نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
لطفا پیام هایی که حاوی الفاظ رکیک هست رو حذف کنید. نقص فنی و پاسخ فنی ارتباطی به مولتی هانتر نداره. شما سوالات فنی رو باید در انجمن بپرسید. مولتی هانتر هم نمی تونه پاسخ فنی یا قوانین فنی سرور رو بهتون بگه چون نیازش نمیشه که بدونه.
بنده هم تا مودبانه و با رعایت قوانین انجمن سوالتون رو مطرح نکنید از پاسخ معذورم. پیام هاتون هم به خاطر الفاظ رکیک حذف میشه و در صورت تکرار مجبوریم بدون چشم پوشی اکانت انجمنتون رو هم جریمه کنیم چون فردا روز باز رقیبتون میاد اینجا رو به فحش میکشه میگه چطور شما فحش دادی برخورد نشد. @bra

اقای امید یکی از دوستان ناتار چیف کرده بعد از سه روز پیام داده ده منو از لیستت در بیار سه روز بوده که ناتار از لیست خارج نشده اتو ماتیک در صورتی که طبق روال دژکوب باید خارح میشده من تو نامه اول به مولتی هانتر گفتم پاسخگو باش چرا این مشکل پیش اومده بعد اون همه لاست که خوردم و جواب سر بالای مولتی هانتر معلومه که عصبانی میشم. مشکل از من که نبوده 1_ ایراد فنی باعث این اتفاق شده و 2_ مولتی هانتر جواب غلط داده یعنی دو تا ایراد از طرف شما بوده و یه ایراد از طرف من که تحمل نکردم فحش دادم الان هم اکانت یه سه درصد یه پنج درصد یه ده درصد یه بیست درصد پانیش خورده
خودت بیا حلش کن