-

نوشته اصلی توسط
Shaniz
همه مواردو گفتی به جز اصلی ترین مورد که آپدیت نبودن سایت نسبت به 4سال پیشه . چرا خیلیا بعد از جمع شدن دوباره ی تـــراوین برنگشتن سمت دژکوب و رفتن اسپیدترا ؟ (همه میدونن من با صاحب اون سایت رفاقت دارم و منکر این قضیه هم نمیشم . درعین حال هدفمم تخریب نیست وقتی دوستام نمیخوان اونجا بازی کنن)
چرا با اینکه همه ی این ادعاهای واحی در مورد دخالت مولتی هانتر توی سرور اونجا هم بود بازم خیلیا اونجارو ترجیح دادن به دژکوب ؟ همه ی این چرا ها یک جواب داره خود شما جوابشو میدونی! آپدیت نبودن اسکریپت سایت نسبت به تــــراوین اصلی . چون جوابشو میدونستی اومدی فقط gpack سایت رو عوض کردی . دلیل مشابه کردن گرافیک سایت غیر از اینه ؟
به نظر خود شما اگه علاوه بر گرافیک سایت اسکریپت سایت هم شبیه تـــراوین اصلی بشه پلیرای قدیمی این بازی با توجه به گلد ارزونتری که اینجا نسبت به سایت همسایه داره با شور و اشتیاق نمیان اینجا بازی کنن ؟
هیچ تحقیقی انجام شده که چه تعداد پلیرایرانی داخل سرور های دات کام بازی میکنن ؟ آیا نمیشه همه اونارو با یه سری ترفند های مثبت کشوند سمت دژکوب؟
پس خواهشا حرفای منو به چشم بهونه نبین به چشم دلیل ببین
شما با فرضیات غلط به نتایج غلط تر میرسید.
شما طوری سوال میکنی که به مخاطب می خوای القا بشه که بله همه رفتن اونجا! اونم به خاطر آپدیت نبودن اسکریپت اینجا! (در واقع این یه پست تبلیغاتی هست که مخاطبین عزیز بیاید اونجا بازی کنید اونجا اولا آپدیته دوما هرچی در مورد مولتی هانترش گفته شده شایعه بوده)
بعد شما میگی وقتی موز بود همه پیاز برداشتن چون موزش خیلی تازه نبود؟ این چه قیاسیه؟ اولا شما از کجا میدونی همه رفتن سایت دوستت؟ بعدم خودت اینطوری فکر کنی که همه رفتن، چطور ربطش میدی به آپدیت نبودن اسکریپت. بعد تعریفت از آپدیت بودن اسکریپت چیه؟ همینایی بود که لیست کردی دیگه اسلحه خانه و زره سازی. نصفشون که اطلاعات غلط بود نصف دیگه رو هم نمیشه گفت آپدیت مهم. بعدشم قرار نیست مثلا ما پنج نژاد بذاریم که به زور بگیم آپدیت هستیم.
این پستتون کاملا داره به اشتباه به مخاطب القا میکنه که حرف هایی که میزنید درسته، در حالی که کاملا اشتباهه.
اگه اون سایت پلیری هم جذب کرد به خاطر وجود دوستانی مثل شما بود که پلیر بردید و توقع جبران لطف داشتید، نه آپدیت بودن اسکریپت! که همین رفاقت ها و توقع جبران ها هم پاشنه آشیلش شد و همه رو پروند!
من از دوستان عذر می خوام که تاپیک به انحراف کشیده میشه از مدیریت انجمن خواهشمندم پست های نامربوط رو ازین به بعد حذف کنند و در علت بنویسند که تاپیک جدید ایجاد بشه.
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن