نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: سرور جدید نرمال

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

غلط انلایی رو*از بنده
    نقل قول نوشته اصلی توسط YousefRitalin نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب خدمت همه ی شما عزیزان و بزرگواران

یکی از رفیقام این سرور اکانت ساخت و منم اومدم یکم رو اکانتش بازی کنم و کنارش باشم ، گفتم یه سری هم به فروم بزنم ، داشتم رد میشدم از اینجا دیدم اقا محسن هنوزم به این سایت امیدواره گفتم یه سلامی عرض کنم و برم و بگم آقا محسن اگه امیدو دیدی برسون سلام ما رو بهش :دی

قبلا در این باره اینجا صحبت شده و یادمه امید گفت اینجا مشتری های ثابت خودشو داره و به خاطر مشتری های جدید حاضر نیست تغیری بده و به همین راضیه ! به نظرم آب در هاون کوبیدنه بیشتر نظر دادن های ما !

و من الله توفیق ...

سلام یوسف جان، البته که من منکر این نواقص نیستم و*همواره منتقد بودم و*به همین دلایل بازی نمیکنمم ، مگر همینجوری تفننی طور یه اکانت بسازم بدون*گفتن به کسی یه دوری زده باشیم*محیط بازی یادمون*نره

خدمت گل روی شما عرض کنم این سایت با تمام نواقصش چنتا حسن داره که سایت بغلی و*فیورت شما خالی از اون* هست

اعم از برخورد سنگینتر با مولتی بازی صعنتی ، وجود پلیرهای کم ولی مودب و ماخوذ به حیا ، عدم*وجود باگهای وحشتناک که تا حدوی اونجا عمدی هم*بنظر میرسه، و*مهمترینش داشتن یه ادمینه که علیرغم ول کردن سایتش به امان خدا ولی وجدان و شرف داره ، چیزی که اون سایت توی ذوق میزنه , ادمین اینجا نه با کسی تلفتی صحبت میکنه نه اپشن اختصاصی به کسی میده نه وسط پلن تهدید میکنه و*نه تحت فشار تیمی برای دادن امتیاز خاصی قرار میگیره

در هر صورت اینجا شاید از نظر رنگ و*لعاب و کمیت خیلی عقبتره ولی اقلا از نظر وجدان و*انصاف یه فرسنگ* با اون سایت کثیف فاصله داره
    بنده در تعجبم سما جطور توی سایتی که به چشم*خودتون دستکاریها رو*دیدین باز هم ریجستر میکنید ، در واقع به دو*نکته میرسم یا دوست دارید با نشان دادن وفاداریتون روزی خودتون*هم*صاحب اون امتیازات نامشروع بشید یا اصولا فرهنگ*غالب جامعه که زیر بار هر چیز ناهنجاری میرن و هر حرف و عمل خلاف و* غیرمنطقی کوتاه میان هستین و*البته شاید هم*انقدر بی تفاوت به ارزشها که ففط دوست دارید این جاده یکطرفه رو*ادامه بدید

پینوشت: انجام ندادن اشتباه و در حاشیه بودن طبع بالا رو*نشون میده و تکرار انجام اشتباه اوج بی هنری و*طبع پایین

بنده بشخصه به شما و اخلاق اجتماعیتون بسیار علاقه دارم ولی در بازی شما رو یک مهره سوخته و بی هنر میبینم

ارزوی بهترینها برای شما دوست محترم

همچنین معذرت برای غلط املایی اگر وجود داشته باشه ، بالاجبار با گوشی تایپ کردم
    ویرایش توسط mohsen.2pac : 01-05-2022 در ساعت 04:53 AM
    در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

2. تشکر WondeR, Omid تشکر نمود
    پسندیدن Majid, WondeR پسندید