-

نوشته اصلی توسط
sw team
یکبار همین حرکت رو تیم شما جلوی ما توی سرور ال1 زد هیچکدوم از پلیر های ساید اسدبل اون موقع حرفی از بک خوردن سرور نزدن و تا روز آخر وایسادیم بدون توافقی سرور رو تموم کردیم .. فرومش هنوز موجوده!!!
در مورد قانون و مجازاتش هم اگه قرار باشه تغییر کنه قاعدتا نباید شامل این سرور و اتفاقات گذشته بشه!!
در مورد همر اس ای هم که به واندرت خورد... همر مال شایان شانگفی بود که میخاستید بزنید به اسدبل که خود شایان متوجه کارهاتون شد و زودتر لانچ کرد روی خودتون! !! باز هم میگم فروم ال1 هنوز موجوده!!!
وقتی که کثیف کاری بنفع سایدت باشه و سکوت کنی یعنی باهاش موافقی!!!
همر رومن بود و از جنوب غرب بود حمید جان . فرومش هم هست .
بازم میگم
شما فکر کن من خودم اهل خرید همر باشم . دارم راه کار میدم . شما میگی تیمت اینکارو کرد و نکرد . چه ربطی داره به حرف بنده
ببین بحث منطقی و کل کل هیچ شباهتی نیست .
ببین وقتی به قول احسان یکی بیاد با آبنبات چوبی یه پسورد خرید و زد و خراب کاری کرد . کسی که فروخته وقتی بک میشه شکی نیست که سود میکنه . اما بحث اینه که مثلا من بدونم خراب کاری کنم بک میشه ، بازم میام اون آبنبات چوبی رو بدم و پسورد بگیرم ؟
وقتی میدونم بک میشه ، نمیرم دنبال کثافت کاری
یه چیز ساده است .
در مورد همر شایان هم با خودش صحبت کن ببین همرشو من میخواستم بزنم جایی یا نه ، خودش پسورد داد و روی اکانتش خودم لوگین کرده بودم . دیده بودم سطح همرشو . اما کثیف کاری نشد . پسوردی هم فروخته نشد . اند گیم حالا تصمیمش عوض شد سر حرکت دوستان دیگه بود . اما قبل همه اینا یه دور واندر من کلین شد که همر از جنوب غرب اومد و کلین کرد . بحث ما الان سرور های قبلی نیست . اگه اون 2 سرور هم اسم آوردم واسه این بود که جناب خریدار توی ساید و به قولی تیم ما بود و بازم ضربشو خوردم .
حالا شما میخوایی بحث رو ببری سر کل کل و سرور های قبل . مختاری . حتی نمیدونم این سرور هستین یا نه .
در هر صورت . صحبت من برا کل کل نبوده .
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن