نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
به فرض قانون بشه و لیدر حق نداشته باشه بره رو اکانتی!!! خوب پلن کی میخواد بچینه؟؟؟ کی میخواد لانچ کنه؟؟؟ کی میخواد فیکو از اتک تشخیص بده؟؟؟ پلیدد اسمش روشه. لیدر هر سایدی حداقل 3 نفر داره که بزرگای اون سایدن. بزرگای اون اتحادن و بیشتر از بقیه بازی کردن!!! خط مش بازیو لیدرا مشخص میکنن و وقتی لیدر نتونه رو اکها بره ساید براساس یه مجموعه اطلاعات ناقص بسته میشه!! پلنی اجرا نمیشه!! دفی جابه جا نمیشه!!! لیدرهای یک ساید مجوموعه رو میبینن و به نظر من باید دسترسی به کل ساید داشته باشن. یا حداقل اتحاد.

- - - Updated - - -

لیدر وظیفش بازی کردن رو یه اک نیست!!! وظیفش چک کردن یک اکانته واسه پلن یا دف یا هرچیز دیگه.

- - - Updated - - -

مورد بعدی تو کام هم سیستم مولتی هانتری میکنه و به فرد نمیسپارن مولتی هانتریو
با حرفاتون کاملا موافقم منظورم این بود که بعضی وقتا یه اکانت برای مولتی هاش نقش لیدر رو بازی میکنه.

در مورد دوم شما مطمئنید سیستمی هست؟ اگه اینطوری باشه که برای ما خیلی راحت تر و بهتره

نقل قول نوشته اصلی توسط morghe.atash نمایش پست ها
با سلام و خسته نباشید این خیلی مهم هست معمولا هر تیم یا انحادی یه سری لانچر و لیدر داره که اینا باید بتونند برای انجام پلن ها و ... روی اکانتها برند یکی از مشکلات اصلی اینه زمانی که لانچر از یه اکانت به تارگت اتک میده از اکانت بعدی نمیتونه لانچ کنه که باید این مشکل حل بشه. به نظرم هر انحاد دو سه نفر معرفی کنه که اینها ای پی نخورن
همون صحبت قبلی «بعضی وقتا یه اکانت برای مولتی هاش نقش لیدر رو بازی میکنه.»

نقل قول نوشته اصلی توسط Vikings نمایش پست ها
خب امید جان یا گذر از چراغ قرمز تخلف هست یا تخلف نیست ، دیگه ساعت ده صبح و ده شب و 2 بامداد نداره ؛
حالا یه سری تبصره داره مثلا آمبولانس میتونه رد بشه ؛ ماشین آتش نشانی میتونه رد بشه ! شما بیای جلوی آمبولانس هم بگیری بگی نه قانونه باید 2 دقیقه ایست کنی ممکنه زندگی یه آدم به خطر بیوفته !

اگر قانونش دست من بود میگفتم ؛
" از اتحاد رنک 1 الی 6 سرور ، یک نفر به عنوان لیدر میتونه روی همه اکانت های اتحاد خودش لاگین کنه بعد از کتیبه ها و تا قبل از کتیبه ها هیچ گونه آی پی مشترک مجاز نیست و تخلف محسوب میشه و با همه یکسان برخورد میشه "
توی نیم خط قانون رو کامل و شفاف مینوشتم که هیچ گونه ابهام و سوالی باقی نمونه ؛

حالا شما بیا قانون رو از دیدگاه مدیریت سرور شفاف اعلام کنید ما بدونیم باید چیکار کنیم

که تکلیف ما مشخص بشه !

پ.ن ؛ من بر حسب تجربه سرور های گذشته که از روز کتیبه ها میشد با پسورد رفت رو اکانت ها اقدام به این کار کردم، نه جایی ذکر شده بود قوانین تغییر کرده نه جایی اطلاع رسانی شده بود قوانین تغییر کرده ، حداقل انتظار اینو داشتم یه اخطار دریافت کنم نه اینکه درجا 4 تا اکانت پانیش بخوره همه میدون تمرین ها و خزانه بیست ها و انبار های ما 4 ساعت قبل کتیبه ها از سطح 20 شد 19 !!!

پ.ن ؛ الان هم من همچنان منتظر جواب مستقیم این سوال هستم، آیا لیدر اتحاد میتونه از بعد کتیبه ها روی اکانت ها لاگین کنه یا نه ؟ جوابش یه بله یا خیر هست
فکر هم نکنم کسی باشه که اعتراض کنه چرا لیدر فلان اتحاد رفته رو اکانت های اتحادش ؛
خیر قانونی نیست اما بله مجازاتی انجام نمیشه.

اما لاگین شما قبل از آزاد شدن لانچ بوده