و نکته جالب دیگه اینه که شما رو دعوت میکنم به یه خورده فکر کردن!
اومدید مثلا نامه مولتی هانتر رو به عنوان سند ساخت و پاخت گذاشتید تو فروم.

خوب عزیز دل اگه زد و بندی بود مولتی هانتر میومد نامه خصوصی رو اکانتی که پسوردشم دست رقیب هست بده؟ مثلا واتس آپی تلگرامی بالاخره یه جا باید این زد و بند انجام بشه دیگه؟!!

بعد شما استناد میکنی به نامه ای که خود مولتی هانتر میدونه تیم رقیب امکان خوندشو داره؟

و مهمترین سوال : آیا اگه به قول شما سو مدیریت نبود و پسورد اکانت های سمت رقیب شما عوض نمیشد کتیبه دست شما باقی میموند؟

آیا انتظار داشتید وقتی سمت رقیب شما پسورد ها چنج شده قبل انجام خرابکاری سمت شما هم همین اتفاق بیوفته؟

ببینید بدون اینکه به کسی غیر از خودتون ربطی داشته باشه، سر سهل انگاری که داشتید و به یه فرد اشتباه اعتماد کردید کتیبه رفته و شما خیت شدید. دیواری هم کوتاه تر از مدیریت پیدا نکردید. من چطور مدیریت میکردم که شما پسوردت رو نمی دادی دست آدم اشتباه، لطفا خیلی واضح و روشن بگید من چه کاری میکردم که کتیبه شما رو نمیزدند که بعد میشدم مدیر خوب؟؟

من درک میکنم شرایط شما رو. احساس میکنید حقتون خورده شده. اما من به هر زبونی میگم حقی خورده نشده شما باورتون نمیشه. دوست دارم حقیقت براتون روشن بشه اما چند روز دیگه ببینم فایده نداره میام سمت شما طرف شما رو میگیرم دوست ندارم اینطوری با خاطره بد اینجا رو ترک کنید.
اگه قراره اینجا رو ترک کنید واقعا بهتره که فکر کنید حقتون خورده شده. اشتباه منم از اول ماجرا این بود که شما رو درک نکردم و سعی کردم حقیقت تلخ رو به جای یه دروغ شیرین بهتون بقبولونم.