-
سلام
من بعد از مدتها اومدم 4 تا کلیک کنم برم
این سایت خدا رو شکر همون مشکلاتی رو داره که 4 سال پیش هم داشت یعنی با احترام اگر یه گونی سیب زمینی رو میزاشتید مسئول باگ گیری سایت همین برآیند رو داشت که الان داره
مورد اول در مورد تخم ریزی آباده اگر یه آباده کلین شده در فواصل منظم مورد غارت قرار بگیره اصولا تخم ریزی نباید داشته باشه چون آباده مخفیگاه نداره مثل ناتار و منابعی باید وجود داشته باشه که حیوانات تولید بشن نمیشه یه آباده رو بزاری تو لیست فارم بزنی هی زرد بشه
مورد دوم مولتی اکانت هست الان خودمون رو داریم مسخره میکنیم خودشون رو دارند مسخره میکنند یا خودتون رو بازار وی پی اس و لاگین با جانشینی هم که خدا رو شکر داغ هست یه دوست عزیزی نوشته بود من لیدرم میرم سرکشی لامصب اکانتها تو حمایت تو بعنوان لیدر سایت میخوای پلن بری یا دف جابجا کنی !!!! منابع هم که از بازار جابجا میشه پس اسم سرور بدون مولتی رو بزارید کشک
مورد سوم هنوز این قضیه رید خودکار رو حل نکردید از طریق خود سایت انجام بشه !! خدا قوت میگم به پشتیبان سایت حقوق هم میدی بهش امید جان ؟!
مورد چهارم خیلی خوبه هر 4 تا ساید با هم رفیقن بر علیه ناتار هم میجنگید خواستید جایی دژکوب بازی کنید نه خاله بازی خوشجال میشم ببینمنون
مورد مثبتش هم همین ثابت موندن پول گلد هست
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن