سلام رفیق
من شرمندتم اما هیچی متوجه نشدم.
از کل سایدا لینک گزاشتی بعد به همه میگی دفاع بدین!یعنی چی؟!!!
اگه man.j رو میگی یا بچه های دیگمون والا تا جایی که من میدونم اگه اینا یه شب اتک روشون نیاد خوابشون نمیبره تا صبح تو رخت خوابشون غلت میزنن.
راستش از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون داداشم امروز با علی جاست فریند صحبت میکردم یه حرفی زد یکم خجالت کشیدم اینکه چرا اومدیم تو این سرور!
میگفت شهاب اینم شد سرور آخه؟یک به سه داریم میجنگیم همه کتیبه های منحصر و اصلی هم دست ماست بابا بیا بریم یه جا ریجستر کنیم که شب تا صبح بیخوابی بکشیم بزنن با خاک یکسان بشیم خاکسترمونم به باد بدن :دی
داداش ما آدمایی هستیم که توی 26000 تا اتک که رو واندرمون بود بدون کتیبه چشمان و این چرت و پرتا اتک ریل ها و تایماشونو در آوردیم قرمز کردیم رو اکانت بلوبوی سرور 2راند3 کلاسیک.کسایی که اینجا هستن هر کروم توی سرورای قبل واسه خودشون کسی بودن.
همه اینا رو نگفتم واسه اینکه بگم ما ادعا داریم یا شاخیم نه داداش ادعا تو این بازی شکر خوردنه :دی گنده تر از ماها صفر شدن.اینا رو گفتم چون دیدم انگار به شعور بعضیا داره توهین میشه با این مدل نگارش شما.
اگه چنتا پلیر خوب تو سه ساید روبروی ما باشه بدون شک ما شما رو یکی از اون خوبا میدونیم اما گوشامونم دراز نیست دیگه :دی
خوب بیا یکم با هم بررسی کنیم ببینیم چی به چیه.
لینک اول تلفات خودت رو پاک کردی.اما خوب حدودا میشه تشخیص داد چقدر تلفات دادی.حالا در کل هدف از این اتک چی بوده؟
معمولن این اتک ها رو بهشون میگن کلینر که پشتش ریل کاتا میبندن اما ظاهرا هیچی به هیچی.
فایل پیوست 321
حالا حتی اگر هدف کشتن اون فیلهای مهربون هم باشه با یه شبیه ساز در صورتی که رم توی اتک میبود اینجوری میشد:
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/warsim2....,119U10,,,,,,,
که اگر 2ک رم توی همرت بود تلفاتت کمتر از 50% از این تلفاتی که دادی میشد

این در مورد اکثر اتک هات صدق میکنه حتی اونی که زدی رو ده من که از همون ده برگشتم و کلینر کپ 0 شدنت رو زدم.
یا توی اتک ali.ar خیلی جالبه 800 تا کاتا زده در صورتی که 200 تا کاتا هم همون کاره 800 تا رو میکنه.
یا لینک دوم اینهمه چیف زدی که بشه 11% بعد که چی؟هیچ نتیجه ای نداشته.
در کل دوست من جسارت نباشه شما هنوز با آموزش های اولیه دژکوب آشنا نیستین مثله:
دیوار گلی
دیوار گلی این ساختمان قدرت محافظت شما در برابر حملات دشمن را بیشتر خواهد کرد. هر قدر سطح آن بیشتر باشد قدرت دفاعی لشکریان شما نیز بیشتر خواهد شد.

در اینصورت تمام همر هایی رو که ساختید به بدترین نحو استفاده کردین.
یا استفاده از کتیبه این دوستمون رو دقت کنید.
فایل پیوست 322
مرتاض کوچک و بزرگ هر دو روی یک اکانت.
این تازه نیست خیلی وقته همینجوریه :دی
به هر حال سعدی شیرازی میگه
من آنچه شرط بلاغست با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
در آخر امیدوارم روز به روز قویتر بشید و حریف های قدری رو در آینده نزدیک داشته باشیم تا بازی بیشتر بچسبه.
شرمنده یکم طولانی شد.
پاینده باشید
شهاب