درود
امید جون ما یه نامه خصوصی به شما دادیم 48 ساعت گذشت و در طی این مدت دو بار با ای دی تون آنلاین شدین ولی جواب ما رو ندادین ؛
(من اینطور نتیجه میگیرم که نامه رو خوندی ولی جواب ندادی !)

پس من این سوال رو یکبار دیگه اینجا مطرح میکنم ، شاید با مطرح کردنش تو بخش عمومی بیای و جواب بدی !

حدود 6 سال بیشتر میشه که تو این سایت داریم بازی میکنیم، هیچ وقت ندیدیم بعد از کتیبه ه لیدر اتحاد ها رو بخاطر لاگین رو اکانت هم اتحادیش پانیش بزنن !!

خیلی جالبه اصولا اول یه نامه اخطار میاد دفعه بعدی پانیش ! ولی واسه ما گویا خار داره زرتی پانیش زدن به ما و 4 تا اکانت دیگه ! تازه اخطار هم اومد دفعه بعدی بن دائم میشی !!!

بار ها درخواست شده قوانین سرور رو مکتوب اعلام کنید (سرور اسپید 3 در حال حاضر رو میگم) ولی شما هیچ جوابی ندادین !

جالب ترین چیز اینجاست بعضی دوستان در SE و در NW چون لیدر هستن با پسورد رو هم اتحادی هاشون لاگین میکنن و مشکلی رخ نمیده ولی ما لاگین کردیم پانیش خوردیم !

کلا خواستم بگم قوانینت عشقی هست و عشقی تر هم اجرا میشه ، من به شخصه برای خودم متاسفم بعد از 22 ماه به این سایت برگشتم چون هیچ احترام و ارزشی برای بازیکن ها و کسایی که تیم میارن تو سایتت قائل نیستی و بنده از همین لحظه به بعد یک قرون هم توی این سایت خرج نمیکنم ! تا همینجا هم ناراحتم خدایی که چرا این همه هزینه کردم و شرمنده پلیر هایی شدم که بهشون گفتم بیاین، چون شما با این طرز اجرای قوانین مارو مسخره عموم نشون دادی و توهین محسوب میشه برای ما !

وضعیت سرور اسپید 3 هم به این شکله ازین به بعد ===> ساید متحد ما دوست داشت گلد ما رو میخره میده دوست نداشت هم من به شخصه خیلی علاقه دارم اکانتمو بسپارم دست یکی از رفیقام و از سرور برم چون این عدم اجرای قوانین به شکل مساوی توهین به شعور ما داره محسوب میشه !

اینم اسناد و مدارک مربوطه که حرفی نمونه ؛