نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 474

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور سوم لیگ، IranV3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 200t نمایش پست ها
    مجتبی جان شما توی سرور نبودی نمیدونی ! هر سرور 2 تا اتفاق مشابه افتاده و تصمیم گیری ها تفاوت داشته !!!

اصلا همین سرور !بعد از خرابکاری روی اکانت ayso به گفته امیر پرشین (تماس تلفنیش با من ضبط شده)مولتی هانتر رمز همه اکانت های nw رو عوض میکنه تا اتفاقی نیفته و دونه دونه نامه میده بهشون که با چه اکانت هایی آی پی مشترک دارن !!! نشون به اون نشون که تاپ هفته گذشته هیچ اکانتی از nw چند ساعت نیومد توی تاپ غارت چون رمز ها عوض شده بود و تا پسوورد ها از ایمیل ریکاوری شه زمان برده بود !!!

دیشب پیام اومد گفت برای ما هم همین کار رو کنین ، نکردن ! تیم پرشین هم دید ممکنه مولتی هانتر همون کار رو با ساید ما انجام بده ، دیگه صبر نکردن و کثافت کاری رو انجام دادن !

مولتی هانتر شخص رو پیدا کرد و فقط ایمیلش رو بن کرد ! ولی با اون حال حتی هیچ کاری نکرد که رمز بقیه اکانتا عوض شه !!!

وقتی کثافت کاری شده توی این همه سرور واسه مارو گفتن قانون نمیذاره ، واسه اونا رو بک دادن و براش نامه عمومی داخل بازی چنل تلگرام زدن متوجه میشی چی میگم

تیم پرشین این همه وقت پسوورد داشته و نفوذ داشته ، ولی ببین چقد بدبختن که با پسوورد هم نتونستن کاری کنن و جنگ یونیکشونم زدیم ! دف میریختن توی داحه ها با نفوذی که داشتن ولی هیچ کاری نتونستن کنن !

خفت و خاری از این بیشتر ؟!!
    ای تو روح امیر پرشین
    آخه تو حرف امیر رو باور میکنی؟ بابا ایستگاتون میکنه امیر وگرنه چجوری مشخص میشه کدوم ایمیل مال کدوم ساید و اکانته؟ من خودم سایت داشتم همه ایمیل ها یه جا بک آپ میشه و شما فقط در صورتی میتونی ببینی ایمیل مال کدوم اکانته که بری رو اون اکانت و تغییر رمز براش دونه دونه اکانتا بزنی و این کار زمانبر هست.
    امیر الکی جو میده :d

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط pho3niX نمایش پست ها
    4نفر اومدن
    از یه تیم
    هرچی مدیریت میگه لایک میکنن خیلی میپسندن
    دوستان در شیرینی فروشی تجربه زیادی دارن جمیعا در بخش نون خامه ای خامه مال هستن اینارو ولشون کنین خوشال خرم باشن

حاج نوری یه توپ دولایه کن بده اینا برن حیاط به بازیشون برسن ما اینجا جلسه داریم

اقایونی که حمایت میکنین نکنه شما هم بهره مند هستین از حمایت بی دریغ مولتی هانتر و مدیریت؟
    شایدم اقا امید شخصا ازتون نظر میخواد بیاد روی اکانت هاتون دف بسازه!

نمیدونم والا
    شایده دیگه

وقتی میگم تو چیزی که مربوط به شما نیس دخالت نکنین نه از سر دعوا با شماس
    دقت کردین مدیریت سایت از دیروز گم و گور شد؟
    شما میاین داد و هوار راه میندازین اینا در میرن جواب نمیدن!
    ایشالا که این مورد از پشت پرده هماهنگ نشده

------------------------------------------------------------------------------------------------------

هر چی میگذره بو فاضلاب بیشتر بلند میشه!
    مدیریت محترم مولتی هانتر امید خان بیاین توضیح بدین ما بدونیم
    به چه دلیل در روز جمعه با پنل مدیریتی اومدین پسورد کلیه اکانت های ساید nw رو عوض کردین نامه زدین بهشون برین پسوردارو از ایمیل ببینین
    شما با فلان اکانت ها ای پی خوردین

ایا این دخالت مستقیم در بازی نیس؟

اگر خوبه چرا برای اینور نکردین؟
    اگر بده و دخالته چرا این کار رو کردین؟
    مگه داریم یه بوم و دو هوا؟
    مگه داریم اینقدر شتر مرغ بازی؟

میدونی کجا خراب کردی داداش گلم امید؟
    اونجا که اومدی هوا اقلیتو داشته باشی حذف نکنن الان اکثریت میرن رو حذف

میدونی کجا خراب کردی؟
    اونجا که بعد 6 سال هنوز نتونستی سرورارو فیکس کنی هر سرور با یه داستان جدید مواجهیم!
    یه سرور ابادی نیرو سازی داره یه سرور نداره یه سرور کم داره یه سرور دف ناتار فضاییه یه سرور ناتار منبع نمیده یه سرور لاگین رو اکانت تیم میشه مولتی بازی یه سرور نمیشه یه سرور نامه های خصوصی میره یه سرور از اکانت بن شده پوش میشه گرفت یه سرور نمیشه !
    چند چندی؟ میشه بگی؟
    2 هیچ عقبی از خودت
    تو که یه قانون مدون مشخص نداری در یه جریان کاملا مشابه در عرض 1 هفته 2 تصمیم متفاوت میگیری دم خروستو قبول کنیم یا قسم حضرت عباستو؟

جمع بندی تیم به زودی اعلام خواهد شد.
    منتظر پاسخ هاتون هستیم اقا امید

- - - Updated - - -
    پیام جان بهت چی گفته بودم؟ حیف وقت که برا بازی همچین جایی بزاری
    مجله تخصصی اقتصادی تجارت آسیا

لطفا ثبت نام کنید.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
    ای تو روح امیر پرشین
    آخه تو حرف امیر رو باور میکنی؟ بابا ایستگاتون میکنه امیر وگرنه چجوری مشخص میشه کدوم ایمیل مال کدوم ساید و اکانته؟ من خودم سایت داشتم همه ایمیل ها یه جا بک آپ میشه و شما فقط در صورتی میتونی ببینی ایمیل مال کدوم اکانته که بری رو اون اکانت و تغییر رمز براش دونه دونه اکانتا بزنی و این کار زمانبر هست.

- - - Updated - - -

پیام جان بهت چی گفته بودم؟ حیف وقت که برا بازی همچین جایی بزاری
    اقا امید فعلا فقط تشکر میکنن
    فعلا نه جوابی اومده بابت سوالات نه حرفی زده شده
    ایشالا که دارن رسیدگی میکنن ولی اینهمه وقت برای پاسخ به یه سوال ساده اگر چیزی نباشه نباید اینقدر طول بکشه!

3. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید
    200t
    Guest
    ای تو روح امیر پرشین
    این فقط یه بخش کار بود ، واسه اونور نامه دادن روی اکانتا واسه اینور هیچ ! طرف خیلی وقته میومده روی اکانتا و دونه دونه پوشرا رو میدونسته کجان و دف میریخته

جایی ده واندر ازش پوش میگرفت رو دف فرستادن بدون اینکه تک اسکات بدن ، هر جایی که دف میریختن خیلی مطمئن و بدون بررسی فرستادن

این همه وقت پسوورد داشتن ولی نتوستن حتی با دف ریختن توی آبادی گاری کنن ، دیددن حقیر تر این حرفا هستن ، اومدن 3 میلیون دف رو بک دادن کتیبه رو با لینک سبز بردن

5تا همر رو زدن به ناتار و توی دهکده واندر جاسوس شارژ کردن

مدیریت هم .......

5. تشکر M3nTaL, pho3niX تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, pho3niX پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

این فقط یه بخش کار بود ، واسه اونور نامه دادن روی اکانتا واسه اینور هیچ ! طرف خیلی وقته میومده روی اکانتا و دونه دونه پوشرا رو میدونسته کجان و دف میریخته

جایی ده واندر ازش پوش میگرفت رو دف فرستادن بدون اینکه تک اسکات بدن ، هر جایی که دف میریختن خیلی مطمئن و بدون بررسی فرستادن

این همه وقت پسوورد داشتن ولی نتوستن حتی با دف ریختن توی آبادی گاری کنن ، دیددن حقیر تر این حرفا هستن ، اومدن 3 میلیون دف رو بک دادن کتیبه رو با لینک سبز بردن

5تا همر رو زدن به ناتار و توی دهکده واندر جاسوس شارژ کردن

مدیریت هم .......
    میلاد جان من که نیستم اما ویس تو موجوده دست امیر که قبل همه اینا پول دادی به آیسو که همر ناراتو اینارو بزنه دیوار تمام صحبتهایی که فرستادی سیو شده نشون به اون نشونی که گفتی کاری میکنم علیرضا در به در دیگه بازی نکنه

بعدشم قوانین از قدیم میگفت مدیر فروم با آی دی فروم حق پست گذاشتن نداره برای اینکه شائبه ای پیش نیاد و ادمین سایت باید برای شما یه اکانت اختصاصی میساخت که مشخص نباشه شما اصلا کی هستید
    ویرایش توسط MATRIX III : 08-20-2020 در ساعت 01:08 PM

لطفا ثبت نام کنید.

7. تشکر sw team, WondeR تشکر نمود
    200t
    Guest
    ای تو روح امیر پرشین
    ببین مجی اولش اومدی گفتی امیر سرکارتون گذاشته ،اصلا ممکن نیست این کار ، امیر الکی جو میده و اصلا مولتی هانتر دسترسی نداره به این چیزا ، من خودم سایت داشتم ، باید بری دونه دونه تغییر رمز بزنی براشون )))) دیدی امید زده براشون دونه دونه ))

ببین خیلی تابلوئه اومدی اینجا کمک امید و امیر و لاپوشونی کنی
    بعد اومدی گفتی من خودم مخالف مدیریتتم ولی این کار درست بوده
    برو خدا روزیتو جای دیگه بده نه امیر
    برو یه جا که4 نفرنشناسنت ،حاضرم شرط ببندم رکورد بیشترین زدن همر مردم به دیوار با اختلاف دست خودته ، نصف درامدت از امیر با این کار بدست اومده ، 50بار ایمیلت مسدود شده فقط به خاطر فحاشی و چیزای دیگه ، بعد شدی معلم اخلاق ))))))))) قاضیه عادل )))) حاج مجتبی ماتریکس ، مرد مردان ، رستم زمانه بده دو بابا

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    به نظرم دیگه با بچه ها صحبت نکن چون نتایجی که میگیری خارج از عرف، منطق و حتی عقله.

سرور بک نمی خوره. حرفاتون هم با هم تناقض داره. استدلال ها ضعیف و بی پایه.
    جواب های منو هم یا نمی خونید یا خیلی دارم بد توضیح میدم که متوجه نمیشید.

شما عوض کردن پسورد اکانت ها برای جلوگیری از ادامه خرابکاری رو میگیه دخالت در سرور بعد در کنارش درخواست بک دادن سرور داری؟؟ اسم این دخالت نیست؟
    این یک تناقض ( خب پس ما قبول میکنی دست بردی توی سرور دیگه درسته ؟ )

تناقض دوم:
    از اکانت های شما هم بعد از خرابکاری پسورد عوض شده اما در هیچ یک از صحبت هاتون بهش اشاره نکردید. و عمدا به فراموشی سپرده میشه.
    (هیچ کدوم از اکانت های ما پسووردش عوض نشده و با همون پسوورد واردش شدم حتی بعد از اینکه مولتی هانتر چندین نامه هم داد برای پیدا کردن شخص متخلف )

تناقض سوم:
    خودتون دارید میگید پسورد اکانت های تیم رقیب بعد خرابکاری عوض شده چرا برای ما نشده (توقع اینکار قبل خرابکاری)
    (پسوورد تمامی اکانت هاشون دونه دونه عوض کردین و براشون نامه گذاشتین ، در صورتی که با اکانتی آی پی داشتن که با خودشون بوده،اگه یه آی دی واتساپ یا تلگرام بدین من تماس امیر پرشین با خودم رو ضبط کردم براتون میفرستم که داخل گفته تمامی رمز هارو به بهداد دادم یعنی همون اکانت the count و اینکه رمز های مارو اصلا عوض نکردین و ما طبق روال قبل لاگین داشتیم رو همه ی اکانت ها و حتی 2 روز بعدش هم این کارو نکردین ، ما اینجا اعلام کردین برای اجرای عدالت برای ما هم انجام بدین چون نوعی دست بردن توی بازی هست ، ولی شما مخالفت کردی و به گوش حریف رسوندی تا فشار ما بیشتر نشده سریع کارشونو تموم کنن و محاسباتتون درست از آب درومد و به 12 ساعت نرسید که اجرایی شد )
    تناقض چهارم:
    میگید ما به قوانین خودمون احترام نمی ذاریم، اما تا میگیم پسورد دادن نقض صریح قوانین هست سکوت میکنید.
    ( پسوورد دادن چیه بابا ، چرا مثل بچه ها داری طرفداری میکنی ؟ ما میگیم جلوی این کارو بگیر یا اگه کاری واسه اونور میکنی واسه ما هم انجام بده ، اومدی میگی پسوورد دادن نقض قوانینه ؟ میخوای بیا واسه ما پانیشم بزن طرف 4تا سرور روی واندر ما بوده و صفر تا صد واندر دستش بوده ، این سرور بهش فشار آوردن یا هر چیر دیگه اومده پسوورد لو رفته ، ما داریم یچی دیگه میگیم شما صورت مسله رو داری عوض میکنی متنت بیشتر شه ؟ )

تناقض پنجم:
    وقتی در تیم دیگه خرابکاری شد سکوت کردید و درخواست بک داده شدن سرور یا خسارت نداشتید اما حالا رفتار و درخواست متناقضی دارید.
    (اول اینکه اگه نظرسنجی میذاشتین صد در صد قبول میکردیم اینو بارها اعلام کردیم حتی قبل از ین سرور که ، وقتی بک بدید چند بار ، دیگه نه خرید و فروشی میشه نه کسی خرابکاری میکنه چون نتیجه ای نمیگیره و مورد دوم اینکه اکانت ایسو یکم نیروی دفاعی خورد به دیوار و همر آنچنانی ام نداشت و کاملا ساختگی این کارو کردن که امروز شما جلوی ما اونو علم کنی ! ببینید پسوورد آیسو رو دادن به بهداد از اکانت the count و آی پی که بدست آوردین و ایمیلی که بن کردین واسه اکانت The count بوده که من گفتم فایل صوتی مکالمم با امیر پرشین موجوده که خودش همه ی رمز هارو داده به اون شخص و در واقع با هم هستن کاملا ! )
    تناقض ششم:
    مدیریت رو متهم به اجرا نکردن قوانین میکنید اما در کنارش با تهدید به حذف کردن درخواست به کرسی نشوندن خواسته غیرقانونی خودتون رو دارید.
    ( اکانت آیسو سر جمع 100ک گندم خور ازش نخورده به ناتار و به گفته ی امیر این اکانت جز دردسر چیزی واسه اونا نداشته و از گزوه انداختنش بیرون و کلی ام گندکاری بالا آورده توی سایدشون ! در صورتی که اینور 4تا اکانت به باد رفتن 1_ اکانت هولدر که 4-5تا همر داشت رفت توی دیوار و توی دهکده واندر جاسوس شارژ کردن و 2تا کتیبه مهم مرتاض یونیک و چکمه کوچیک رو با بک دادن 3 میلیون دفاع با لینک سبز بردن-2- اکانت tiuborn که حدود 900ک دفاعی رو ازش بک دادن و کتیبه معماری یونیک رو بردن با لینک سبز -3- اکانت legac که اکانت توی مختصات واندر بود و ساپورت اصلی واندر بود -4- همر اکانت kouroshe kabir که قرار بود دیروز جنگ کوچیک بره توش تا رم شارژ شه و واندر زن بشه ! به نظرتون 100گندم خور در برابر اینا مساویه ؟ شما ارزش 100ک نیزه رو بیشتر از این همه مورد که گفتم میدونستین که اونور تک تک اکانت هارو تغییر دادین رمزشون رو ولی اینور فقط نگاه کردید ؟ )

تناقض هفتم:
    میگید رفتار مدیر تبعیض گونه بوده اما تبعیض درین ماجرا اگه قرار بود باشه به این شکل بود :
    خسارت اکانت دیگری که در ابتدا درش خرابکاری میشد از طرف مدیریت داده میشد و در عوض الان دخالتی نمی کرد.
    نه اینکه ما اونجا دخالتی نکردیم اینجا هم دخالت نمی کنیم باز شما ما رو متهم به دخالت کردن میکنید.
    دخالتتون این بود که اونور رمز همه ی اکانت هارو عوض کردید ولی ما درخواست چک کردن آی پی رو دادین ولی شما صبر کردی تا اول خرابکاری صورت بگیره ، دقیقا 12 ساعت بعد حرف شما این اتفاق افتاد و مورد بعدی اینکه شما خسارت این 2 قضیه رو یکی میدونین ؟ اون اکانت اکانت هولدر ساید بود که این همه آدم براش زحمت کشیدن و نمیشه به چشم یه اکانت ساده دید ! و 3 تا کیتبه ی مهم بازی و 5-6تا همر خوب ! )
    انگار هرجا که ما به نفع شما کاری نکنیم همین کاری نکردن و دخالت نکردن ما میشه تعریف شما از دخالت

حالا که بهانه پیدا نکردید چسبیدید به پسورد عوض کردن بعد خرابکاری همین بهانتون مشخصه که چقدر خداروشکر مدیریت بی عیب و نقص بوده درین سرور که نتونستید هیچ مدرک و دلیلی برای جانب داری پیدا کنید و یک بهانه کاملا مسخره که جالب اینجاست برای خودتون هم انجام شده رو دست آویز کردید.

شما جواب تناقض های بالا رو بده بعد دنبال رفتار متناقض مدیریت باش. متشکرم.

با رنگ قرمز جواب دادن ؛ واقعا یا خودتونو زدین به اون راه که اینجوری حرف میزنین

یا شما امید نیستین شخص دیگری هستین

- - - Updated - - -

حالا که بهانه پیدا نکردید چسبیدید به پسورد عوض کردن بعد خرابکاری همین بهانتون مشخصه که چقدر خداروشکر مدیریت بی عیب و نقص بوده درین سرور که نتونستید هیچ مدرک و دلیلی برای جانب داری پیدا کنید و یک بهانه کاملا مسخره که جالب اینجاست برای خودتون هم انجام شده رو دست آویز کردید.

شما جواب تناقض های بالا رو بده بعد دنبال رفتار متناقض مدیریت باش. متشکرم.
    WhatsApp Image 2020-08-20 at 23.24.26.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-20 at 23.24.27 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-20 at 23.24.27.jpeg

اول به دروغ گفتین چند 2تا اکانت ، بوده و نامه دادیم بهشون ! بعد گفتین 2 تا اکانت بوده

نامه ی مولتی هانتر روببینید ! کجای دنیا دیدین همچین چیزی رو !
    به خاطر 50-60ک نیزه و 40-50ک گرزی ببینید چطوره داره دست بوسی میکنه !

ولی اینور اکانت هولدر 5 تا همرش رفته دیوار و توی واندرش جاسوس شارژ شده ! 1میلیون دف از کتیبه مرتاض بک داده شده و حدود 800ک دف از رویکتیبه چکمه کوچیک و با لینک سبز بردنش ! ساختمان های مهم رو با گلد تخریب کردن
    اکانت tiubron حدود یک میلوین دف بک داده شده ازش و کتیبه معماری یونیک رو با لینک سبز بردنش
    اکانت kouroshe kabir همرشو قرار بود دیروز جنگ آموز بره روش و رم شارژ کنه و واندرزن بشه رفته توی دیوار
    اکانت legaci که نزدیکترین و بهترین ساپورتر واندر بود چون همه دهکده هاش دور واندر بود

داخل عکس ببینید ! به اکانت The king گفتن که دلیل آی پی داشتنتون با اکانت The count چیه و چیزی نگفتن ! طبق همون گفته ای که داشتم تمامی پسوورد های شمال غرب ذو امیر داده به بهداد از اکانت The count
    در واقع خرابکاری روی اکانت ayso هم کار همون تیم بوده که آی پی مشترک داشته باهاشون و خود مولتی هانتر گفته که The count انجام داده و ایمیلش بن شده!

