-

نوشته اصلی توسط
Omid
سلام کاملا حق با شماست و نگرانی شما در مورد این بیزنس به جا و درسته.
اما هر بیزنسی و بالاخص هر برندی چارچوب و قواعد خودشو داره. مثلا bmw با تکنولوژی میره جلو اما رولز رویس پافشاری به سبک و سیاق خودش داره و مخاطبش هم قابل احترامه.
حالا شما پیکان رو مثال زدید اگه محصول ما مثل پیکان باشه و بقیه جاها بنز قطعا مخاطب جای بهتر رو انتخاب میکنه و این ما هستیم که ضرر میکنیم. اما اگه پلیر اینجا رو انتخاب کرد یعنی این محصول و برند حرف خاص خودشو داره میزنه و نیاز به زرق و برق و رنگ و لعاب نداره.
علی رغم تلاش بی وقفه برای حفظ کیفیت سرور ها با حفظ احترام به تمامی کاربران تجربه به ما ثابت کرده پلیری که با رنگ و لعاب بیاد با رنگ و لعاب بهتر هم میره نمونش لحظه آپدیت گرافیک جدید بود که استقبال چندانی نشد ازش با اینکه اولین سایت ایرانی بودیم که گرافیک جدید رو به بازی آوردیم و سروری که به درخواست خود شما آماده شده بود رها شد و شد آنچه نباید میشد. ما حقیقت رو گفتیم که برخورد 100 درصدی با مولتی اکانتی و بات محال هست این حقیقت برای شما تلخ بود و دروغ شیرین سرور بدون مولتی اکانت و بات رو انتخاب کردید و رفتید چوبشو خوردید حالا تقصیرو انداختید گردن آپدیت نبودن سایت! در حالی که درون لحظه اولین آپدیت برای دژکوب بود.
بنابراین سیاست و حرف اول برند دژکوب رعایت انصاف و صداقت، برگزاری سرورهای بدون باگ و با بالاترین کیفیت فنی و بدون دخالت مدیریت هست.
در مورد قوانین جدید بنده درخواست دادم از دوستان که پیشنهادشون رو مطرح کنند تا قوانین بروز بشه و دیگه شاهد برخورد دوگانه و سلیقه ای نباشیم اما تا کنون متاسفانه هیچ پیشنهادی دریافت نشده و ما کماکان از دوستان دعوت میکنیم و پیشنهادات و انتقادات رو با آغوشی باز می پذیریم.
خلاصه کلام زیبایی این بازی بیشتر ازون که وابسته به نژادهای جدید و قالب انجمن باشه وابسته به پلیرهایی که داخل سرور بازی می کنند. پس توپ رو تو میدون ما نندازید که کاری کنیم بازی جذاب بشه. جذاب شدن سرور و بازی دست خودتون رو می بوسه.
درود به تمام دوستان
این دور باطل تمومی نداره .
من با صحبت هایی که جناب امید انجام دادن متوجه شدم که ایشون هیچ برنامه ای برای ایجاد تغییر ندارن و فکر میکنم که ایشون تصورشون این هست که دژکوب دیگه ارزش سرمایه گذاری نداره .
وقتی صاحب دژکوب از بیزنسش قطع امید کرده ما برای چی جوش الکی میزنیم.
امید عزیز صحبت از بنز و رولز رویس و bmw کردین . دقیق ترش اینه که ما موندیمو پیکان و پراید . اونور هم بنز و رولز رویس و bmw که نمیشه بریم سمتشون.
شما هنوز متوجه نشدین که امثال من نه میخوان دژکوب بازی کنن نه اسپید ترا . ما دنبال اینیم که ت ر ا و ی ن بازی کنیم . دات کام رو هم که به دلیل گرونی گلدش ، نداشتن فروم فارسی و بقیه دلایلی که همه بهتر از من میدونین نمیتونیم بریم .
جناب امید نیازی نیست که برای اصلاح قوانینتون با من و بقیه دوستان مشورت کنین . قوانین دات کام برای همه ما فصل الخطابه .
بقیه دوستان C.O.B رو نمیدونم ولی من تا آخرین تغییرات به بازی اضافه نشه و توی قوانین و نحوه مدیریت سرور ها تغییر ایجاد نشه حاضر به بازی توی این سایت نیستم.
ارادتمند
مصطفی بینام
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 9 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن