نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 474

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور سوم لیگ، IranV3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

1.امید خان سنی ازت گذشته بزرگ شو مرد مومن
    افتادی مثل بچه های 2 ساله پست های تیم ما رو دیسلایک میکنی پست های تیم اونورو لایک میکنی؟
    از همین لایک ها و دیسلایک ها وضعیتت مشخصه داداشه گلم
    هزینه سگ من بیشتر از اون چیزیه که اینجا خرج کردم واسم مهم نیس! ولی مثل اینکه واسه شما مهم بوده رفتی به لیدرهای قدیم مسیج زدی تو واتس اپ و تلگرام که بیاین قضیه رو جمع و جور کنین!
    لطفا ریپلای نکن گزینه اول رو که مجبورم از یه سری پرونده ها تو ادارات ایران برات پرده وردارم

2.یار کشی و تیم کشی این لایک ها نشون میده دوستان عزیز کثافت کارای بزرگ که نصفشون ایمیلشون بنه نصف دیگه انقدر اخطار گرفتن که اخطار دونیشون پره چه دل و قلوه ای میگیرن!
    چاپلوسایی که دنبال باز شدن ایمیل با قیمه نذری و 1 ملیون بدین من بدم خیریه ایمیل دیگه ندارم و ازین داستانان

3.ما که رفتیم مشکل شما اینه باورتون شده با هر گوه کاری که بکنین تو این سایتتون ما باز هم میمونیم پلی میدیم
    عین جمله شماس که همین ادما سرور بعدی اولین نفر ثبت نام میکنن!
    نه داداش لایک نکن زیرشو مهد کودکی ما نمیایم خیالت راحت!

4.در مورد موضوع توضیحات لازم و کافی داده شده !
    اسم خرابکار و لو دهنده پسوردا هم در همین پست ها هست نیاز به اعلام عمومی نداره
    شما بخونین میفهمین که هر طرفی برین اسم یه اکانت به گوش میرسه!
    همونی که اکانت اول از nw رو با هماهنگی خودشون کرده دیوار برای سیاه نمایی بعد پسوردای اینورو داده به nw برای خود شیرینی
    بله بزرگترین اشتباه ما این بود که پسورد رو در اختیار x گذاشتیم که رفیق این ادم بوده رفته گرفته پسورد رو!
    دوست عزیزی که همرت پارک بود تو اکانت هولدر اونور! دوست عزیزی که ایمیلت بن شد!
    ما گاو نیستیم

5.زدن ayso تو دیوار دقت کنین کی اتفاق افتاده؟
    لوووووووول که انقدر خدا رو شکر با هوشین شما
    ayso دف میریزه تو واحه های این اقا
    ما که پسروردشو نداشتیم
    کی داشته ؟
    لیدرشون پرشین داشته!
    این اکانت چون با nw بازی میکرده و ayso بهش خسارت زده پسوردش از طرف پرشین در اختیار خرابکار قرار میگیره که با این سیاه نمایی ها شما رو ... کنن که خدارو شکر کردن
    پس عزیزانی که میان میگن شما خرابکاری کردین شما پسورد داشتین نه اینجوری نیس!
    خودشون پسورد دادن که اکانت دردسر ساز خودشون رو بزنن تو دیوار بندازنش به جون ما!

5.اما مهمترین مسئله اقای کارگاه که مشخص شد به اندازه یک سرباز پیاده هم نیستی!
    ادعا شده اکانت count به خاطر خرابکاری روی ayso ایمیلش بن شده
    شما اینجا اومدی گفتی نصف شب به پلیرها دسترسی نداشتی که پسوردشون رو عوض کنن!
    در نامه مولتی هانترت مشخصه این کار ساعت 4 بعد از ظهر انجام شده نه نصف شب این یه دروغت!شما یک لحظه شک نکردین که اگر خود پرشین پسورد رو نداده چه جوری تمام اکانت های اونور روشون لاگین شده؟
    اگه ما اینو میدونستیم فکر میکنین میذاشتیم پس اکانت هولدر به دست این بنده خدا برسه؟
    نکته بعدی اگر ای پی خرابکار دیده شده و با اون ای پی خرابکاری انجام شده چرا فقط اکانت های nw چک شده با این ای پی مشترک هستن یا نه؟
    اکانت های اونا اکانته اکانت های ما بوقه؟
    این کار رو باید با کلیه اکانت های سرور میکردین!
    این جوری ما متوجه میشدیم به قول خودت بدون دست بردن در سرور که اون پلیر شلوارش قهوه ای هست

حرفی نمیمونه دیگه به جز ارزوی سلامتی برای خودت و خانوادت ایشالا همیشه شاد و خرم باشین
    باز اگر سنگین بود متوجه نشدی داستان رو عزیزم شمارتو پی وی بده توضیح بدم برات انیشتین!

مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pho3niX نمایش پست ها
    1.امید خان سنی ازت گذشته بزرگ شو مرد مومن
    افتادی مثل بچه های 2 ساله پست های تیم ما رو دیسلایک میکنی پست های تیم اونورو لایک میکنی؟
    از همین لایک ها و دیسلایک ها وضعیتت مشخصه داداشه گلم
    هزینه سگ من بیشتر از اون چیزیه که اینجا خرج کردم واسم مهم نیس! ولی مثل اینکه واسه شما مهم بودهرفتی به لیدرهای قدیم مسیج زدی تو واتس اپ و تلگرام که بیاین قضیه رو جمع و جور کنین!
    شما همین یه مورد رو ثابت کن که بنده به کسی پیام یا مسیجی دادم تو هر نرم افزاری یا شبکه ای من شما رو میکنم مدیر سرورها!

