نقل قول نوشته اصلی توسط Assasin نمایش پست ها
اصلا هم اینطور نیست
چون دلیل دارم
1 ساید شما همه توتن هستن و اصلا رعد و رومن نداره کلا با گرزی داره رید میرید من خودمم اونجا توتن هستم لاست هم دارم ولی معقوله
2 تو دات کام و .... ناتار خالی 20 تا شوال هم 1 دونه لاست داره و حتما باید دیوار شو زد که بعد از مدتی باز میسازه در هر صورت 1 دونه لاست هست چون الانشم هستم روزی 200 تا لاسته راحت
3 شما عادت داری 50 تا خونه ادد کنی بچیبی بزاری ویپی اس یا علی
به جا این حرفا که هنوز 1 ماه از بازی نگذشته بشین تایم اتک هاتو درست بچین لاست میاد پایین
بعدش قرار نیست منابع تو سرور بریزه فراوان ما هم بزنیم 10000 تا همر دربیاد هر کی تونست همر میکشه نمیتونه دف بسازه
شما عادت به منابع مفت داری برا من هم سخته ولی شرایط بازی برا همه یکسانه این که 2 نفر نمیتونن گرزی بکشن دلیل نمیشه همه مشکل دارن این همه پلیر نرمال باز تو سرور هست چرا اونا اعتراضی ندارن عزیز دلم اینجا سرور 1000 نیست 10 20 میل گرزی بکشی
با همین شرایط همر سخت میشه کشید دیگه کسی نمیتونهبا 5 تا اکانت سرورو بهم بریزه

شرایط سرور سخته ولی برا همه هست
کسی میتونه بازی کنه با این شرایط کسی نمیتونه دف بکشه
این آپدیت خوبه
شما میخوای ناتار 250 جمعیت رو با شوال یا رعد هر 5 مین بزنی تا لاست ندی بعد فکر کردی دست پر هم برمیگرده

الان لینک دادم به مولتی فاصله بین اتک 15 مین نیروی ثابت ناتار 2 تا نیزه منابع موجود 148 تا گندم پاپ ده 250 لاست 1 گرزی

یکی از اصول غارت محاسبه تایم رفت و برگشت هست و همچنین انتخاب نیرو که شما هم اشاره کردی

ناتار 250 پاپ هر 10 مین دوتا نیزه میسازه بالای 250 پاپ میشه 3 تا نیزه یعنی هر 10 مین با 3تا تی کی بزن اگر پاپ اکانت بالای 1200 باشه 1 تی کی لاست میدی

بنده همین دیروز از صبح تمام لیست های فارم ناتار رو به چند روش و تایم زدم فقط لاست نصیبم شد

این بحث پلیر نرمال و اسپید هم ربطی به بحث نداره منابع نباشه تروپ نسازیم یا کم بسازیم که سرور رو به هم نزنیم جالب بود