نظرسنجی: آیا از میزان نیرو سازی ناتار ها در سرور رضایت دارید؟

این یک نظرسنجی عمومی است . کاربران دیگر می توانند انتخاب شما را شماهده کنند

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: انتقاد در مورد سرور x1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Assasin نمایش پست ها
    ما ناخواسته دیدم میشیم هر سرور ...بشه کسی که نمیتونه ببینه
    دوما من خودم شخصا 1 دونه ده مولتی که منابع داشت رو نزدم مولتی هانتر هم کاملا نظارت داره که ما غارتمون سالمه میتونه چک کنه اصلا مشکلی نداریم
    ما کسی رو نفروختیم رفیقامونم داریم الحمداا.. تو بازی هم کلی رفیق پیدا کردیم
    سرباز خونه ماهم 1 دقیقه خاموش نمونده ایشاا.. به وقتش معلوم میشه
    شما به جا این حرفا برو به سایدت برس که به پوست خیار فروختی رفتی با sw زیر چادری حرف میزنی و وعده وعید و کمک میگیری در ضمن کسی رو هم تهدید نکن حتی تو گروه خلاصه ما رفیق زیاد داریم
    من نمیدونم چرا مراعاتتو میکنن شنیدم وسط مپ گفتی کسی 20 در 20 من ده نزنه بعد مثل شوروی سابق ساید رو میخوای قسمت بندی کنی
    فعلا پشت همون اتحاد NW مخفی شو بلاخره به وقتش میگم تا الانشم به روی گل 2 نفره تا اینجای بازی اومدی جلو
    چند کیلو سبزی خریدید دور هم جمع شدید کنارش دژکوب هم پلی میدید خخخخخ

کلا کارت این با خاله زنک بازی داری وقت میگذرونی نامه میدی رو اکانت ها چرت و پرت میگی بعد بن میکنی از ترس :دی

هر اتفاقی توی ساید بیفته به ساید و پلیراش مربوط میشه اینده مشخص میکنه کی رفته زیر چادر

اون تایم تو از یکی از مولتی هات میتونی سرور رو دنبال کنی الان هم دمت رو بکن فرار کن بدوووووووو
    در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط cyrous نمایش پست ها
    چند کیلو سبزی خریدید دور هم جمع شدید کنارش دژکوب هم پلی میدید خخخخخ

کلا کارت این با خاله زنک بازی داری وقت میگذرونی نامه میدی رو اکانت ها چرت و پرت میگی بعد بن میکنی از ترس :دی

هر اتفاقی توی ساید بیفته به ساید و پلیراش مربوط میشه اینده مشخص میکنه کی رفته زیر چادر

اون تایم تو از یکی از مولتی هات میتونی سرور رو دنبال کنی الان هم دمت رو بکن فرار کن بدوووووووو

ما حاضریم سبزی بگیریم دور هم جمع بشیم پاک کنیم حداقل اکانت خودمو یا سایدمون رو نفروشیم
    هر اتفاقی بیافته به ساید و پلیراش مربوطه ؟؟ والا خودت تو نامه قبلیت میگی پلیر های سایدمو فروختم خودت جواب خودتو دادی

در مورد چادر هم اون تایم شما تشریف نداری دیگه تو سرور ببینی چی به چیه

سخن بزرگان:
    20 در 20 وسط مپ دهکده زدن ممنوعه حتی شما دف ساز محترم

کلمات کلیدی این موضوع