-

نوشته اصلی توسط
Vikings
درود
امید جون ما یه نامه خصوصی به شما دادیم 48 ساعت گذشت و در طی این مدت دو بار با ای دی تون آنلاین شدین ولی جواب ما رو ندادین ؛
(من اینطور نتیجه میگیرم که نامه رو خوندی ولی جواب ندادی !)
پس من این سوال رو یکبار دیگه اینجا مطرح میکنم ، شاید با مطرح کردنش تو بخش عمومی بیای و جواب بدی !
حدود 6 سال بیشتر میشه که تو این سایت داریم بازی میکنیم، هیچ وقت ندیدیم بعد از کتیبه ه لیدر اتحاد ها رو بخاطر لاگین رو اکانت هم اتحادیش پانیش بزنن !!
خیلی جالبه اصولا اول یه نامه اخطار میاد دفعه بعدی پانیش ! ولی واسه ما گویا خار داره زرتی پانیش زدن به ما و 4 تا اکانت دیگه ! تازه اخطار هم اومد دفعه بعدی بن دائم میشی !!!
بار ها درخواست شده قوانین سرور رو مکتوب اعلام کنید (سرور اسپید 3 در حال حاضر رو میگم) ولی شما هیچ جوابی ندادین !
جالب ترین چیز اینجاست بعضی دوستان در SE و در NW چون لیدر هستن با پسورد رو هم اتحادی هاشون لاگین میکنن و مشکلی رخ نمیده ولی ما لاگین کردیم پانیش خوردیم !
کلا خواستم بگم قوانینت عشقی هست و عشقی تر هم اجرا میشه ، من به شخصه برای خودم متاسفم بعد از 22 ماه به این سایت برگشتم چون هیچ احترام و ارزشی برای بازیکن ها و کسایی که تیم میارن تو سایتت قائل نیستی و بنده از همین لحظه به بعد یک قرون هم توی این سایت خرج نمیکنم ! تا همینجا هم ناراحتم خدایی که چرا این همه هزینه کردم و شرمنده پلیر هایی شدم که بهشون گفتم بیاین، چون شما با این طرز اجرای قوانین مارو مسخره عموم نشون دادی و توهین محسوب میشه برای ما !
وضعیت سرور اسپید 3 هم به این شکله ازین به بعد ===> ساید متحد ما دوست داشت گلد ما رو میخره میده دوست نداشت هم من به شخصه خیلی علاقه دارم اکانتمو بسپارم دست یکی از رفیقام و از سرور برم چون این عدم اجرای قوانین به شکل مساوی توهین به شعور ما داره محسوب میشه !
اینم اسناد و مدارک مربوطه که حرفی نمونه ؛
سلام ابتدا بابت دیر پاسخ دادن عذر می خوام. متوجه پیام های خصوصیم نبودم تو مدت آنلاین بودنم.
پانیش شما قبل از امکان لانچ روی کتیبه ها بوده حدود 4 ساعت قبل اینکه بشه روی کتیبه حمله زد.
در ثانی شما از کجا میدونید بقیه اکانت ها پانیش نخوردن.
شما با فرضیات غلط به نتایج غلط تر می رسید. وقتی فرض میکنید که همه غیر شما لاگین میکنن و پانیش نمیشن نتیجه اش میشه که از دست ما عصبانی میشی.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن