امید جان از کل حرف من فقط همین رو فهمیدی ؟*
رفتارت شبیه بچه مدرسه ایی هاست تا مدیر یک سایت
بعد انتظار داری مثلا یک تیم ۶۰ نفره من برم جمع کنم . بیام اینجا با این کیفیت هزینه کنم که بخوام به تو ثابت بکنم بچه های این سایت ضعیف هستن *؟*
به کسی بخوام ثابت کنم که با علم به مولتی اکانت بودن حتی ذره ایی تلاش برای حذف مولتی ها نمیکنه ؟*
بدون تیم و بدون حتی رقابت اعلام میکنم بهترین پلیر ها رو این سایت داره که حتی از اسم اصلی بازی میترسه
شما به این فکر کن که چرا الان فقط ۱۰ تا آیپی ثابت لاگین میکنن و همیشه فرومت خلوته در حدی که دیگه مدیر فروم نداری حتی فروم استارت یک سرور رو توش اعلام کنه
در مورد مولتی بازی یعنی شما معتقدی الان ۱۲۰۰ تا پلیر آنلاین داری *؟
بات بر اساس تایپ المنت هم کار میکنه و مجبور نیست فقط بر اساس xpath کار کنه شما با عوض کردن جاش بخوایی جلوش رو بگیری . همین چند روزی که سر زدم هم کلی اکانت بودن که پاپشون برابر بود تقریبا و توی یک اتحاد بودن که نشون میده مشخصا همشون با هم یا بات داره میکشه بالا یا خود مولتی هانتر حوصلش سر میره پاپ میزنه واسشون .
در مورد تعدیل نمیدونستم . اگر شما میگید بخاطر اونه حرفی نیست
مولتی نکشیدن و روح بازی چیه ؟*
الان یعنی شما فکر میکنین ۱۰ نفر روی هر اکانت بازی میکنن ؟*
پس دژکوب ایران توی سایت شما ۱۲ هزار پلیر داره حتی بیشتر از دات کام
سایتی که میتونست همچنان بهترین نسخه کپی باشه بخاطر مدیریت و سیاست اشتباه و فقط واسه حفظ ۱۰ تا پلیر ثابت تبدیل به بدترین شده . نه آپدیت اسکریپت داری . نه نژاد های جدید و حتی همچنان ظرفیت انبارها بر اساس سرعت بازی تعیین میشن یک ایکس۸۰ کی و ۱۰ ایکس ۸۰۰ کی . همین ۳ ایکس شما عملا استفاده کتیبه انبار بزرگ رو بردی زیر سوال
پ ن : من جایی بازی نمیکنم . یعنی از سنم گذشته . سایت شما هم فقط برای تست یه جند روزی پلی دادم .