یعنی سناریویی از پیش تعیین شده با همکاری جناب امید خان !!! که ما اومدین گفتیم حالا که برای 100ک گندم خور اون همه کار کردین ساید شمال غرب ، بیاید این کار کوچیک رو هم برای ما انجام بدین ! ولی شما قبول نکردی ! و طبق برنامه همون شب عملیات کثیف اجرا شد

بعد شما اومدی میگی ما جانبداری پیدا نکردیم ؟ برای 100ک گندم خور از یک اکانت که خود Nw میگه انداخته بودمش بیرون این همه صفحه جانبداری کردی و به خاطر این 100ک گندمخور رفتی پسوورد همه اکانت هارو عوض کردی دونه دونه بهشون گفتی با چه اکانت هایی آی پی داشتن بعد اینور هیچ کاری نکردی میگی ما نتونستیم دلیل پیدا کنیم که مدیریت جانب داری نکرده ؟
    حالت خوبه واقعا ؟

تو روز روشن این همه روغ گفتین خجالت نمیکشین ؟ این همه پست گذاشتی همش داری از اونور حمایت میکین ما خنمون گرفته !هیچ حرفی از کسی که کثافت اری کرده نمیزنین و طوری با ما حرف میزنین که انگار ما خرابکاری کردیم!
    خجالتم خوب چیزیه ! اول 2 تا اکانت بود الان شد همش ؟ دروغ تو روز روشن ! ماست مالی تو روز روشن ؟! دست بردن توی بازی تو روز روشن ! شخصی که خرابکاری کرده رو پیدا کردین هیچ کاریش نداشتین ؟!!!!! مگه میشه ؟؟؟ من یه پروفایل نوشتم منو 5% پانیش زدید ! بعد کسی که 4تا اکانت 3 ت ا کتیبه و زحمات n نفر رو به باد داده هیچ کاری ندارین و داره خیلی شیک و مجلسی بازی میکنه !

داخل عکسای نیرو های ساید ثابت کردم میتونیم بازی کنیم و چیزی نشده و بازم خیلی راحت میبریم بازیو ولی فقط و فقط رفتارای یوریه شما باعث شده دیگه جلوی توهین های شما وایسیم و دیگه بازی نکنیم
    ویرایش توسط 200t : 08-21-2020 در ساعت 01:38 PM

9. تشکر scor, M3nTaL, partizan, shoshor, pho3niX تشکر نمود
    نپسندیدن Omid نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

ببین مجی اولش اومدی گفتی امیر سرکارتون گذاشته ،اصلا ممکن نیست این کار ، امیر الکی جو میده و اصلا مولتی هانتر دسترسی نداره به این چیزا ، من خودم سایت داشتم ، باید بری دونه دونه تغییر رمز بزنی براشون )))) دیدی امید زده براشون دونه دونه ))

برو یه جا که4 نفرنشناسنت ،حاضرم شرط ببندم رکورد بیشترین زدن همر مردم به دیوار با اختلاف دست خودته ، نصف درامدت از امیر با این کار بدست اومده ، 50بار ایمیلت مسدود شده فقط به خاطر فحاشی و چیزای دیگه ، بعد شدی معلم اخلاق ))))))))) قاضیه عادل )))) حاج مجتبی ماتریکس ، مرد مردان ، رستم زمانه بده دو بابا

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

اول به دروغ گفتین چند 2تا اکانت ، بوده و نامه دادیم بهشون ! بعد گفتین 2 تا اکانت بوده

ولی اینور اکانت هولدر 5 تا همرش رفته دیوار و توی واندرش جاسوس شارژ شده ! 1میلیون دف از کتیبه مرتاض بک داده شده و حدود 800ک دف از رویکتیبه چکمه کوچیک و با لینک سبز بردنش ! ساختمان های مهم رو با گلد تخریب کردن
    اکانت tiubron حدود یک میلوین دف بک داده شده ازش و کتیبه معماری یونیک رو با لینک سبز بردنش
    اکانت kouroshe kabir همرشو قرار بود دیروز جنگ آموز بره روش و رم شارژ کنه و واندرزن بشه رفته توی دیوار
    اکانت legaci که نزدیکترین و بهترین ساپورتر واندر بود چون همه دهکده هاش دور واندر بود

داخل عکس ببینید ! به اکانت The king گفتن که دلیل آی پی داشتنتون با اکانت The count چیه و چیزی نگفتن ! طبق همون گفته ای که داشتم تمامی پسوورد های شمال غرب ذو امیر داده به بهداد از اکانت The count
    در واقع خرابکاری روی اکانت ayso هم کار همون تیم بوده که آی پی مشترک داشته باهاشون و خود مولتی هانتر گفته که The count انجام داده و ایمیلش بن شده!

یعنی سناریویی از پیش تعیین شده با همکاری جناب امید خان !!! که ما اومدین گفتیم حالا که برای 100ک گندم خور اون همه کار کردین ساید شمال غرب ، بیاید این کار کوچیک رو هم برای ما انجام بدین ! ولی شما قبول نکردی ! و طبق برنامه همون شب عملیات کثیف اجرا شد

بعد شما اومدی میگی ما جانبداری پیدا نکردیم ؟ برای 100ک گندم خور از یک اکانت که خود Nw میگه انداخته بودمش بیرون این همه صفحه جانبداری کردی و به خاطر این 100ک گندمخور رفتی پسوورد همه اکانت هارو عوض کردی دونه دونه بهشون گفتی با چه اکانت هایی آی پی داشتن بعد اینور هیچ کاری نکردی میگی ما نتونستیم دلیل پیدا کنیم که مدیریت جانب داری نکرده ؟
    حالت خوبه واقعا ؟

تو روز روشن این همه روغ گفتین خجالت نمیکشین ؟ این همه پست گذاشتی همش داری از اونور حمایت میکین ما خنمون گرفته !هیچ حرفی از کسی که کثافت اری کرده نمیزنین و طوری با ما حرف میزنین که انگار ما خرابکاری کردیم!
    خجالتم خوب چیزیه ! اول 2 تا اکانت بود الان شد همش ؟ دروغ تو روز روشن ! ماست مالی تو روز روشن ؟! دست بردن توی بازی تو روز روشن ! شخصی که خرابکاری کرده رو پیدا کردین هیچ کاریش نداشتین ؟!!!!! مگه میشه ؟؟؟ من یه پروفایل نوشتم منو 5% پانیش زدید ! بعد کسی که 4تا اکانت 3 ت ا کتیبه و زحمات n نفر رو به باد داده هیچ کاری ندارین و داره خیلی شیک و مجلسی بازی میکنه !

داخل عکسای نیرو های ساید ثابت کردم میتونیم بازی کنیم و چیزی نشده و بازم خیلی راحت میبریم بازیو ولی فقط و فقط رفتارای یوریه شما باعث شده دیگه جلوی توهین های شما وایسیم و دیگه بازی نکنیم
    امید جان نامه های ارسال شده و رد و بدل شده کاملا مشخص هست
    1- اولا شما پسورد اکانتهای خرابکاری شده رو عوض نکردید اکانتهایی رو عوض کردید که با ظن خودتون احتمال خرابکاری روش میرفت !!!
    2- اینور هم از قضیه مطلع بودید فقط نگاه کردید !!
    3- خیلی راحت تو فروم به همه دروغ گفتید !
    دو مورد اول رو میشه یجوری باهاش کنار اومد گذاشت به حساب بازی بلد نبودن و مدیریت ضعیف و ....
    مورد سوم رو کجای دلمون بزاریم ؟؟
    دخالت مستقیم تو بازی کردی ! بدون اینکه طبق قوانین حقش رو داشته باشی ! اونور انجام دادی روی اکانتهایی که با ظن شما پسورد داشتند اینور میدونستی و سکوت کردی که این امر اتفاق بیافته خیلی راحت هم تو چشم این همه ملت نگاه کردی دروغ گفتی !!!!
    ویرایش توسط partizan : 08-21-2020 در ساعت 02:03 PM

11. تشکر scor, M3nTaL, shoshor, pho3niX تشکر نمود
    پسندیدن AmiR SalaR, scor, M3nTaL, shoshor, pho3niX پسندید
    نپسندیدن Omid نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

خنده داره خیلی ضعیف شدین
    stupid :

عشقم حذف میکنی بیایم جنگ ببریم یا پلن تک هیرو بریم روت
    مرسی که هستی
    boogh :

مرسی که تا اینجا ارث مارو نگه داشتی ، تایم حذف بده تک هیرو لانچ کنم

همینجا میگم به اونایی که تو کف این کتیبه هستند
    بشینین تا نوبتتون بشه تا 4 تا بیگ همر سرور هم بیاد طرف من این کتیبه از جاش تکون نمیخوره گفتم خیالتون راحت باشه
    زدن جنگ منحصر جرعت میخواد که فقط من داشتم زدم شما فقط به گفته خودتون با نامردی کتیبه بلدین بلند کنید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

حالت خوبه واقعا ؟

مهندس بله دونه دونه باید عوض بشه اما آیا امید وقت گذاشته یه ساید رو پسورد عوض کرده یا همون تعداد محدودی که آی پی با اکانتا شما داشتن؟ من موندم الان از این ناراتحید ساید رقیب نتونستید بیشتر از اونی که میخواستید خرابکاری کنید یا اینکه جواب خرابکاریتون رو دادن ناراحتید؟
    بعدش من با امید چیکار دارم که طرفشو بگیرم کار درست انجام داده دمش گرم دیگه شما علاقه به هوچیگری داری مشکل خودتونه
    بعدشم تو الان مشکلت دقیقا چیه اینکه ؟ خودتونو زدید به کر بودن، طرف میگه تعدادی خاصی اکانت پسوردشون عوض شده بعد تو میگی همه اکانتا دونه دونه ، خداوکیلی یه چیزی بگو بگنجه

اگر قرار باشه از ساید دیگه با ساید دیگه آی پی بخوره و هی مولتی پسورد چنج کنه که دیگه کارش میشه چنجر به جای مولتی هانتر.
    قبول کنید دوستان هوچیگر تا زمانی که رو اکانتی خرابکاری نشه و به مولتی گزارش داده نشه و یا مولتی به طریقی متوجه خرابکاری نشه پسورد عوض نمیکنه. هی میگید پسورد مارو هم عوض میکردی. حالا یه سوال اگر میومد قبل خرابکاری پسورداتون عوض میکرد خود شما نمیگفتید مولتی هانتر از کجا خبر داشت قراره رو اکانتا ما خرابکاری بشه؟ ساید رقیب نمیگفت آقای مولتی هانتر اجازه میدادی خرابکاری انجام بشه ریپورت ببدن بعد شما پسورد چنج میکردید؟
    متاسفانه تیم هوچیگر شما تشکیل شده از کلیه افراد با علایق و سفسته بازی های فراوان هست و هر کدوم گندتون رو گردن دیگری میندازه و هنوز آدم نشدید که حداقل رک باشید و واقعا جای تاسف داره که این همه هوچیگری رو از کجا آوردید و به جاش اگر دوزار منطق داشتید وضعتون الان این نبود.

- - - Updated - - -

والا حکایت ما و دژکوب شده حکایت اون پدر و پسر و خرشون که هر ده و آبادی میرفتن همه میگفتن دارید اشتباه میزنید! حالا پلیرها هم میگن ما دژکوب رو اشتباه داریم مدیریت می کنیم هرکار هم کنیم یه آبادی صداش درمیاد.
    ما توضیحات رو دادم اما شما نمی خونید پس توضیح بیشتر فایده نداره. موفق باشید.
    امید جان نمیخوام سر به تنت باشه ولی کارتون درست بود و تبریک میگم که یکبار برای همیشه دارید جدی برخورد میکنید دمتون هم گرم
    این دوستان هم هر وقت میبینن دارن میبازن همین کارارو میکنن و برا خودشون سناریو مینویسن و فیلم جنایی میسازن و فقط خودشون هم باورش میکنن. شما توجه نکن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط scor نمایش پست ها
    عجب نامه هایی
    خوب یکی از عوامل اجرایی بیاد توضیح بده ببینیم چه جوریاست این نامه ها
    جناب مدیر ما بیکار نیستیم که؛ تایم اکانت خود منو دربیار اگه 1ساعت آف داشت یا رو vps بود من خودم کلا ساکت میشم . بعد این هم وقت گذاشتن میشه این؟؟
    یعنی این همه آدم اشتباه میکنن شما درست میگی؟؟ خو این نامه ها و حرف شما جور در نمیاد
    مولتی هانتر چیکارس که بیاد پس چنج کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینو توضیح بده لطفا ؟؟؟مگه رو اون اکانت خرابکاری شده که رفته روش هشدار داده ؟؟؟؟؟؟

بعد کدوم سرور مولتی هانتر از ترس خراب کاری پس چنج داده؟
    مگه نگفتید ایمیلش بن شده پ چک کردن دوباره براچیه؟؟؟ از نظر شما بن ایمیل تمام دیگه ؛ باز چرا چک شده ؟؟؟

کلا قوانین رو زیر سوال بردی مولتی هانتر دخالت مستقیم تو بازی کرده ؟ مگه توجیه نیستید تصمیم و کارهای مولتی هانتر تاثیر مستقیم رو نتیجه بازی داره ؟
    ماست مالی و ................
    فقط خواستم بگم .... به همه زحمات بچه ها و ما با این کارا
    من خودم شخصا دیگه هیچ اعتمادی به تیم شما نمیکنم ترجیه میدم بشینم منچ و یه قول دوقول بازی کنم تا جایی که دست میبرن برا بازی
    سرور بعدی خودتون اولین نفر ثبت نام میکنید الان هم الکی جوگیر شدن هم تیمیهاتون
    برو فروم های قبلی رو ببین همیشه این بحثا بوده همه هم میگن ما دیگه بازی نمیکنیم ولی هستن.
    ویرایش توسط MATRIX III : 08-21-2020 در ساعت 06:29 PM

لطفا ثبت نام کنید.

14. تشکر mohsen.2pac, Omid تشکر نمود
    پسندیدن Omid پسندید
    نپسندیدن AmiR SalaR, pho3niX نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

مهندس بله دونه دونه باید عوض بشه اما آیا امید وقت گذاشته یه ساید رو پسورد عوض کرده یا همون تعداد محدودی که آی پی با اکانتا شما داشتن؟ من موندم الان از این ناراتحید ساید رقیب نتونستید بیشتر از اونی که میخواستید خرابکاری کنید یا اینکه جواب خرابکاریتون رو دادن ناراحتید؟
    بعدش من با امید چیکار دارم که طرفشو بگیرم کار درست انجام داده دمش گرم دیگه شما علاقه به هوچیگری داری مشکل خودتونه
    بعدشم تو الان مشکلت دقیقا چیه اینکه ؟ خودتونو زدید به کر بودن، طرف میگه تعدادی خاصی اکانت پسوردشون عوض شده بعد تو میگی همه اکانتا دونه دونه ، خداوکیلی یه چیزی بگو بگنجه

