-
خب امید جان یا گذر از چراغ قرمز تخلف هست یا تخلف نیست ، دیگه ساعت ده صبح و ده شب و 2 بامداد نداره ؛
حالا یه سری تبصره داره مثلا آمبولانس میتونه رد بشه ؛ ماشین آتش نشانی میتونه رد بشه ! شما بیای جلوی آمبولانس هم بگیری بگی نه قانونه باید 2 دقیقه ایست کنی ممکنه زندگی یه آدم به خطر بیوفته !
اگر قانونش دست من بود میگفتم ؛
" از اتحاد رنک 1 الی 6 سرور ، یک نفر به عنوان لیدر میتونه روی همه اکانت های اتحاد خودش لاگین کنه بعد از کتیبه ها و تا قبل از کتیبه ها هیچ گونه آی پی مشترک مجاز نیست و تخلف محسوب میشه و با همه یکسان برخورد میشه "
توی نیم خط قانون رو کامل و شفاف مینوشتم که هیچ گونه ابهام و سوالی باقی نمونه ؛
حالا شما بیا قانون رو از دیدگاه مدیریت سرور شفاف اعلام کنید ما بدونیم باید چیکار کنیم
که تکلیف ما مشخص بشه !
پ.ن ؛ من بر حسب تجربه سرور های گذشته که از روز کتیبه ها میشد با پسورد رفت رو اکانت ها اقدام به این کار کردم، نه جایی ذکر شده بود قوانین تغییر کرده نه جایی اطلاع رسانی شده بود قوانین تغییر کرده ، حداقل انتظار اینو داشتم یه اخطار دریافت کنم نه اینکه درجا 4 تا اکانت پانیش بخوره همه میدون تمرین ها و خزانه بیست ها و انبار های ما 4 ساعت قبل کتیبه ها از سطح 20 شد 19 !!!
پ.ن ؛ الان هم من همچنان منتظر جواب مستقیم این سوال هستم، آیا لیدر اتحاد میتونه از بعد کتیبه ها روی اکانت ها لاگین کنه یا نه ؟ جوابش یه بله یا خیر هست
فکر هم نکنم کسی باشه که اعتراض کنه چرا لیدر فلان اتحاد رفته رو اکانت های اتحادش ؛
F1.T ~~~~> DooM
H1.X ~~~~> Italiano
L1.X ~~~~> WolFlanD
K5.X ~~~~> WolFlanD
N1.X ~~~~> Brain
P1.S ~~~~> Morphine
M5.S ~~~~> WolFlanD
N3 ~~~~> WolFlanD
Finalo3 ~~~~> Marked One
Iran V3 ~~~~> Biohazard
Y1 ~~~~> WolFlanD
Z1 ~~~~> WolFlanD