-

نوشته اصلی توسط
SALT
سلام
ویس های همین آقای میلاد 200t موجوده که به پلیر اکانت Ayso (توحید) زنگ زده گفته من 300 هزار تومن میدم که همر های ناروتو رو بزنی تو دیوار (واسه هر همری سیصد هزار میدم)
اگر امید اجازه بده من آپلود کنم ویس ها رو بزارم اینجا بقیه هم بدونن که چقدر خوبین شما
الان هم که اکانت بهداد The Count رو کردین همراشو کپ ناتار و دهاشو صفر کردین با همرای خودش و گلد
چقدر خوبین شما
صبحت بخیر
سلطان بن شدگان
چند صفحه بری قبل تر متوجه میشی دلیلش چی بوده سیر تا پیاز توضیح داده شده و تمامی چت ها و حرف های امیر هم ضبظ شده و هم توحید
امیر جون بچشو قسم خورد که آیسو با ما نیست ، انداختیمش بیرون ، گند کاری کرده !
رمز چیه ، فلان چیزم دست این نمیدیم ! خود امیر جون بشو قسم میخورد که اینو انداختم بیرون بعد اینی که دسترسی نداره رو من بیام بگم همر بزن دیوار ؟ :دی خیلی فانید
اون توحیدم خوب داری میتیغتون ، وگرنه شما به من پیام بده من از سیر تا پیازشو واست بفرستم ، حتی داخل پیام ها گفتم بهش میدونم اسرین میگیری و اینا رو میفرستی واسه امیر منم هدفم همینه چون جون بچشو قسم خورد میخوام بهش بفهمونم به خاطر دف ریختن توی آبادی جون بچتو قسم نخور
واسه 4 تا مدال و رنک ایمیل جون بچتو قسم نخور
فیلم بچشو واسم فرستاد خدا حفظ کنه یه دسته گل بود توی 3 ماهگی از پشت دوربین ادم ضعف میکرد براش ولی بابا .......
اگه یه دونه مثال بیارید که میلاد 200t تا الان یک دونه اکانت خریده یا پول داده به کسی برای بازی ، من حرفتونو قبول میکنم
ولی وقتی صحبت تیم پرشین میشه .......!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Omid
اگه بحث اینه که نمی خواهید جلو بقیه کم بیارید که چرا حذف کردید با من هماهنگ کنید من گردن میگیرم که اشتباه از سمت من بوده، شما ضایع نشید، اما بدون هماهنگی چیزی رو گردن من نندازید متشکرم 
بابا پیش کی کم بیاریم ؟ با سابقه ترین و قدیمی ترین پلیر های سایتت همه از تیم وال و فشار و تری دات بودن
اگه داری سفسته میکنی که ما بیایم بازی کنیم و نون بهت برسه کور خوندین ، والا خود بچه های nw اینجور که شما دارین ازشون دفاع میکنی از خودشون دفاع نمیکنن
ضایع رو شما شدید که اول اومدین گفتین روی اکانت نامه دادیم فقط که پسوور عوض کنن ! بعد گفتی 2 تا اکانت بوده که رمز عوض کردیم بعد گندش درومد خیلی اکانت بوده!!!!!!!
شما فقط باید رمز اکانت ayso رو عوض میکردین که اونم بازم دست بردن توی بازی هست ! ولی اینجور که امیر توی نامه ها بهتون توپیده، همه ی اکانت هارو پسوورداشونو عوض کردین!!!!! ]هر دروغی که میگی بعدش باید چند تا دروغ بهش اضافه کنی که قبلی رو پوشش بده !
اونور یک اکانت گند کاری شده اونم از سمت The count دوست امیربوده که همه ی رمز هارو خود امیر بهشون داده و شما رمز همه اکانت هارو عوض کردین
اینور 4تا اکانت خرابکاری روشون صورت گرفته ولی فقط پسوورد اکانت legaci رو تغییر دادین ! چون بقیشون هنوز کارشون تموم نشده بود
))))
خجالت بکشین
جمله آخر :
سیستم مدیریتی شما وقتی خودشو نشون میده که روز به روز سایت خلوت تر میشه و از اون جالبتر تیمی که همه ی سرور ها یه داستان خرابکای توش رخ میده فقط داخل سایت مونده ، همین یه جمله نشون میده که شما چجوری مدیریت کردین و سودتون از کجا بوده
موفق باشید مثل همیشه
))))))) بابت این همه توضیح هم شیرینی شما محفوظه پیش x
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن