ها داشته باشن ولی SW از این قائده مستثناست جون کلا بچه پررو هستن و NW تا حذف تک تک پلیرهاش این ربع رو خواهیم زد ... حتما میپرسید چرا ... این ربع از سیاست کثیفی استفاده کرد آمد سرور رو 3 به 1 کرد که من با اینش هیچ مشکلی ندارم و نظر خودم مبنی بر همین 3 به 1 بود ولی این ربع از سادگی دو ساید دیگه استفاده کرد اونارو انداخت جلو و خودش عقب وایساد و لیدر های این ربع پیش خودشون فکر کرده بودن که این دو ربع خودشونو فدا کنن و خودشون خیلی راحت بیان NW رو بزنید ولی غافل از اینکه تری دات بیدی نیست که با این باد ها بلرزه و وقتی اینو فهمیدن لیدرهاشون مثل موش فرار کردن .......حالا تصمیم با خود لیدر های NE , SE هست اگه دوست دارن آتش بس کنیم به اکانت بنده نامه بدن که اعلام آتش بس کنم و از نظر کتیبه هم یه قول های بهشون میدم که بهشون هم جنگ آموز بدم هم انبار
خدمت گزار شمال غرب
هادی
ویرایش توسط LEO : 07-10-2014 در ساعت 12:34 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
من با اتش بس موافقم اما کتیبه دادن بهشون رو نه
بین خودمونم کتیبه درست نمیچرخه برای چی به اونا کتیبه بدیم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
No Game
نه داداش
یه ضرب المثل هست که میگه طعمه گرگ مرگه
وقتی بازی تموم شده هست پس باید تموم بشه

این میشه یه تجربه باحال براشون
تا سرور دیگه بدونن از اول باید چکار کنن
از الان بخوان آموزش ببینن که چی بسازن و چکار کنن
بازی تموم شده هست

تنها نکته این سرور این بود که با این که این همه شکست خوردن ولی اومدن اینجا زارت و زورت کردن
بهتر نیست به جای این چیزا بشینید سوالات خودتون رو مطرح کنید
حتما اینو بدونید شکست آغاز پیروزیه
قشنگ سوالات اختصاصی خودتون رو بکنید
مطمئنا پیروز می شید در چند سرور آینده

تشکر ویژه هم از دوستمون
Man.j هم به خاطر بازی بی نظریشون و دوم این که دلش برای دشمناش میسوزه که فکر نکنم دشمنان به فال نیک بگیرن این امر خیر شما رو
تو فیلم ها میبینی دو تا مملکت میرن جنگ میکنن یه وصلتی بینشون رخ میده صلح میکنن
فکر کنم اینجا باید اینجور بشه

Mamnoon ke be man lotf darin
Amma in ye bazie
gharar nist ettefaghe khassi biofte
na kasio mishe inja az zendegi na omid kard na mishe be kasi darse anchenani dad
inja ro sakhtan vase bazie gorohi o ravabete dakhele bazi
inke chand nafar tu oun Meta alaki shakho shoone mikeshan o azz in harfa dalile ghane konandei nist ke bazi ro haminja tamoom konim o be player haye dige ejazeye bazi nadim
age player ha az hamin alan khodeshun manteghi bazi konand be khoda mitunan rahat dar hadde NW zaher beshan o bazie payapay dashte bashim
Omidvaram khode bazikonaye Metaye SW SE NE be in natije beresan
Man.j
-