داداش گلم بیخیال
طرف نمیتونه پشت مولتی هانتر خودشو خالی کنه که
انتظار نداری طرف نون خودشوآجر کنه که
انتظار نداری بعد اینکه این همه تیم از اینجا رفتن به خاطر سو مدیریتی ، تنها تیمی که قبولشون داره رو پشتشو خالی کنه
انتظار نداری غرورشو بشکنه بیاد بگه اشتباه کردم !
همین که شروع کرده به دیسلایک و پست های جهت دار ، همه چی رو نشون میده ، نیاز نیست بیای چیزی بگی تا توی جوابش بیاد 15 تا از سوال از خودت بپرسه

)))))))))
این همه ما نوشیتیم ، همه ی جواب های امید حول این محور بود ( سوال های زیاد و بی ربط از ما ، تعریف حکایت ، ضرب المثل ، حمایت از تیم حریف ، حمایت از دست بردن توی سرور ، زنگ زدن به مجتبی ماتریکس برای اینکه بیاد اینجا کمکش کنه و بگه امید حالم ازت بهم میخوره ولی کارت درسته :دی سفسته بیخودی ، ما حرفی از کتیبه نمیزنیم ولی خودش راه به راه اومده میگه کتیبه فلان ، تیم حریف قوی بوده فلان ترسیدید کم آوردید ........... )
حالا بگو به من ادمین بی طرف سایت این حرفا زده ؟
خب مشکل مالیاتی داره کی باید حلش کنه ؟ چی باید حلش کنه ؟
یک مثال دیگه میزنم و دیگه کاری با این شخص نون به نرخ روز خور ندارم
اول سرور من بودم که بدون چشم داشتی گفتم میخوام کمک کنم سایتتون برگرده به روزای خوبش ، کمکی چیزی خواستین بگین در زمینه ی تبلیغات ، شدم مدیر فروم تا فقط جلوی توهین و اسپم رو بگیرم و خدا شاهده تمامی الفاز زشت رو ادیت میکردم و فرقی نداشت از کدوم تیم بوده، از خود مانی پارتیزان بپرسید من چند بار بهش اخطار دادم بابت پست های اسپمی که میزاشت ، یا پیام وقتی میخواست پست بذاره بهش میگفتم ببخشید ولی من این پست رو حذف میکنم یا ادیتش کن یا نذار!
پشتم حرف زدن که میلاد نفوذ داره ، میلاد پول میگیره ، میلاد ماهی 20ک گلد میگیره از امید ، ولی خود امید میتونه شهادت بده که همه ی اینا دروغ بود
منی که بدون چشم داشتی اومدم کمک کنم بهشون و یه گوشه ی کار رو گرفتم و میخواستم پلیر های قدیمی رو برگردونم ، بعد ایشون اومده میگه ضعف مدیریتی من اینجا بود که شما رو کردم مدیر فروم ! به این شخص چی میشه گفت ؟
وقتی زور بهش اومده که 4 تا حرف حق زدیم و از روی غرور کاذبش اومده میگه اشتباهم این بود ترو مدیر فروم کردم
در صورتی که خودم درخواست دادم که نمیخوام دیگه فروم فعالیتی داشته باشم چون پشت سرم حرف بوده!
ما داریم درباره ی دخالت توی بازی و قوانین و اصلاح قوانین و مسائل ریز و درشت صحبت میکنیم بعد اومده میگه زورتون نمیرسه به تیم حریف و کتیبتونو بردن!
بخدا تیم حریف هم اینجوری با ما صحبت نمیکنه و چند تاشون حق دادن به ما ! کلیه پست هاشو میخونی انگار امیر پرشین اومده پست گذاشته!