نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.2pac نمایش پست ها
درود

امید جان من پیشنهاد میکنم بیا این سرور نرمال رو تو تیم ما بازی کن یکم بازی دستت بیاد تا بعدا بتونی بهتر سایتتو مدیریت کنی

برادر من پلی ندادی نمیدونی چی داری میگی - یک بار دیگه و برای اخرین بار میگم بهتون ۱- اکانتی که تا تایم کتیبه ها خودش اومده بالا بدون ای پی مشترک از بعد کتیبه ها چه لیدر چه پلیر اتحادش روش لاگین کنه مشکلی نداره(شاید دفاع داشته باشه واسه اینسرت بخوان بزنن یا همر تو پلن بزنن و خود صاحب اکانت نباشه)

۲- اکانتی که تا کتیبه ها بدون ای پی مشترک اومده بالا ااختیار منابعش دست خودش و اتحادش هست نه مولتی هانتر (میتونه کل منابع حتی فیدارشم بده هم اتحادیش یا حتی بذاره تو انبار کپک بزنه)

۳- این دوتا تیم بخر بفروش ویرایش شد رو نبین که همه دغدغه اکانت شخصی خودشون رو دارن این بازی تیمیه و اکانت شخصی تنها یکی از قطعاتی هست که اون ماشین شخم زنی تیمی رو راه میندازه پس اون باقی حرفهایی که گفتی ایا لیدر ایا پلیر ایا نمیدونم چی کلا بی معنیه- پلیری که میاد تو یه ساید بازی میکنه یا جزیی از یه تیم هست و به بازی اشناست یا جدید هست دوتا سرور بازی میکنه یاد میگیره چی به چیه و به کی اعتماد کنه

لیدر هم پشم نیست لانچر پشم نیست دف کورد پشم نیست پلنر پشم نیست اینا تو این بازی بوجود اومده که به لطف سایت شما کمرنگ شده البته از نظر شما اینا همه یسری زامبی هستن که میخوان بازی پلیرها رو خراب کنن

۴- بجای این حرفهای بی پشتوانه یکم کمر همتو ببند اون اتحادایی که دارن همر میکنن ناتار ایمیل لیدر و تاپ پلیراشو ببند تا اونا هم برن دست خدا و سرورات جون بگیره کم کم- الان ببین همین سرور یکیشو بن کردی اقلا ندیدیم همر بکنن ناتار - یکیشو بستی اینجور شد امید جان دقت کن فقط یکیشو بستی

کلا حرفهای مصطفی - مهدی- مانی و امثالهم واسه خودته چرا مقاومت میکنی کاکو؟

پینوشت: حالا بریم تاپیک گلریزون بذاریم ایمیلا باز شه همر تو ناتار سایتمون اومده پایین

پینوشت ۲- ما تا قوانین جامع در سایت و فروم حک نشه نیستیم
پلیر نوب قبول میکنید؟ باعث افتخاره بنده است اما واقعا فرصتی نیست علاوه برون حرف و حدیث پیش میاد.:d

در مورد مواردی که فرمودید اینجا هم همین انجام میشه این مورد قبل از امکان لانچ شدن روی کتیبه ها تخلف انجام شده قطعا اگه سیستمی هم بود اکانتشون پانیش میخورد.

( چهارتا از لیدرای خوب رو از هر ساید رو جمع کن تو این مدت کم که مونده یجا جمع کن قوانینتو مکتوب کن)
این رو مسئولیتشو بدم به شما باهم تو یه تاپیک یه سری قوانینی مطرح کنیم و بعد نظرسنجی کنیم در موردش البته قوانینی که بشه سیستمیش کرد و سلیقه توش دخیل نباشه.