-

نوشته اصلی توسط
EaGl
سلامعلیکم
گذشته ها گذشته منم نمیخوام بحث از گذشته بشه با اینکه کاملا حق به امید میدم که پلیر های زیادی 2 ماه این بنده خدا اذیت کردن اخرم پشت سایتو خالی کردن بدون هیچ دلیلی رفتن. اگه این دوتا تیم میومدن مطمنا وضع سرور این نبود. من خودم یکی از مخالفان سخت به تعویق انداختن سرور بودم اما بازم کاری از دستم نیومد و این چنین شد که همه رفتن.
حالا امید جان بهتره راجبه اینده یکم صحبت کنیم.
با یه برنامه نویس صحبت بشه یا اگه امکان داره خودتون ورژن اپدیت کنین. اگرم نه ما همینجوریشم راضییم
درباره مولتی اکانت باید تماما سیستمی بشه. بات ها کلا مسدود بشن تو سایت یعنی هیچ باتی نتونه ورود کنه. و سیستماتیک برخورد بشه که دلخوری هم پیش نیاد
سرور 2 ایکس اگه امکان داره ران کنید که هم اسپید بازا استفاده کنن هم نرمال بازا خودی نشون بدن بازم من به تعویق انداختن بیش از این سرور صلاح نمیدونم با توجه به اینکه بقیه هم میخوان 2 ایکس ران کنن(اونم بدون تاریخ xd)
شما اگه یه تایم ران به پلیر ها بدی که دلشون قرص بشه به این سایت عالیه
لطف دارید. ممنون از حرف حسابتون.
اضافه کردن ورژن کاری نداره فقط زمان بره، فعلا که برنامه ای براش نداریم اگه تصمیم به اضافه کردن نژاد شد نهایتا صرف یکی دوهفته نژاد جدید اضافه میشه به بازی. (از لحظه تصمیم به افزدون)
در مورد بات و مولتی اکانتی کاملا با شما موافقم و اگه پست های منو دنبال کرده باشید همیشه همین حرف شما رو زدم که باید برخورد سیستمی باشه و دخالتی از سمت ما انجام نگیره.
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن