نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: C1.dejkoob.se[SE

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

aziz age nemitooni begiri ta man begiram alan delete ba adolf hitler hastan age nemitooni ta azashoon begiram

فرستنده از nw

خیلی بد نوشته ولی من واستون ترجمه میکنم راستی هر کی فکر میکنه ما دروغ میگیم بیاد گارنا عکس بدیم بهش مطمعن شه

خب حالا این چی میگه

میگه عزیز اگه نمیتونی بگیری )قفسو) بگو تا من بگیرم الان adolf hitler و DELETE هستن نمیخوام اونا بگیرن

دمتون گرم واقعا
    لطفا ثبت نام کنید. خیلی از کسایی که اینجان از منچ و مار پله ارتقا پیدا کردن اومدن اینجا

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط اسگل خان نمایش پست ها
    aziz age nemitooni begiri ta man begiram alan delete ba adolf hitler hastan age nemitooni ta azashoon begiram

فرستنده از nw

خیلی بد نوشته ولی من واستون ترجمه میکنم راستی هر کی فکر میکنه ما دروغ میگیم بیاد گارنا عکس بدیم بهش مطمعن شه

خب حالا این چی میگه

میگه عزیز اگه نمیتونی بگیری )قفسو) بگو تا من بگیرم الان adolf hitler و DELETE هستن نمیخوام اونا بگیرن

دمتون گرم واقعا
    دوست گرامی , بحث کردن در مورد حراجی گواه پست خودتون هست
    ببخشید من نوبی هستم که مثل یک باد میادو میره
    جدی نگیرید اینا بازیشون خوبه
    ... دیگه نیازی نیست که خودت اقرار کنی ... ما خودمون می دونیم
    به نظر من همین چکش زدن رو دست بقیه هم می تونه یه تاکتیک باشه واسه حذفشون :دی
    پ.ن 1 : دوستانی که توان خرید و فروش تو حراجی رو ندارن ( مثل خود من ) بکشن کنار و فقط حراجی رو نگاه کنن ( یا اگه خواستن یه سیلوری هم واسه خودشون جمع کنن بازم مثل من )
    پ.ن 2 : 1.jpg

یادش بخیر
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
    هیتلر

3. تشکر اسگل خان تشکر نمود
    پسندیدن اسگل خان پسندید