-

نوشته اصلی توسط
Shaniz
پس خواهشا حرفای منو به چشم بهونه نبین به چشم دلیل ببین
چشم آقا بهونه نیست
))))))
سرور اخری که اونجا بازی کردی ، 100 مدل باگ وجود داشت ، روزی 3-4 بار به مدت 5 دقیقه سایت از دسترس خارج میشد ،کتیبه ها رو دستی پخش کردن، یک ساعت زمان ازاد سازی کتیبه ها رو انداختن عقب ، آی پی ها با یک تماس پاک میشد ، نیرو ها غیب میشد وقتی بک میزدی از پارکینگ ، ناتار غیر طبیعی بود ، بات همه کاره وجود داشت ، برای دزدی و خرید گلد قهرمان اثر هنری نمیاورد هیچ سروری و صد ها مدل مشکل دیگه
مولتی هانتر علنی دست میبرد توی بازی ، همه کار کرد ، اومدی یه دونه پست بذاری انتقاد کنی ؟ چرا ؟ چون از اول جیره ی گلد گرفتی از اونجا و همه درجریانن و میشناسنت
خوده تو مگه با گرفتن گلد پلیر نمیبردی اون سایت ، بعد اومدی اینجا دلیل کم شدن پلیر رو میگی ! عجب بابا عجب
یه بار نامه زدم گفتم من با مولتی ها ای پی خوردم ، پاکش کنین ، گفت چشم و انجام داد ! بعد یه پست انتقادی به سیاست سایت گذاشتم که فقط هدفش مصرف گلد هست ، چند روز بعدش پیام دادم که آی پی منو پاک کنین ، گفتن نمیشه !!!! بعد به رفیقم گفتم تو درخواست بده ، واسه اونو پاک کردن واسه منو نه!
رسول واسه راضی نگه داشتن همه ی تیم ها ، چه کار ها که نکرد ، با یه تلفن طرف کارشو راه مینداخت ..... ، گندکاریا یکی پس از دیگری درمیومد
فقط میخوام ببینم شما به چه علتی هیچ انتقادی نمیکردی از اونجا ؟
این سایت یه خوبی داره که ارزشش واسه ما زیاده ، اینه که شرایط برای همه یکسانه ، و مدیریت سایت قبل سرور قول و قراری با تیمی نمیذاره و باج نمیده
مدیریت دست نمیبره توی بازی
و خیلی راحت با همه صحبت میکنه ، نه فقط لیدرا و پول خرج کن ها،
برای پلیر جمع کردن به کسی باج نمیده و التماس نمیکنه بر عکس اون سایت دقیقا
دوستان ببخشید ، خواهشا دیگه فقط در مورد همین سرور صحبت کنین
صحبا های بی ارتباط رو مجبورم اخطار بدم و شرمندتون شم
موفق باشید
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن