نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: در خواست ارسال حملات به صورت خودکار

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Warr!or نمایش پست ها
    یه در خواست هم از مدیریت دارم
    برای ارسال خودکار حملات فرض کنیم من میخوام 2 تا لیست رو با فصله 2 دقیقه تنظیم کنم که ارسال بشن و میخوام هر دو لیست هر 10 دقیقه یکبار ارسال بشن ولی باهم 2 دقیقه فاصله داشتن اما چون با هر بار تنظیم تایمینگ لیست ها صفحه ارسال reload میشه نمیتونم تنظیم کنم و به احبار باید برای اینکه با فاصله از هم ارسال بشه لیست اول رو 600 ثانیه و لیست دوم رو 720 ثانیه تنظیم کنم اینطوری لیست دوم به جای اینکه هر 10 دقیقه ارسال بشه هر 12 دقیقه ارسال میشه :/
    اگه راهکاری براش سراغ دارین که حواسم بهش نبوده لطفا بگید و گرنه لطف کنید یه جوری تنظیم کنید که تایمنگ رو که ست میکنیم صفحه ری لود نشه
    دوست عزیز شما راه حلی نداری, حتی اگر صفحه هم رلود نشه شما تایم غارتت نسبت به اون چیزی که تو ذهنته بهم خواهد ریخت
    فرض کنید رلود نشه لیست اول سر ده دقیقه بره و لیست دوم سر دوازده دقیقه(لیست اول الان دو دقیقه از ده دقیقش گذشته) , هشت دقیقه بعد دوباره لیست اول میره و باید چهار دقیقه منتظر بمونید برای لیست دوم و همینجور باز اختلاف بیشتر میشه و همینجور شش بار دیگه باید بگذره تا دوباره نسبتتون درست بشه

تنها راه شما دستی غارت زدن هست که باید بیستو چهار ساعت پلیر پای اکانت باشه, اونجوری تایمری وجود نداره و ملاک شما فقط لیست اول هست
    ویرایش توسط mohsen.2pac : 06-30-2020 در ساعت 01:45 AM
    در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

2. تشکر Omid, M3nTaL, lucifer, sw team, WondeR تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, WondeR پسندید