-

نوشته اصلی توسط
Omid
خوب در مورد اینکه اینکار درست بوده و نبوده بحث زیاد شد. نه من حرف شما رو قبول دارم نه شما حرف منو. یه قدم بریم جلو، حالا فرض بذاریم به قول شما مولتی هانتر نباید دلسوزی بیجا میکرده و کرده. (فقط فرض) حالا شما درخواست دارید به خاطر این کار به قول شما اشتباه، یه اشتباه دیگه انجام بشه و باز دخالت کنیم تو سرور؟ شما که میگی قانون باید رعایت بشه اما به فرض که نشده باشه جبرانش با همینطور زیرپا گذاشتن قانون باید باشه؟
خوب چطور توقع دارید که قانون به نفع شما زیر پا گذاشته بشه و در عین حال شکایت دارید که قانون اجرا نشده؟ میشه به عنوان کسی که انتقاد داره به مدیریت روشی برای جبران این اشتباه مدیریتی بفرمائید که در تناقض با قوانین نباشه؟
و آیا این پیشنهادتون از روز اول بود تو پست هایی که گذشتید یا برعکس شروع کردید به تهمت زدن؟
قانون قانون برا ما و اونا نداره برا همه یکسانه ما نگفتیم که برا ما قانون رو زیر پا بزار فقط ما حرفمون اینه چرا خلاف قوانین عمل شده که کار به اینجا برسه
من هنوزم میگم چون سرور خلوته کوچکترین تصمیم شما تاثیر مستقیم رو بازی و افکار عموم داره مولتی هانتر در بازی نماینده شما هست اون اشتباه کنه در واقع شما اشتباه کردید بعد این کارا شما خیلی راحت میگید نمیتونستید ببرید فلان کردید
بحث برد و باخت نیست بحث اینه چرا بازی از طرف مدیریت و عوامل به حاشیه کشیده شد و سرور به هم خورد
خیلی از کار ها در ظاهر اشتباه نیست ولی در شرایطی که اون کار انجام میشه باعث به وجود اومدن اشتباه میشه مثل همین کار مولتی هانتر محترمتون از نظر شما مشکلی نداره جلو خراب کاری رو گرفته ولی از نظر منو امثال من که تو بازی هستم و حتی طبق قوانین خودتون مشکل داره حتی شما با برخورد شدید صاحب اکانت مواجه شدید چرا ؟ چون غیر عادی بوده این کار اشتباه بوده
هر کسی که حقش ضایع بشه صداش درمیاد در بازخورد هر عملی عکس العملی هست توقع نداشته باشید کسی که زحمت چند ماهش دود شده بیاد اینجا تشکر کنه توهین هم پسندیده نیست بزارید پای عصبانیت شما هم عصبی شدید ولی شما به جای درست کردن قضیه فقط داره مقاومت میکنید
اینکه سرور بک بخوره خلاف قانون نیست و کلی دلیل قانع کننده و موجه هست که میتونه باعث بک خوردن بشه ولی شما کلیک کردی رو تهمت به خاطر همین 1 حرف که با عمل میشه ثابت کرد اشتباه بوده
شما داره به هر دری میزنی که یه راه در رو پیدا کنی که بگید بک خوردن سرور خلاف قانونه حتی جواب استعلام هایی که گرفتین خلاف اینو ثابت میکنه درثانی اون جواب استعلام برا 1 اکانته نه 2 تا ساید حداقل 60 در صد پلیر ها بودن
هنوزم میگم دوست دارید مقاومت کنید و رو موضع خودتون بمونید پا فشاری کنید تا حرفاتون رو ثابت کنید .جلوه خوبی نداره کلی پلیر قدیمی و جدید که از جاهای دیگه اومده بودن و اولین سرورشون بود میتونستن برگ برنده استارت خوردن سرور های بعدی باشه ماهم چند ساله اینجا بازی میکنیم اگه برا طرف مهم نبود میرفت نه بیاد بحث کنه چون اینجا بازی مکینه
باز میل خودتون اگه میخوایید شخصی به این قضیه نگاه کنید بهتره بحثی نکنیم
ویرایش توسط scor : 08-23-2020 در ساعت 03:48 PM
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن