نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
کلشو ریپلای نمیکنم که طولانی نشه . اصلا من اشتباه کردم که انتقاد کردم. این سایت نزدیکترین سایت به سایت اورجینال تـــــراوین هستش و چون بعضی قوانینش و امکاناتش متفاوت تر از دات کامه نتیجه میگیریم از دات کام هم بهتر هستش
اما سوال اصلی من از شما امید جان , اگه همه ی این مواردی که من گفتم بهونس میشه بفرمایید دلیل اختلاف فاحش تعداد پلیر های سرور d3 و b5 و i3 با سرور های الان در چیه ؟ آیا به غیر از این مواردیه که من گفتم ؟ (اندکی تفکر)
منتظر جوابت میمونم
دلایل زیادی هست از جمله :

• خطاها و باگ های بازی که به ضرر کاربر باشه و باعث دلسرد شدنش بشه.
  • اشتباهات در مدیریت، قضاوت و گاها دلسوزی برای اکانتی که دچار صدمه و خسارت شده و نتیجه برعکس اون.
  • فیلتر شدن دامنه سایت به خاطر زیرآب زنی عزیزی که با قرارداد تجاری با یک شرکت چینی ادعای تِراوین با نام Wartribal کرده بود. که پس از حضور در بنیاد متوجه شدیم که بی دلیل با یک ادعای واحی (امتیاز تِراوین از چین!!!) مارو فیلتر کردن.
  • ورودی گوگل ما به خاطر فیلتر شدن این دامنه از بین رفت به خاطر اینکه در سرچ تِراوین لینک یک بودیم.
  • به خاطر این زد و بند غیرمنصانه مجبور به تغییر قالب شدیم که کلی باعث ریزش شد.
  • مسئله بعدی که باعث ریزش شد بازگشت دات کام به ایران بود.
  • مسئله بعدی این بود که عطش تِراوین در خیلی از پلیرهای خوبمون خوابید. خیلی هاشون بابا شدن و فرصت پلی دادن ندارند.
  • و اینکه با حذف پلیرهای قدیمیمون پلیر جدید هم با توجه به رونق بازی های موبایلی نداشتیم.(کلش و غیره)
  • یه مشکل بزرگ این بود که هر کسی هر سوتی میداد یا هر خرابکاری رو اکانتش میشد مشکل رو مینداخت گردن مولتی هانتر و اعضای تیمش هم باور میکردند. شما فکر کن دوستانتون پولاشون رو خرج کردن اما برای اینکه ضایع نشن، بگن بانکی که پول گذاشتیم توش دزد بوده. شما میری اون بانک پول بذاری؟
  • اوج گرفتن گندکاری و خرابکاری ها در سرورها، دوباره شما فکر کن می خوای فوتبال بازی کنی رقیبت با دست بزنه تو گل بعد داور اخراجش کنه خطاکارهم تیمشو از میدون بکشه بیرون بعد اون بازی برای شما جذابیتی داره؟ یعنی برای کسی هم که مطمئنه کار مولتی هانتر و مدیریت اکیه و مشکلی نداره وقتی میبینه که یه عده سرور رو به گند میکشن و حذف اکانت صورت میگیره، ادامه دادن جذابیتی براش نداره.
  • ذات بازی در عدم امکان اجرای کامل قوانین. بارها صحبت شده خیلی از دوستان بلدن چطور با دست گل بزنن که داور نفهمه و نتونه اخراجشون کنه. و این باعث دلسردی سایرین میشه.
  • وجود اسلحه سازی و زره سازی مجزا که باعث ریزش شدید پلیر شد. (اینو خودم نمیدونستم از شما شنیدم ممنونم)
  • و باقی مواردی که شما فرمودید.