نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
پس خواهشا حرفای منو به چشم بهونه نبین به چشم دلیل ببین
چشم آقا بهونه نیست ))))))
سرور اخری که اونجا بازی کردی ، 100 مدل باگ وجود داشت ، روزی 3-4 بار به مدت 5 دقیقه سایت از دسترس خارج میشد ،کتیبه ها رو دستی پخش کردن، یک ساعت زمان ازاد سازی کتیبه ها رو انداختن عقب ، آی پی ها با یک تماس پاک میشد ، نیرو ها غیب میشد وقتی بک میزدی از پارکینگ ، ناتار غیر طبیعی بود ، بات همه کاره وجود داشت ، برای دزدی و خرید گلد قهرمان اثر هنری نمیاورد هیچ سروری و صد ها مدل مشکل دیگه

مولتی هانتر علنی دست میبرد توی بازی ، همه کار کرد ، اومدی یه دونه پست بذاری انتقاد کنی ؟ چرا ؟ چون از اول جیره ی گلد گرفتی از اونجا و همه درجریانن و میشناسنت
خوده تو مگه با گرفتن گلد پلیر نمیبردی اون سایت ، بعد اومدی اینجا دلیل کم شدن پلیر رو میگی ! عجب بابا عجب

یه بار نامه زدم گفتم من با مولتی ها ای پی خوردم ، پاکش کنین ، گفت چشم و انجام داد ! بعد یه پست انتقادی به سیاست سایت گذاشتم که فقط هدفش مصرف گلد هست ، چند روز بعدش پیام دادم که آی پی منو پاک کنین ، گفتن نمیشه !!!! بعد به رفیقم گفتم تو درخواست بده ، واسه اونو پاک کردن واسه منو نه!
رسول واسه راضی نگه داشتن همه ی تیم ها ، چه کار ها که نکرد ، با یه تلفن طرف کارشو راه مینداخت ..... ، گندکاریا یکی پس از دیگری درمیومد

فقط میخوام ببینم شما به چه علتی هیچ انتقادی نمیکردی از اونجا ؟

این سایت یه خوبی داره که ارزشش واسه ما زیاده ، اینه که شرایط برای همه یکسانه ، و مدیریت سایت قبل سرور قول و قراری با تیمی نمیذاره و باج نمیده
مدیریت دست نمیبره توی بازی
و خیلی راحت با همه صحبت میکنه ، نه فقط لیدرا و پول خرج کن ها،
برای پلیر جمع کردن به کسی باج نمیده و التماس نمیکنه بر عکس اون سایت دقیقا

دوستان ببخشید ، خواهشا دیگه فقط در مورد همین سرور صحبت کنین
صحبا های بی ارتباط رو مجبورم اخطار بدم و شرمندتون شم

موفق باشید