نقل قول نوشته اصلی توسط WondeR نمایش پست ها
بارسلونای عزیز در مورد لینک میتونی با تاپیکایی که تیم ما بوده رجوع کنی من نمیرم دنبال چیزی بگردم که تو میخوای.

در مورد 300تا آمار معقولی نیس 300تا 200 تاش مولتیه 100تاشم نهایتا 2تا تیم 15-20 نفره توشه بقیه هم تک اکانتن اومدن برا خودشون عشق کنن آمار معقول برا تیم ما اینه که 3الی 4تیم بیاد اعلام حضور کنه ما هستیم کار به عدد 300-400 نداریم 4تا تیم 20-30 یا بیشتر بهتر از 1000 تا پلیره که معلوم نیس چند چندن.

پ.ن: ما لب و دهن بودیم حداقل اعلام کنیم هستیم با ذکر ساید حتی شما که همینم نبودین =)) برو خدا روزیتو سایتای دیگه حواله کنه اینجا دیگه امیر پرشین انقد زدت سرت داره گیج میره نه نرمال در امانی نه سرورای اسپید هرجا میری یه تیم مث عجل معلق بالا سرته=))
تشتک قرچگ جان
الهی بمیرم برات سرورهای ای ار هم شما رجیستر میکردی خصوصا تو نرمال پلیرها رجیستر میکردن تشکیل اتحاد میدادند ساید رو یک دست میکردند !!
عسلم سرورهایی که بردید و داری جار میزنی کلا زیر 200 تا رجیستر داشته بعد میای میگی 300 تا کمه!!
اون سرورهایی که جلوی 3 تا تیم بازی کردید یا 4 تا تیم بودید رو نام ببر
عزیزم شما در حدی نیستید که ما جلوتون اعلام حضور کنیم بخدا همون پرشین بلده 4 تا همر واندر زن بکشه دو لول واندر رو تکون بده
تو یه لینک همر واندر زن نشون بده ! 4 تا لینک همر جنگی نشون بده بعد بیا کری بخونی
عجل معلق در فروم منظورته دیگه !! تو سرور که اثری ازت نیست
تو اصلا پاشو بیا ببینم جلوی همین تک اکانت ها تا کتیبه میتونی دووم بیاری فارمت نمیکنن ! بعد بیا برای ما کری بخون
لامصب من گفتم یه اکانت میام اسمم هم میزارم کف فروم ! تو حتی این وجود رو نداری تنهایی ثبت نام کنی ! بدون چادر البته