نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 474

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور سوم لیگ، IranV3

Threaded View

200t
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    جسارت نباشه اما اگه نظر منو می خوای دوستاتو عوض کن چون این چیزایی که گفته شد فقط تایید بنده نیست که میگی خودم میگم خودم تایید میکنم.
    فهم شما از من بیشتره اما چون عصبانی هستید اجازه ورود دیتای جدید به مغز نمیدید و حق دارید. نامردی بزرگی در حقتون شده و با عصبانیت تصمیمی گرفتید که بیشترین ضربه رو به خودتون زده.
    والا ما انتخاب ما جنگله دوستم نداریم اینجا بیابون بشه اما بیابون بشه بهتر از آتشفشانه خوب.
    »ن اگه عصبانی بودم 70 تا همر دستم بود میستم میزدم و اون همه هم دف و کتیبه داشتم

همر بیگ رومنی که یک میلیون دفاع رو رد میکرد رو بودن لانچ حذف نمیکردم ، 7 میلیون دفاع فقط از 5 تا اکانت که عکسشونو گذاشتم حذف نمیکردم
    همین که اشتباه خودتون رو میخواهید بندازین گردن اعصاب من خیلی جالبه
    تیم حریف اصلا کاتا شارژ نکرده بود طبق اسکاتی که ما کشیدیم و 100% برد با ما بود
    چند بار گفتیم با این کثافت کاری باز هم تصمیم گرفتیم بازی کنیم بخدا ولی دقیقا مانی بهش اشاره کرد که به خاطر شخص خود شما تصمیم به حذف گرفتیم ، چند تا بچه ها گفتن وایسادین که به شخصیت و فهم و شعورتون توهین شه ؟ نتونستیم جواب بدیم

در مورد دوستامم هم خب اینکه سابقه ت ر اوینیشون کامیون جا به جا نمیکنه به کنار ، ولی اینکه گفتین اونا ام نمیفهمن خیلی خوب بود
    ویرایش توسط 200t : 08-23-2020 در ساعت 01:23 AM

2. تشکر scor, Mostafaa, shoshor, stalker, M3nTaL, pho3niX تشکر نمود