-

نوشته اصلی توسط
Omid
من نگفتم دوستاتون نمی فهمن، برداشتم این بود که حرف حق رو به خاطر دل شما تایید نمی کنن.
ببین چندبار گفتم بازم میگم تو این سیستم بخوای کثافت کاری کنی نیاز به جلوگیری از خسارت نیست. خسارت بیاد و بره مدیریت میتونه با کثافت کاری و حرومزادگی هزارجور جبرانش کنه. واسه اینه که میگم حرفتون سنگینه واسم.
برمیگردم به مثالم اگه بانک میاد کارتتون رو درصورت رمز اشتباه زدن مصادره میکنه تا خالی نشه به خاطر حفظ امنیت حسابتونه وگرنه بخواد زد و بندی باشه حساب بانکیتون هروقت خالی شد پرش میکنه نیاز به جلوگیری از خسارت نیست، اکی؟
امیدوارم گرفته باشید منظورمو.
مثالو ! بانک بخواد زد و بندی کنه میاد حسابو پرش میکنه ؟ عجب ! نمیدونستم
نمردیمو معنیه حرومزادگی و کثافت کاری رو فهمیدیم ! برگردوندن عدالت به صورت صحیح و منطقی به بازی و جبران خسارت شده حرومزادگی !
من وقتی میگم به خاطر شخص شما بوده و تیمتون حذف کردیم چرا شما سریع به این فکر میکنی که ما میگیم پول گرفتی فلان کار رو کردی ؟ نه آقا جان ، مانی کامل توضیح داد جز به جز قدم به قدم مو به مو گفت ، همونه حرف دل ما که میگیم به فهم و شعورمون دارید توهین میکنید
وقتی به بانک شب قبل اینکه حسابتو خالی کنن بری بگی من کارتم گم شده حساب منو چک کن ببین کسی درخواستی نداشته ، کسی رمز اشتباهی نزده ؟ بانک پشت گوش بندازه بگه وایسا اول حسابتو خالی کنن بعد من برات بررسی میکنم و رمزتو عوض میکنم چطوره مثالش ؟
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
200t
مثالو ! بانک بخواد زد و بندی کنه میاد حسابو پرش میکنه ؟ عجب ! نمیدونستم
نمردیمو معنیه حرومزادگی و کثافت کاری رو فهمیدیم ! برگردوندن عدالت به صورت صحیح و منطقی به بازی و جبران خسارت شده حرومزادگی !
من وقتی میگم به خاطر شخص شما بوده و تیمتون حذف کردیم چرا شما سریع به این فکر میکنی که ما میگیم پول گرفتی فلان کار رو کردی ؟ نه آقا جان ، مانی کامل توضیح داد جز به جز قدم به قدم مو به مو گفت ، همونه حرف دل ما که میگیم به فهم و شعورمون دارید توهین میکنید
وقتی به بانک شب قبل اینکه حسابتو خالی کنن بری بگی من کارتم گم شده حساب منو چک کن ببین کسی درخواستی نداشته ، کسی رمز اشتباهی نزده ؟ بانک پشت گوش بندازه بگه وایسا اول حسابتو خالی کنن بعد من برات بررسی میکنم و رمزتو عوض میکنم چطوره مثالش ؟
وقتی حسابش خالی نشده خود صاحب حساب پسوردشو عوض نمی کنه معنیش چیه؟ بانک بهتون پیامک داده حسابتون تا خالی نشده رمزتون رو عوض کنید. اما اگه یکی از حسابهاتون خالی بشه بانک راساّ اقدام میکنه و پسورد بقیه حساب های شخص شما رو عوض میکنه نه اینکه پسورد کل مشتری ها رو عوض کنه!
شما حرفاتون باهم تناقض داره میگید ما پنهان کاری کردیم بعد ما میگیم پنهان کاری حرومزادگیه میگید از کی تاحالا جبران خسارت شده حرومزادگی؟!
ما میگیم دارید به ما تهمت پنهان کاری میزنید میگید ما تهمت نمیزنیم که میگیم سو مدیریت بعد باز دوباره میگید اگه چیزی نبود پنهان کاری نمی کردید.
-

نوشته اصلی توسط
Omid
وقتی حسابش خالی نشده خود صاحب حساب پسوردشو عوض نمی کنه معنیش چیه؟ بانک بهتون پیامک داده حسابتون تا خالی نشده رمزتون رو عوض کنید. اما اگه یکی از حسابهاتون خالی بشه بانک راساّ اقدام میکنه و پسورد بقیه حساب های شخص شما رو عوض میکنه نه اینکه پسورد کل مشتری ها رو عوض کنه!
شما حرفاتون باهم تناقض داره میگید ما پنهان کاری کردیم بعد ما میگیم پنهان کاری حرومزادگیه میگید از کی تاحالا جبران خسارت شده حرومزادگی؟!
ما میگیم دارید به ما تهمت پنهان کاری میزنید میگید ما تهمت نمیزنیم که میگیم سو مدیریت بعد باز دوباره میگید اگه چیزی نبود پنهان کاری نمی کردید.
عزیزم دوباره بخونش
طرف کارتشو گم کرده و زنگ میزنه میگه حسابای منو چک کنید یا ببینید رمز کارمو کسی اشتباه نزده یا خالیش نکرده اگه میشه چک کنید ! بانک هم میگه نه نمیشه وایسید حرف وقت حسابتون خالی شد چک میکنم
درست بخونید
من فقط در جواب مثال های بی مفهوم شما میزنم که هیچ ربطی نداره به موضوع وگرنه مثل آدمی زاد دارم حرف میزنم ، دنبال سفسته کردن نیستم که بشینم مثل شما ضرب المثل دربیارم و مثال بزنم و جایی که به نفعم بود بگم دات کام جایی که ضررم بود بگم نه ما قانونمونو خودمون لحظه ای جرا میکنیم
شما دنبال بازی با کلمه هستید و گفتم گفتید گفتش گفتند خواهید گفت راه انداختید
تمامی جزئیات خیلی شیک و مجلسی توضیح داده شده
از قدیم گفتن کسی که بخواد چیزی رو بفهمه میفهمه مگه اینکه برای نفهمیدن نفعی براش داشته باشه
منم بیشتر خودمو خسته نمیکنم و گول بازی با کلمات شما رو نمیخورم
اینکه مدیریتتون باعث شده این سایت از شلوغ ترین سایت به خلوت ترین سایت تبدیل شه و تیمی داخلش بمونه که همیشه حاشیه های جانبی باهاش بوده و همیشه بحث خرید و فروش و رهن و اجارش درمیوند بوده ،نشون میده در چه وضعیتی هستین ، نیاز به هیچ گونه توضیح و بررسی نداره
اعداد ارقام و سوابق خودشون صحبت میکنن
دیگه واقعا موفق باشید
)))) مثل همیشه _ صادق کوشا-
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن