نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 474

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور سوم لیگ، IranV3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی که خودشو به خواب زده خیر. هرجا هستید موفق باشید. قضاوت رو می سپریم به افراد بی طرف. شما رو هم با قضاوت جالبتون میسپاریم به خدا. با این مقاومت شدید در مقابل فهمیدن کاری نمیشه کرد. بدرود.
    سلام
    یکی از منتقدین سر سخت مدیریت سایت من بودم که بارها هم بن شدم و تهش تصمیم گرفتم به جای بازی به زندگیم برسم اما...
    حرفتون کاملا درسته کسی که خودشو به خواب میزنه نمیشه بیدار کرد و به نظرم عوض کردن پسورد اکانتهایی که آی پی خرابکار روشون خورده بعد از خرابکاری رو چندتا اکانت از درسترین تصمیمات مدیریت تو این مدت دژکوب بوده و به شخصه بهتون تبریک میگم که یه حرکت مثبت کردید تا بفهمن اگر نصف شب باشه نباشن یکی هست که نزاره سایدش بیش از بیش به گند کشیده بشه.
    در مورد دوستانمون در سایدای جنوب شرق و شمال شرق من واتساپ هم براشون کلی توضیح دادم اما خوب نمیخوان قبول کنن که اشتباه میکنن و کاریش هم نمیشه کرد
    در ضمن امید جان برای ادمینهای فرومتون آی دی مجزا بسازید که حق پست گذاشتن در مورد ساید یا اکانتی رو نداشته باشن و مشخص نباشه کیه که شائبه پیش نیاد که هم شما زیر سوال برید هم اون بنده خدا ادمین فروم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط 200t نمایش پست ها
    ببین بحث ایسو این بوده که امیر جون بچشو قسم خورد که آیسو با ما نیست دانیال بچست حرف گوش نمیده فلانی بچه نفهمه! من هرچی میگم دف ندید به آبادی اینا بچه 15سالن و گوش نمیدن و از گروه انداختمشون بیرون ! و جون بچشو قسم نیخورد من نگفتم و دف نمیدم ، 2 صفحه a4 برای ما نامه میفرستاد و جون بشو قسم میخورد
    تاپ که ریست شد من 2 ک گرزی زدم به آیسو و دفاعی که داخلش بود واسه چندین اکانت خوب بود از شمال غرب !

امیر زیر بار نمیرفت و جون بچشو قسم میخورد ! با پیام هماهنگ کردیم به این شخص بهمونیم جون بچشو الکی قسم نخوره و تا الان با جون بچش جلو رفته و همه حرفشو باور کردن دیگه نکنن

آیسو رو من همون اول باهاش صحبت کردم انقد سادس که سریع لو داد همچی رو که امیر نون و آبش رو میده و مشخص بود ، امیرم دیشب یگفت پول عروسک خریدن برای دخترش رو من دادم و اعتراف کرد به این داستان !

همون اولش به توحید گفتم امیر تورو فرستاده جلو جریان 2 سال پیشو تلافی کنه ))) یعنی مثل روز روشن بود برام که وقتی با توحید حرف میزنم انگار دارم با امیرپرشین صحبت میکنم
    من 3 شب در حد 2-3ساعت خوابیده بودم به خاطر دف دادن به آبادی و واقعا جونی نمونده بود بشینم دف بک بدم از آبادی
    اومدم با توحید صحبت کردم که دف نده و با ما باش
    جواب داد !حدود4-5روزالکی الافش کردم به بهانه های مختلف تاریکاوری کنم، به من زنگ زدگفت من برای پول بازی میکنم و این حرفا
    بازم مشخص بود از طرف امیر اجیر شده چون هیچی نگفت و فقط گفت من برای پول بازی میکنم هرکی بیشتر بده با اونم
    توحید اول قرار بود فقط دف نده به ما هزینشم گرفت برای این کار

بعد گفت سمت ne دف میریزم پول بزن ! الکی میگفت 120ک دف کردم پول بزن ، بنده خدا انقد ساده بود کاری با تاپ نداشت الکی میگفت دف کردم ، خب این تابلو بود دیگه فدات شم با امیره داره دروغ میگه

باز گفت بیا کتیبه بدم ببری بیا همر فلانی رو بزنم دیوار انقد بدی ، دونه دونه خودش میگفت ما ام اینور مخندیدیم

مثلا شب گفت زدم به ناتار ، صبح هیچی توی تاپ هجوم نمیرفت بالا ))))) ولی این میگفت پولشو بزن من زدم به دیوار

کلا آدم ساده و باحالیه کل جریانش این بود ، وگرنه با 100 تومن نمیشه هم برای nw دف بریزه توی پوشر هم همرشو بزنه دیوار هم 3تا کتیبه بده به ما !

تو که آی دی منو داری تو پیام بده من برات بفرستم عکس و وویس که به خود توحیدم گفتمم به امیر بگو 100 تومن هزینه کردم بهت بفهمونم جون بچه هات برات هیچ ارزشی نداره ،

تو اومدی میگی در جریان نبودی ولی ریز به ریز همچی رو میدونی :دی ،
    در مورد اکانت آیسو اصلا حرف نزدن که اون شخص کلا با خودشم درگیره سرور بوده با ما بوده گلد بهش دادیم دف دادیم آخر همرشو زده رو نقشه خودمون و یا فروخته. توی ویسی که من گوش کردم گفته بودی به ازای هر همر 300 تومن میدی و بحث 100 تومن نبود. حالا چه جدی بوده چه فان بازم مقصرید که این بحثها رو راه انداختید که اونور بگن اینا میخواستن بزنن نتونستن پس ما هم میزنیم. همین چیزا باعث کثیف بازی میشه
    طرف هم حذب باده و اما درباره امیر حداقل اونقدر .. داره که بگه من کردم الانم میگه اگر من خبر داشتم خیلی بدتر از اینها خرابکاری میکردم از کسی هم ترس نداره این هم که هی بیای بگی جون بچش براش ارزش نداره و این مدل حرفا اصلا قشنگ نیست کسی که امیر رو خوب بشناسه میتونه راجبش نظر بده و شماها نمیتونید بیاید خانواده طرفو زیر سوال ببرید. در مورد خودم هم من نیستم تو سرور اما دیروز که یه بنده خدایی از جریان سرور گفت زنگ زدم امیر ببینم چی میگه که کامل توضیح داد جریانو و این شد که من در جریان قرار گرفتم .
    تیم شما یه ایراد بزرگ داره و اونم اینه که کارتون رو گردن نمیگیرید و هی میندازید گردن هم دیگه یکی میگه تیم آرمان کرده یکی میگه تیم مانی بوده یکی میگه تیم صادق بوده در حالی که همه با هم یکی هستید و دارید بازی میکنید و همیشه شروع کننده کثیف بازی هستید اما با هوچیگری و زبون بازی میخواید بندازید گردن تیم رقیب. بیاید یک بار بدون سفسته بازی بگید کثیف بازی کردیم و تلافی کردن مقصر خودمونیم. جالبه همیشه هم طلبکار از زمین و زمان میشید اگر باگ بزنید اگر دف بریزید تو آبادی همر بکنید دیوار اشکال نداره و نمیبینید اما تا همون حرکت رو سرتون بزنن شاکی میشید. قبلا هم هم امیر گفت هم من که ما شروع کننده کثیف کاری نیستیم اما تموم کننده های خوبی هستیم پس لطفا یکم بشینید وجدانتون بزارید وسط و ببینید کدومتون چیکار کردید اول از همه که باعث این اتفاقات شدید. این که فلانی تو تیم فلانیه و با ما نیست هم نکنید چون همتون با هم هستید.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
    باز خوبه که میدونی متضرر شدی . بعد از 2 سال ، فکر میکردیم سبک مدیریتتون عوض شده . اما همونه که بود . سرور نرمالی که میخواستیم بیایم رو نمیایم .
    نحوه برخورد شما با این خرید و فروش ها اگر که درست بود برای حداقل یه سرور این مشکلات رو نداشتید
    اما همه سرور ها همینه داستان .حتی اکانت متخلف رو بن نکردید و میگید ایمیلش رو بن کردید . این شبیه به جوکه
    موفق باشید
    شما منتال صغیری یا کبیری یا...
    مردک بیا به کارات برس نشستی اینجا بازی میکنی؟
    ویرایش توسط MATRIX III : 08-21-2020 در ساعت 05:46 AM
    مجله تخصصی اقتصادی تجارت آسیا

لطفا ثبت نام کنید.

2. تشکر mohsen.2pac, M3nTaL, WondeR تشکر نمود
    پسندیدن mohsen.2pac, M3nTaL پسندید
    نپسندیدن pho3niX نپسندید