لطفا ریپلای نکن گزینه اول رو که مجبورم از یه سری پرونده ها تو ادارات ایران برات پرده وردارم
    گفتم بالاخره یه روزی پرونده هام برام دردسر میشه
    ادارات ایران که منو بخشیدن شما هم به دل نگیر.
    2.یار کشی و تیم کشی این لایک ها نشون میده دوستان عزیز کثافت کارای بزرگ که نصفشون ایمیلشون بنه نصف دیگه انقدر اخطار گرفتن که اخطار دونیشون پره چه دل و قلوه ای میگیرن!
    چاپلوسایی که دنبال باز شدن ایمیل با قیمه نذری و 1 ملیون بدین من بدم خیریه ایمیل دیگه ندارم و ازین داستانان

3.ما که رفتیم مشکل شما اینه باورتون شده با هر گوه کاری که بکنین تو این سایتتون ما باز هم میمونیم پلی میدیم
    عین جمله شماس که همین ادما سرور بعدی اولین نفر ثبت نام میکنن!
    نه داداش لایک نکن زیرشو مهد کودکی ما نمیایم خیالت راحت!

4.در مورد موضوع توضیحات لازم و کافی داده شده !
    اسم خرابکار و لو دهنده پسوردا هم در همین پست ها هست نیاز به اعلام عمومی نداره
    شما بخونین میفهمین که هر طرفی برین اسم یه اکانت به گوش میرسه!
    همونی که اکانت اول از nw رو با هماهنگی خودشون کرده دیوار برای سیاه نمایی بعد پسوردای اینورو داده به nw برای خود شیرینی
    بله بزرگترین اشتباه ما این بود که پسورد رو در اختیار x گذاشتیم که رفیق این ادم بوده رفته گرفته پسورد رو!
    دوست عزیزی که همرت پارک بود تو اکانت هولدر اونور! دوست عزیزی که ایمیلت بن شد!
    ما گاو نیستیم

5.زدن ayso تو دیوار دقت کنین کی اتفاق افتاده؟
    لوووووووول که انقدر خدا رو شکر با هوشین شما
    ayso دف میریزه تو واحه های این اقا
    ما که پسروردشو نداشتیم
    کی داشته ؟
    لیدرشون پرشین داشته!
    این اکانت چون با nw بازی میکرده و ayso بهش خسارت زده پسوردش از طرف پرشین در اختیار خرابکار قرار میگیره که با این سیاه نمایی ها شما رو ... کنن که خدارو شکر کردن
    پس عزیزانی که میان میگن شما خرابکاری کردین شما پسورد داشتین نه اینجوری نیس!
    خودشون پسورد دادن که اکانت دردسر ساز خودشون رو بزنن تو دیوار بندازنش به جون ما!

5.اما مهمترین مسئله اقای کارگاه که مشخص شد به اندازه یک سرباز پیاده هم نیستی!
    ادعا شده اکانت count به خاطر خرابکاری روی ayso ایمیلش بن شده
    شما اینجا اومدی گفتی نصف شب به پلیرها دسترسی نداشتی که پسوردشون رو عوض کنن!

من کجا گفتم؟ مگه برای پسورد عوض کردن نیاز به پلیرهست؟ خودمون عوضش میکنیم. حالا پلیر اگه آنلاین باشه زحمت مولتی هانتر برای پسورد عوض کردن کم میشه.
    در نامه مولتی هانترت مشخصه این کار ساعت 4 بعد از ظهر انجام شده نه نصف شب این یه دروغت!
    من هنوز متوجه دروغم نشدم اگه میشه زحمت بکشید اسکرین بذارید تناقض های گفتارمو

شما یک لحظه شک نکردین که اگر خود پرشین پسورد رو نداده چه جوری تمام اکانت های اونور روشون لاگین شده؟
    اگه ما اینو میدونستیم فکر میکنین میذاشتیم پس اکانت هولدر به دست این بنده خدا برسه؟
    نکته بعدی اگر ای پی خرابکار دیده شده و با اون ای پی خرابکاری انجام شده چرا فقط اکانت های nw چک شده با این ای پی مشترک هستن یا نه؟
    اکانت های اونا اکانته اکانت های ما بوقه؟
    این کار رو باید با کلیه اکانت های سرور میکردین!
    مگه اکانت دیگه ای هم بوده که اخطار داده نشده؟! بگید آیپیش چک بشه.
    بعد اگه میبود که خرابکاری ادامه پیدا میکرد. قطعا پس به افراد درستی اخطار داده شده.

این جوری ما متوجه میشدیم به قول خودت بدون دست بردن در سرور که اون پلیر شلوارش قهوه ای هست

حرفی نمیمونه دیگه به جز ارزوی سلامتی برای خودت و خانوادت ایشالا همیشه شاد و خرم باشین
    باز اگر سنگین بود متوجه نشدی داستان رو عزیزم شمارتو پی وی بده توضیح بدم برات انیشتین!

ببیند شما دچار سوتفاهم شدید علتش هم این هست که توقع دارید مولتی هانتر تحلیل کنه متخلفی که میاد روی تیم رقیب شما خرابکاری میکنه، عینا میاد روی اکانت های شما هم خرابکاری میکنه. که منطقا مولتی هانتر همچین تحلیلی نداشته پس فقط اکانت های سمت متضرر رو بررسی کرده.

این آیپی که روی ayso لاگ انداخته :94.182.241.17
    روی هم تیمی های Ayso بررسی شده

و آیپی که روی اکانت های تیم شما لاگ انداخته : 5.112.120.194
    روی هم تیمی های شما بررسی شده.

مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

از دوستان بابت دیسلایکی که زدم عذر می خوام به خاطر فشار تهمتی بود که منو عصبی کرده بود