-

نوشته اصلی توسط
YousefRitalin
دقیقا موافقم با اپدیت . حالا باز تو بازی شاید کد های بازیو بهم بریزه و مشکل ایجاد کنه ( دقیق نمیدونم چون بلد نیستم ) اما خب فروم حداقل میتونه شکلش عوض بشه و چیز سختی هم نیست تا جایی که شنیدم ...
در مورد سرچ 15 کراپی من یه اکانت ساختم و دارم تست میکنم بازیو و به این مشکل خوردم ...
اینم عکسش ، اصلا جایی نداره برای جلوبردن صفحات و انتخاب میزان واحه
001.jpg002.jpg
قبلا پایین همین صفحه انتخاب صفحه بعد رو داشت
الان هم برید از توی تنظیمات گرافیک قدیم رو انتخاب کنید شاید درست بشه
در مورد انتخاب درصد واحه ، اره اینجا نداره ولی خب تو همین سرچ مقدار قابل تسخیر رو میزنه ، البته اینم باید بروز بشه همینجور که شما گفتید
درکل امید جان باید بدونن هر بیزینسی برای موفقیت باید بروز باشه ، داستان اینجا رو میتونم اینطور مثال بزنم
اینروزا کسی نمیره پیش یه آرایشگری که ماشین اصلاحش هنوز دستیه ، چهار پایه میذاره زیر پات، و فقط مدل آلمانی و کپ بلده بزنه اما خیلی انسان خوب و خوش اخلاقیه
همه میرن پیش آرایشگری که جدیدترین ماشینهای اصلاح رو* داره و هر نوع مدلی هم میتراشه واست ، حالا شایدم ادم بدی باشه و بد اخلاق
امید جان نمیتونی با پیکان مدل ۵۷ بین اینهمه تاکسی صفر کیلومتر کاسبی کنی ، تجدید نظر کن
علی ایحال اگر تغیری رخ داد به ما هم اطلاع بدید ، اگر هم نه که همون دات کام نون و دفمون رو میزنیم
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن