نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
من واتس آپم ریست شده تشتک سازی قرچک جان هم پی ام هام به سعید هست هم ویسم با تاریخ 3 هفته پیش که گفتم اینا فقط لب و دهنن
تا زمانی که صادق بی اس جی و نیما باهاشون بودن تو نرمال تیم بودن اینقدر بچه بازی در آوردن تبدیل شدن به یتیمچه الان هم که نرمال 300 تا رجیستر داره تیم شما هم بیاد میشه یه عدد معقول بهونه اتون دیگه چیه
مورد بعدی من یادم نمیاد هیچ جا گفته باشم تیم میارم نرمال !
بعد داداشم این همه زدی کشتی دو تا دونه لینک به ما نشون بده ما ببینیم

- - - Updated - - -

من واتس آپم ریست شده تشتک سازی قرچک جان هم پی ام هام به سعید هست هم ویسم با تاریخ 3 هفته پیش که گفتم اینا فقط لب و دهنن
تا زمانی که صادق بی اس جی و نیما باهاشون بودن تو نرمال تیم بودن اینقدر بچه بازی در آوردن تبدیل شدن به یتیمچه الان هم که نرمال 300 تا رجیستر داره تیم شما هم بیاد میشه یه عدد معقول بهونه اتون دیگه چیه
مورد بعدی من یادم نمیاد هیچ جا گفته باشم تیم میارم نرمال !
بعد داداشم این همه زدی کشتی دو تا دونه لینک به ما نشون بده ما ببینیم
تو گروهم سعید ادت کرد گفتم واسه چی ادش کردی این بنده خدا رو بفرستش بره !که به خروج هدایت شدی
الان مشکلت تیمه 300 تا اکانت رجیستر داره بفرما بازی کن
نشون بده تشتک سازی قرچک و لب و دهن نیستی
میخوای فقط حرف بزنی مجازی باشی خود دانی
بارسلونای عزیز در مورد لینک میتونی با تاپیکایی که تیم ما بوده رجوع کنی من نمیرم دنبال چیزی بگردم که تو میخوای.

در مورد 300تا آمار معقولی نیس 300تا 200 تاش مولتیه 100تاشم نهایتا 2تا تیم 15-20 نفره توشه بقیه هم تک اکانتن اومدن برا خودشون عشق کنن آمار معقول برا تیم ما اینه که 3الی 4تیم بیاد اعلام حضور کنه ما هستیم کار به عدد 300-400 نداریم 4تا تیم 20-30 یا بیشتر بهتر از 1000 تا پلیره که معلوم نیس چند چندن.

پ.ن: ما لب و دهن بودیم حداقل اعلام کنیم هستیم با ذکر ساید حتی شما که همینم نبودین =)) برو خدا روزیتو سایتای دیگه حواله کنه اینجا دیگه امیر پرشین انقد زدت سرت داره گیج میره نه نرمال در امانی نه سرورای اسپید هرجا میری یه تیم مث عجل معلق بالا سرته=))