اگر قرار باشه از ساید دیگه با ساید دیگه آی پی بخوره و هی مولتی پسورد چنج کنه که دیگه کارش میشه چنجر به جای مولتی هانتر.
    قبول کنید دوستان هوچیگر تا زمانی که رو اکانتی خرابکاری نشه و به مولتی گزارش داده نشه و یا مولتی به طریقی متوجه خرابکاری نشه پسورد عوض نمیکنه. هی میگید پسورد مارو هم عوض میکردی. حالا یه سوال اگر میومد قبل خرابکاری پسورداتون عوض میکرد خود شما نمیگفتید مولتی هانتر از کجا خبر داشت قراره رو اکانتا ما خرابکاری بشه؟ ساید رقیب نمیگفت آقای مولتی هانتر اجازه میدادی خرابکاری انجام بشه ریپورت ببدن بعد شما پسورد چنج میکردید؟
    متاسفانه تیم هوچیگر شما تشکیل شده از کلیه افراد با علایق و سفسته بازی های فراوان هست و هر کدوم گندتون رو گردن دیگری میندازه و هنوز آدم نشدید که حداقل رک باشید و واقعا جای تاسف داره که این همه هوچیگری رو از کجا آوردید و به جاش اگر دوزار منطق داشتید وضعتون الان این نبود.

- - - Updated - - -

امید جان نمیخوام سر به تنت باشه ولی کارتون درست بود و تبریک میگم که یکبار برای همیشه دارید جدی برخورد میکنید دمتون هم گرم
    این دوستان هم هر وقت میبینن دارن میبازن همین کارارو میکنن و برا خودشون سناریو مینویسن و فیلم جنایی میسازن و فقط خودشون هم باورش میکنن. شما توجه نکن

- - - Updated - - -

سرور بعدی خودتون اولین نفر ثبت نام میکنید الان هم الکی جوگیر شدن هم تیمیهاتون
    برو فروم های قبلی رو ببین همیشه این بحثا بوده همه هم میگن ما دیگه بازی نمیکنیم ولی هستن.

مجتبی جان شما یکی به نعل میزنی دوتا به میخ
    بعد چند وقت میای یهو پیدات میشه بالا خواه میشی؟
    جالبه عزیزم
    ولی بقیه گوشاشون دراز نیست

این که مولتی هانتر رمز هارو تغییر بده و نامه بده قابل درک نیست! چه یک ساید چه کل ساید ها !!
    ثانیا همه اینجا تجربه ی کافی و دارن بدونن چی خوبه چی بد ! همه اشتباه نمیکنن که فقط شما درست بگی ...
    درکل این اتفاقات وجه ی خوبی نداره و نداشته !!!
    انشالله که عدالتی بوده باشه

اوقات خوش

16. تشکر shoshor, pho3niX تشکر نمود
    پسندیدن shoshor پسندید
    200t
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط AmiR SalaR نمایش پست ها
    مجتبی جان شما یکی به نعل میزنی دوتا به میخ
    بعد چند وقت میای یهو پیدات میشه بالا خواه میشی؟
    جالبه عزیزم
    ولی بقیه گوشاشون دراز نیست

این که مولتی هانتر رمز هارو تغییر بده و نامه بده قابل درک نیست! چه یک ساید چه کل ساید ها !!
    ثانیا همه اینجا تجربه ی کافی و دارن بدونن چی خوبه چی بد ! همه اشتباه نمیکنن که فقط شما درست بگی ...
    درکل این اتفاقات وجه ی خوبی نداره و نداشته !!!
    انشالله که عدالتی بوده باشه

اوقات خوش
    ولش کن اینو ، یه کلمه هوچیگری یاد گرفته امروز امده اینجا 10 خط مزخرف نوسته ،
    جمله رو نگاه کن اخه انگار بچه 10 ساله نوشه ، امید جان نمیخوام سر به تنت باشه ولی کارت درست بوده !
    ایمیل خودش 50 بار به خاطر مسائل اخلاقی مسدود شده توی فروم از بس که میومد با فحش فرهنگ خانوادگیشو نشون میداد، الان شده معلم اخلاق و همچی بلد!

باید بره یه جا حرف بزنه که 4 نفر نشناسنش ،
    طرف خیلی تابلو از طرف امید اجیر شده بیاد اینجا ماست کالی به عنوان کسی که چیزی سرش میشه

مثل بچه 10 ساله ام تند تند سوتی میده که امید من ازت بدم میاد ولی فلان ........... نزدیک 40 سالت داره میشه بزرگ شو

اولش اومد گفت من هیچی نمیدونم اصلا ، الان جزئیاتش رو از همه بهتر میدونه

ولی کن ، مجتبا ماتریکسه دیگه ، رکوردار همر زدن به کپ ناتار
    کسی که بازی رو زیر دست ماهان هلسیکر یاد گرفته ، ولی بعدش که امیر حونش مادر خرجشو پیدا کرده ، نشسته پشت ماهان صحبت کرده که ماهان هیچی حالیش نیست )) عجب بابا
    ویرایش توسط 200t : 08-21-2020 در ساعت 07:13 PM

18. تشکر AmiR SalaR, pho3niX تشکر نمود
    پسندیدن AmiR SalaR پسندید